Kuzey Kore’de Kot Giymek Yasaklandı!

Diktatör'ün beslendiği bir araç vardır.

Kah din olur bu, kah aşırı milliyetçi fantaziler, kah da sosyalist vaatler.

Hepsinin de amacı halkın gözünü boyayarak güç erklerini kendinde toplayıp halkı köle hale getirmektir.

Siyasi görüşe de inanmıyorum. Bütün görüşler de dikta rejimi kadar olmasa da halkı değil kendi iktidarını ve zümresinin refahını düşünenlerin çıkarını savunuyor. Halkın refahı, özgürlüğü ne yolla gelecekse, iktidar hangi görüşte halkın olacaksa o gelsin.

Yeter ki ne din tacirleri müslümanlık taslayarak milleti sömürsün, ne toplu sapkınlıklarlar, çocuk cinayetleri, tacizler olsun. Mini etek giyene ahlaksız, başını örtene gerici denmesin. Kimse kimse üzerinden üstünlük taslamasın. Cahillik ortadan kalksın herkes bilinçli olmaya, üreten değer katan olmaya teşvik edilsin. Ülkenin değerine bir tuğla da biz koyalım desin. Ben değil biz olalım.

Siz, onlar değil hepimiz diyelim. Kürt, Alevi, Türk değil insan olalım.

Kiminin amacı elinde iktidarını tutmaktır,kimisi de diktatörlüğü siyasi idealini gerçekleştirmek için kullanır,bunu genelleyemeyiz.Teoride böyle en azından.

İyi güzel diyorsun da,neden Türk olmayayım milliyetimi inkar edeyim ki,suç mudur Türk olmak?Kimseyi Alevi falan diye de dışlamıyorum (kaldı ki Alevilik bir milliyet de değil.).Kime ne zararı var yani bu durumun?Hiç kimse milliyetinden vazgeçmiyorken neden ben vazgeçeyim?Hiç kimsenin de beni kullandığını falan düşünmüyorum,Türkiye'de Türk milliyetçiliği pompalayan hiçbir kurum/kuruluş/örgüt kalmadı diyebiliriz.MHP de demesin kimse.Ne yapıyor MHP Türk milliyetçiliği adına?Adı çıkmış dokuza inmez sekize...Bu siyasal iktidara en büyük kızgınlığım bu konudur.Bunlardan önce kimsenin Türklük'le bir derdi yoktu,bunlar geldi özgürlük adı altında milli olan ne varsa saldırmak mübah oldu,sanki tek sorun (!) muş gibi.

Şimdi diyeceksin ben zaten sadece Türk demedim diye,biliyorum ama birilerinin dile getirmesi lazım artık bunları.

Kiminin amacı elinde iktidarını tutmaktır,kimisi de diktatörlüğü siyasi idealini gerçekleştirmek için kullanır,bunu genelleyemeyiz.Teoride böyle en azından.

İyi güzel diyorsun da,neden Türk olmayayım milliyetimi inkar edeyim ki,suç mudur Türk olmak?Kimseyi Alevi falan diye de dışlamıyorum (kaldı ki Alevilik bir milliyet de değil.).Kime ne zararı var yani bu durumun?Hiç kimse milliyetinden vazgeçmiyorken neden ben vazgeçeyim?Hiç kimsenin de beni kullandığını falan düşünmüyorum,Türkiye'de Türk milliyetçiliği pompalayan hiçbir kurum/kuruluş/örgüt kalmadı diyebiliriz.MHP de demesin kimse.Ne yapıyor MHP Türk milliyetçiliği adına?Adı çıkmış dokuza inmez sekize...Bu siyasal iktidara en büyük kızgınlığım bu konudur.Bunlardan önce kimsenin Türklük'le bir derdi yoktu,bunlar geldi özgürlük adı altında milli olan ne varsa saldırmak mübah oldu,sanki tek sorun (!) muş gibi.

Şimdi diyeceksin ben zaten sadece Türk demedim diye,biliyorum ama birilerinin dile getirmesi lazım artık bunları.

Milliyetçilik kavramına toptan karşıyım.

İçinde barınacak millet olma kavramı da yaşamın tabi ki.

İnsanlık için bir şeyler bırakmak ile motive olursan, daha geneli görmek kolay oluyor.

Millet olmak ayrı şey Milliyetçilik ayrı şey.

Milliyetçilik de başkalarının haklarına saygı duymadan yaptım oldu, en iyi ben bilirim demenin biz olmanın önünde ki engeldir.

Dünya'yı orta çağdan beri 3 şey ile kandırıyorlar.

1. Din Sömürüsü
2. Milliyetçilik
3. Para ve doğurduğu sonuç odaklı tüketim ağı

Bu üçünü ortadan kaldırmanın formülünü bulan sistem bütün sınırları kaldıracak ve ahlakı da dini de millet olmayı da tek potada eritecektir.

