# Kwadwo Asamoah

Transfer planlaması gerçekten iyiymiş bir kez daha farkettik , bi sol kanat bi asamoah'a bomba takım olurmuş.

Gelseydi güçlü bir Avrupa takımı olurduk. STSL demiyorum. Misal AL'e gitsek Milan'la beraber en büyük favori olurduk ama olmadı. Seneye mutlaka bedava alınmalı, önüne de Kono'yu alıp keyfine bakacaksın. Tabii muhtemelen bizi kesmek için sınır getirecekler ve dediğim tandem olmayacak, o ayrı mesele

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gelseydi güçlü bir Avrupa takımı olurduk. STSL demiyorum. Misal AL'e gitsek Milan'la beraber en büyük favori olurduk ama olmadı. Seneye mutlaka bedava alınmalı, önüne de Kono'yu alıp keyfine bakacaksın. Tabii muhtemelen bizi kesmek için sınır getirecekler ve dediğim tandem olmayacak, o ayrı mesele

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Lütfen bugün sınırdan bahsetmeyelim üzülüyorum valla sinirli geziyorum normal hayatımı etkiliyor o mevzu .
Şimdi yukardaki mesajımdada istediğim belli Asamoah'ı fakat Ocakta gelmeyip bide Juve bonservis koparmak için sözleşme teklif edip Asamoah'da kabul ederse bu konu tartışılmalı.

O buraya gelecek!!!
Devre arası olmaz ama sene sonu gelir artık en geç.
Bide sol tarafa fegholi kalitesinde adam bide hızlı genç santrfor aldık mı tamam dır.
Yedek için adamlar alırız bir iki tane artık.

ocak ayına kadar yeni sözlesme imzalamazsa ve bizimde istegimiz aynı ciddilikte olursa bence uzatmadan alırız

2018 yaz transfer döneminin ilk transferi.

Gelirse Gençler'den alacağımız Uğur Çiftçi'nin arkasında yedek bekleyecektir sınır yüzünden.

:( Bu adamda olsa tam olacaktık umarım devre arası takıma katarız

Tam asla olunmaz benim hayalimde ki tam takım her mevkiye yedeği ile üst düzey 23 kişiden oluşuyor.

Tam asla olunmaz benim hayalimde ki tam takım her mevkiye yedeği ile üst düzey 23 kişiden oluşuyor.

Asamoah 4 bölgeyi alternatiflerdi ya çok üst düzey transfer olacaktı,Bu sene sadece 3 maçta oynamış umarım çökeriz devre arasında Linnes/Lato önünde Asamoah veya Asamoah geride önde Rodrigues hepsi çok iyi olur Ndiaye sakatlanırsa orada bile tak diye oynar

Hepsi benzer seviyedeyse, bu da sikinti

Benzer değil şu kadroya Hagi, Popescu seviyesinde hırslı, mücadeleci, ve teknik 3 isim lazım. Ndiaye, Gomis ve Belhanda yedek olmalı. Gerekirse 3 transfere 60 Milyon Euro versinler.

Benzer değil şu kadroya Hagi, Popescu seviyesinde hırslı, mücadeleci, ve teknik 3 isim lazım. Ndiaye, Gomis ve Belhanda yedek olmalı. Gerekirse 3 transfere 60 Milyon Euro versinler.

Neden olmasin, ama su an bile fazla acildik. + ortalama 20 milyon avro verip, dünya yildizi almak kolay olsa, piyasalar 200 milyonlara sicramazdi alpaycim. ^^

Neden olmasin, ama su an bile fazla acildik. + ortalama 20 milyon avro verip, dünya yildizi almak kolay olsa, piyasalar 200 milyonlara sicramazdi alpaycim. ^^

30-31 yaşında yakalayabiliriz ancak bu tarz adamları o meblağlara 25 yaşında adamı tabi ki alamazsın.

Ama James Rodrigues 40 küsüre gitti yanılmıyorsam. Biraz şans işi.

30-31 yaşında yakalayabiliriz ancak bu tarz adamları o meblağlara 25 yaşında adamı tabi ki alamazsın.

Ama James Rodrigues 40 küsüre gitti yanılmıyorsam. Biraz şans işi.

Türkiye´de her daim bir x denklem daha var bu konuda. Raki sisede durdugu, gibi durmuyor, hele ki hedefte cok büyük isimler var ise. Bunu cokca tecrübe ettik, orada izledigin seviyeden, burada uzaklasma ihtimali var. Hagi mesela bir sansdi bu konuda... Yoksa eskimis dünya yildizi, cok daha ucuza da bulursun, illaki getirmek istiyorsan, ama lige ve takima uyumlu mu, bu soru isareti alir. Denklemleri düsünmeden alinan bir yildiz da, fayda etmez fazla.

Ama acikca söylemek gerekirse, bu dünya yildizi rüyalarindan uzaklasmamiz gerektigini düsünüyorum. Gecen seferde aynen böyle uctuk, ve cakildik bir sene icinde. Bana kalirsa orta vadede dahi, cogu zaman yaramayacak transferler. Hem cok pahali, hemde takimin dengesini alt üst edebiliyor bu hamleler. Bu sene yapilan hamleleri ben cok begendim, ve bu seviyelerde oyuncular ile ilk 11´i doldurup, güclü bir takim yaratmak bizim acimizdan daha faydali olur. Süper yildiz olmayan, ama yine 10-15 milyon fiyatli, kaliteli adamlar bol ne de olsa.

Yas ortalimamizi yükseltmekten ziyade, ortalamaya indirecek hamleler gerekir ancak daha uzun vadeli bir basari icin. Tudor olayina bakarsak, cok da genc yaramaz belki, genc oyunculara sans veren bir hoca degil. 23-26 iyi bir yas grubu. Eskimis yildizlara pek sicak degilim.

Son düzenleme:
Tam ihtiyacımız olan tipte bir oyuncu, bir çok mevkide oynayabiliyor. Düşük bonservise veya bonservissiz gelirse mükemmel olur.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türkiye´de her daim bir x denklem daha var bu konuda. Raki sisede durdugu, gibi durmuyor, hele ki hedefte cok büyük isimler var ise. Bunu cokca tecrübe ettik, orada izledigin seviyeden, burada uzaklasma ihtimali var. Hagi mesela bir sansdi bu konuda... