# Kwadwo Asamoah

Niye Sergen'i taciz ediyorsunuz arkadaşlar, salın adamı. İstediği gibi 193819338 farklı oyuncuyu takımımıza katsın. Sorun teşkil etmemekte.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sol kanadı Garry-Linnes ve Asamoah yapabilirsek varya hiçbir eksik kalmaz sol önsüzde her türlü gideriz Arda hariç sol ön ismide yok zaten

bu akşam gelip gelmeyeceği yada asamoah dışında bir adamın gelip gelmeyeceği belli olacak

Beinsport france a göre anlasmaya cok yakınız. Hayırlısı gelecek gibi

Juvenin müzmin yedeği olup ligde 3-4 maç oynamaktan sıkılmadın mı be adam,Gel Galatasaraya forman hazır,takım çoşkulu fıstık gibide sözleşmen olacak.yakıp yıkıp gelmesi lazım

Buadamfransadaoynamiyorkibeinsallamisitalyanmedyasivefotomacdisindahaberkaynagipaylasmayalim

Iphone XXX aletimden Gscimbom mobil uygulamasi ile gönderildi.

bu akşam gelip gelmeyeceği yada asamoah dışında bir adamın gelip gelmeyeceği belli olacak

Sayın çok kıymetli, başkomutanımız, reyisimiz bu akşam yabancı sınırını 5 olarak açıkladığı zaman Asamoah'ı değil de hangi oyuncuları feda edebiliriz onu tartışacağız.

Fransa'daki Beinsports'un haberine göre; Juventus ve Galatasaray, Asamoah için görüşmeleri hızlandırdı ve transfer yüksek ihtimalle ocak ayında son bulacak.

ilk haber geldi

Dursun Özbek, Asamoah için talimatı verdi. Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan futbolcu için Juventus'a 1,5 M € önerilecek. (NTV Spor)

Kwadwo Asamoah : Suan Juventus'a odaklandim, ama Galatasaray'a soz verdim.

Kwadwo Asamoah : Galatasaray benim icin onemli, butun maclarini izliyorum

Kadwo Asamoah : Galatasaray'in bir parcasi olmak icin sabirsizlaniyorum

(tuttoJuve)

Bu Asamoah 8-10 gun önce "Juventus'ta çok mutluyum" minvalinde demeç vermemiş miydi? Sanki Juve de kalacak gibi konusuyordu.. Gelir mi, çok supheliyim..

Geri
Üst Alt