Dayatılan her şeye lanet gelsin.

bu insanların ayaklanmamasının sebebi doğdukları günden bu yana kim jong un ve soyunun tanrı olduğuna inandırılmalarıdır.. arada aklı eren ve isyan eden olursa da bütün sülalesi toplama kampına gönderiliyor.. ayrıca kaçmayı başaranın da geride kalan bütün ailesi ya toplama kampına gönderiliyor yada idam ediliyor..

tam olarak kaç jenerasyon olduğunu hatırlamıyorum ama itiraz edip de kendini toplama kampında bulanların bir kaç jenerasyon torunları toplama kampında doğup, bütün ömrünü orada geçirip ölüyor.. toplama kampında yaşayanlar toplama kampından farklı bir hayat olduğunun farkında bile değiller.. bütün dünyayı toplama kampı gibi işliyor zannediyorlar..

ayrıca istisnasız bütün çocuklara daha 7 yaşında idamlar izlettiriliyor ve daha küçücük bir çocukken aksi bir durumda başlarına gelecek olanlar gösterilerek beyinleri yıkanıyor.. kot pantolon ne ki..

kuzey kore dünyadaki en boktan yerdir.. suudi arabistan gibi bir bok çukuru bile masum kalır..

..

Son düzenleme:
İtalyan,Alman,İsveçli ve bir Türk astronat uzay mekiği ile göreve çıkmış, Önce İtalyan demiş ki; Aaa benim memleketim, ne kadar da güzel görünüyor. Sonra Alman demiş ki; Aaa benim memleketim ne kadar güzel görünüyor... İsveçli ve Türk'te kendi ülkeleri için aynı şeyi söylemiş, sonra mekik dünya yörüngesinden kurtulmuş ve dünya sadece mavi bir gezegen olarak görünmüş; bütün astronotlar demiş ki; aaa dünyamız ne kadar güzel görünüyor.

Basit bir hikayedir ama meselenin öz'ünü çok güzel özetler.

Son düzenleme:
Milliyetçilik kavramına toptan karşıyım.

İçinde barınacak millet olma kavramı da yaşamın tabi ki.

İnsanlık için bir şeyler bırakmak ile motive olursan, daha geneli görmek kolay oluyor.

Millet olmak ayrı şey Milliyetçilik ayrı şey.

Milliyetçilik de başkalarının haklarına saygı duymadan yaptım oldu, en iyi ben bilirim demenin biz olmanın önünde ki engeldir.

Dünya'yı orta çağdan beri 3 şey ile kandırıyorlar.

1. Din Sömürüsü
2. Milliyetçilik
3. Para ve doğurduğu sonuç odaklı tüketim ağı

Bu üçünü ortadan kaldırmanın formülünü bulan sistem bütün sınırları kaldıracak ve ahlakı da dini de millet olmayı da tek potada eritecektir.

Dayatılan her şeye lanet gelsin.

Neden başka şey olsun ki,milliyetçi refleksleri olmadan bir millet,nasıl millet olma özelliğini devam ettirebilir?Her şeye hede hödö diye karşı çıkmak milliyetçilik değil,olsa olsa bağnazlıktır.Ancak Türkiye öyle bir hale geldi ki,o hede hödö diyenlere bile bir şey diyemez olduk.

Milliyetçiliğin kullanılıp bazı insanların duygularının sömürülüp kullanıldığına katılıyorum ancak toptan yok saymana kesinlikle katılmıyorum,geri kalanına cevap yazmaya gerek yok tartışsak da bir sonuca ulaşamayız,senin enternasyonalizm odaklı görüşün gerisi.

Yav bir insan şans eseri sahip olduğu bir şeyle niye övünür ki?

Bu topraklarda doğmayıp bilmem kaç bin km ötede doğsan bu sefer de oranın milliyetçiliğini yapıp yine sistemin sana öğrettiği düşmanlar yaratacaktın.

bu arada reis tam bize gereken td. gelsin hem td hem baskanligi bir arada yapsin.

magathin bir tik ustu reis.

kebaplari yasaklasin (futbolcularda got gobek almis basini gidiyor), calismayani kessin, ultraslani yok etsin, vs.

Son düzenleme:
Yav bir insan şans eseri sahip olduğu bir şeyle niye övünür ki?

Bu topraklarda doğmayıp bilmem kaç bin km ötede doğsan bu sefer de oranın milliyetçiliğini yapıp yine sistemin sana öğrettiği düşmanlar yaratacaktın.

:hat:

Neden başka şey olsun ki,milliyetçi refleksleri olmadan bir millet,nasıl millet olma özelliğini devam ettirebilir?Her şeye hede hödö diye karşı çıkmak milliyetçilik değil,olsa olsa bağnazlıktır.Ancak Türkiye öyle bir hale geldi ki,o hede hödö diyenlere bile bir şey diyemez olduk.

Milliyetçiliğin kullanılıp bazı insanların duygularının sömürülüp kullanıldığına katılıyorum ancak toptan yok saymana kesinlikle katılmıyorum,geri kalanına cevap yazmaya gerek yok tartışsak da bir sonuca ulaşamayız,senin enternasyonalizm odaklı görüşün gerisi.

Milliyet ve din en kolay sömürülen değerler çünkü doğuştan refleks veya ilk öğretilen, dayatılan bilgiler bizlere.

Enternasyonalizm veyahut sosyalizm her ne denirse densin baskıcı olmaması ve duyguların minumum düzeyde sömürüldüğü her sistem gayet adaletli bir yapı inşa edilecekse daha kolay kılar altyapıyı.

Çünkü hiç bir dogmayı alet olarak kullanmaz. Bu sebeptir ki zaten halktan çok karşılık ve destek bulamadı bizim coğrafyada. Çünkü biz mantık değil duygularımıza göre karar alıyoruz.Duygu ile karar almak kadar tehlikeli bir şey yok. Mantık ise zekanın bir ögesidir ve cahil toplumlar sadece duyguları ile hareket edebilme yetisine sahip olduğundan biz cahil kaldıkça milliyetçiyiz diyerek ölümlere katlanmaya, da müslümanız diyerek toplu tacizlere sadece bir yok artık demeye de devam edeceğiz.

Milliyet ve din en kolay sömürülen değerler çünkü doğuştan refleks veya ilk öğretilen, dayatılan bilgiler bizlere.

Enternasyonalizm veyahut sosyalizm her ne denirse densin baskıcı olmaması ve duyguların minumum düzeyde sömürüldüğü her sistem gayet adaletli bir yapı inşa edilecekse daha kolay kılar altyapıyı.

Çünkü hiç bir dogmayı alet olarak kullanmaz. Bu sebeptir ki zaten halktan çok karşılık ve destek bulamadı bizim coğrafyada. Çünkü biz mantık değil duygularımıza göre karar alıyoruz.Duygu ile karar almak kadar tehlikeli bir şey yok. Mantık ise zekanın bir ögesidir ve cahil toplumlar sadece duyguları ile hareket edebilme yetisine sahip olduğundan biz cahil kaldıkça milliyetçiyiz diyerek ölümlere katlanmaya, da müslümanız diyerek toplu tacizlere sadece bir yok artık demeye de devam edeceğiz.

İşte dediklerin teoride mantıklı ancak bunu milliyete düşmanlık ederek değil,insanlara sağduyulu olmayı öğreterek,bunun yüzünden ayrımcılık yapılmaması gerektiğini falan öğreterek yapabilirsin,kökten yok sayarak değil.

Enternasyonalizmin bana göre en büyük hatası,milliyetçiliği milliyeti meta haline getirip insanları ona itaate zorlamakla suçlarken kendisi de suni bir 'İnsanlık' metası oluşturup ona itaate zorluyor ki bu çok ama çok yanlış,evet dünya üzerinde bir ayrımcılık var sadece milliyetçilik de değil bu,bunlar yüzünden insanların öldürülmesi bir sorun.Ama bunun çözümü kökten milliyete veya başka bir şeylere düşmanlık etmek değil.

Ayrıca tabi ki gurur duyacağım ülkemle de milliyetimle de,ne yapayım utanayım mı?Habire sokakta böyle kasıla kasıla gezinmek başka,konusu açıldı mı vay be demek başka,sapla samanı karıştırmanın da gereği yok bence.

Bu adam diktatör değil tiran

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ABD, İngiltere, Batı Avrupa, Kanada, Avustralya vb. yerlerde de tutmadı ona bakarsan. ABD'de adını bile ağzına alamazsın. Duygusallıktan mı?

İşte dediklerin teoride mantıklı ancak bunu milliyete düşmanlık ederek değil,insanlara sağduyulu olmayı öğreterek,bunun yüzünden ayrımcılık yapılmaması gerektiğini falan öğreterek yapabilirsin,kökten yok sayarak değil.

Enternasyonalizmin bana göre en büyük hatası,milliyetçiliği milliyeti meta haline getirip insanları ona itaate zorlamakla suçlarken kendisi de suni bir 'İnsanlık' metası oluşturup ona itaate zorluyor ki bu çok ama çok yanlış,evet dünya üzerinde bir ayrımcılık var sadece milliyetçilik de değil bu,bunlar yüzünden insanların öldürülmesi bir sorun.Ama bunun çözümü kökten milliyete veya başka bir şeylere düşmanlık etmek değil.

Ayrıca tabi ki gurur duyacağım ülkemle de milliyetimle de,ne yapayım utanayım mı?Habire sokakta böyle kasıla kasıla gezinmek başka,konusu açıldı mı vay be demek başka,sapla samanı karıştırmanın da gereği yok bence.

İyi de biz olalım diye var zaten millet nosyonu da. Ona bende karşı değilim. Milliyetçi değil millet olalım diyorum zaten.

Enternasyonalizm'in şu halini çok da savunmadığımı anlarsın zaten bu cümleden. Milliyetçilik dediğin şey ülkenle gurur duymak değil, başkalarının yaptığı şeye tü kaka, bunlar Kürt bunlar ne yapsa yeridir, bunlar Fransız zaten lanet herifler demek noktasına gelmek.

Millet olmak ise çok farklı bir şey. Her unsuru ile bir olmak, ama yedi düvele meydan okumadan.

Geri
Üst Alt