# Kwadwo Asamoah

olmaz bu iş. boşuna umutlanmayın .

Parasıyla olduğu için olur sene başında 5-6 m euro'ya yakın bonservis verecektik şimdiyse juventus'a devre arası cuzi bir miktar verip asamoah'a da 3 m euro imza parası versek koşa koşa gelir juventus o gemiyi kaçıralı tam 6 ay oluyor sözleşme uzatsalar zordu ama oyuncunun aklına bir kez girdik mi çıkmayız, kara aslan günleri sayıyordur :D

Parasıyla olduğu için olur sene başında 5-6 m euro'ya yakın bonservis verecektik şimdiyse juventus'a devre arası cuzi bir miktar verip asamoah'a da 3 m euro imza parası versek koşa koşa gelir juventus o gemiyi kaçıralı tam 6 ay oluyor sözleşme uzatsalar zordu ama oyuncunun aklına bir kez girdik mi çıkmayız, kara aslan günleri sayıyordur :D

juventus o cüzi miktara bakmaz bile. bütçe mi yok ? adamlar geniş kadro istiyor . sene başında sol beki alamadılar diye bırakmadılar. sene bitmeden göndermezler. isterse bedava gitsin umurlarında olmaz.

juventus o cüzi miktara bakmaz bile. bütçe mi yok ? adamlar geniş kadro istiyor . sene başında sol beki alamadılar diye bırakmadılar. sene bitmeden göndermezler. isterse bedava gitsin umurlarında olmaz.

Sene sonunda bedava gelecekse de sıkıntı olmaz o zamana kadar da çok büyük sıkıntı yaşamayız zaten ilk 11 oyuncumuzun 10 tanesi bu lig düzeyinin üstünde oyunculardan oluşuyor bir de ikinci yarı kadıköy deplasmanı hariç beşiktaş, başakşehir, trabzon, bursa, antalya, konya gibi takımlarla iç sahada oynayacağız ve büyük bir fikstür avantajımız olacak. Ama juventusun bırakmama sebebi sadece sol bek değildi o dönem de orta sahada 3-4 önemli oyuncusu uzun süreli sakatlıklar yaşamışlardı. Lig de 5 maçta görev aldı daha şampiyonlar liginde forma giymedi devre arası gelmesi herkesin hayrına olur juventus da da sakatlar tamamen form tutar herkesin keyfi yerine gelir :D

Cenk Ergün: "Yabancı sınırında yaşanabilecek olası değişiklikten dolayı Asamoah transferi devre arasında zor gibi duruyor." (Wyscout Forum)

Hmm

Cenk Ergün: "Yabancı sınırında yaşanabilecek olası değişiklikten dolayı Asamoah transferi devre arasında zor gibi duruyor." (Wyscout Forum)

Hmm

Devre arası gelmesi zaten zor. Bonservis + yabancı sayımız full, Donk veya de Jong gitmez Ocak'ta. Önemli olan yaz için sözleşme imzalamak.

asamoah şart abi sınır gelsede şart türk bek oyuncusu var sanki

Asamoah=şampiyonluk bunu yöneticiler kafasına sokmalı ... Gerekirse 2 milyon€ bonservis ödeyelim 6 ay oynasın sene sonu yabancı durumuna göre beleşe gönderelim ama bu adam şartoğlu şart..Kimlere ne boş paralar dağıttık takımdan birkaç çöpü yolla al sana A samoahın parası

Pahalı bişey olsa neysede nerdeyse bedavaya asomah alıp şampiyon olmak varken hala düşünen varsa yönetimde yazık harbiden

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

buna gıdecek parayla baklava alınıp hayrına dagıtılması durumunda champıonlugun en guclu adayı yıne bız oluruz

ilk transfer olacak ,oyle görünüyor......tudorun acıklamalara bakarsak..belki coktan hallettiler işi.

o 1 sene önceydi,sen de yoktun buralarda.bana sadece bunları arda sadi diyebilir.başkasına izin yok.

Bu transfer döneminde yeterince gördük seni Sergio,Asamoah gelecekte gelecek diyip rtaşlarımızın duygularıyla oynadın,Ben Feghouli yatmış diyerek onu ekibimize kazandırdım mesela aynısını beklerdik

Son düzenleme:
Bu transfer döneminde yeterince gördük seni Sergio,Asamoah gelecekte gelecek diyip rtaşlarımızın duygularıyla oynadın,Ben Feghouli yatmış diyerek onu ekibimize kazandırdım mesela aynısını beklerdik

asamoahın gelecegi yönündeydi tüm işaretler....ayrıca asamaoaha degil sol kanada odaklıyım bu transfer dönemi.ben sol kanat bekliycem bu dönem...asmaoahı siz bekleyin,belki gelir.

Geri
Üst Alt