Suat Kutlutürkan
Sarı Üye
- 24 Ekim 2017
- 285
- 76
- 178
Linnes çöp, Lato daha da çöp. Bu siyahi çocuk takıma cuk oturacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olmaz bu iş. boşuna umutlanmayın .
Parasıyla olduğu için olur sene başında 5-6 m euro'ya yakın bonservis verecektik şimdiyse juventus'a devre arası cuzi bir miktar verip asamoah'a da 3 m euro imza parası versek koşa koşa gelir juventus o gemiyi kaçıralı tam 6 ay oluyor sözleşme uzatsalar zordu ama oyuncunun aklına bir kez girdik mi çıkmayız, kara aslan günleri sayıyordur![]()
juventus o cüzi miktara bakmaz bile. bütçe mi yok ? adamlar geniş kadro istiyor . sene başında sol beki alamadılar diye bırakmadılar. sene bitmeden göndermezler. isterse bedava gitsin umurlarında olmaz.
Cenk Ergün: "Yabancı sınırında yaşanabilecek olası değişiklikten dolayı Asamoah transferi devre arasında zor gibi duruyor." (Wyscout Forum)
Hmm
Ya olmassailk transfer olacak ,oyle görünüyor......tudorun acıklamalara bakarsak..belki coktan hallettiler işi.
Zergen diyorsa yatmış diyebiliriz
o 1 sene önceydi,sen de yoktun buralarda.bana sadece bunları arda sadi diyebilir.başkasına izin yok.
Bu transfer döneminde yeterince gördük seni Sergio,Asamoah gelecekte gelecek diyip rtaşlarımızın duygularıyla oynadın,Ben Feghouli yatmış diyerek onu ekibimize kazandırdım mesela aynısını beklerdik
asamoahın gelecegi yönündeydi tüm işaretler....ayrıca asamaoaha degil sol kanada odaklıyım bu transfer dönemi.ben sol kanat bekliycem bu dönem...asmaoahı siz bekleyin,belki gelir.