# Kwadwo Asamoah

Bizim de bir asamoah miz olacak youpii

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

asamoah haberleri icin teker teker konu
Acilmasa bu konudan devam edilse nasil olur
Timeline kirleniyor.

Fena bir fikir degil 'yeni' somut bir gelisme gelmeyene kadar.

Fakat haber gerçek olursa ceza almaz mıyız?
Resmi bir agizdan bir transfer aciklamasi: gorustuk/anlastik gibi seyler olmadigi surece sorun yoktur bizim acimizdan.

Ekleme: Eger oyuncu ile soz kesildiyse, bu Juventus' un bilgisi dahilinde olduysa tabiki sorun olmaz. Varsayalim Juve bundan habersiz, o vakit boyle bir gorusmenin/verilmis bir sozu ispatlamari gerek. Ben Lewandowski transferini hatirliyorum, adam 1 yil onceden Bayern' e soz verip sozlesme yapmamisti Dortmund ile, sonra belese transfer olmustu. Bu tarz seylere pek birsey yapamazlar.

Son düzenleme:
Ali Naci Küçük: Galatasaray ile Asamoah her konuda anlaştı. Asamoah, Juventus'un 'Evet' demesini bekliyor. Mali şartları Mariano ile aynı. Bu transfer bittiği an Latovlevici gidecek.

Ali Naci Küçük: Asamoah, Galatasaray'dan haber bekliyor. Kendisi hazır.

Ali Naci Küçük: Tudor, Latovlevici'yi istediği seviyede görmedi. Asamoah ile anlaşma tamam. O geldiği an Latovlevici gidecektir diye düşünüyoruz.

[FONT=&quot]Juventus, sezon sonunda sözleşmesi bitecek Asamoah'ın sözleşmesini uzatmak istiyor. (Tuttosport)[/FONT]

ABV Juve kalmak istemeyen adamı 5 maçta oynatmak için tutmaya çalışıyorsunuz gavatlar

Sözleşme uzatırsa bizde onu uzatırız

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

devre arası asamoah gelmez gelirse çok büyük hatta xl sürpriz olur
İtalyanlar kolay adam vermez 1 maç bile oynayacağını düşündüğü adamı bile vermez 1 sene bekletir
Safra gördüğü adamı bir şekilde verir
Transfere fazla gerek yok
Takıma bir tecrübeli (yasin Sinan Koray ) biri
1.5 genç oyunculardan biri(benim favorim yunus Akgün) kazandırılırsa transfere gerek yok

DOvGUfrX4AAf7Js.jpg

Geri
Üst Alt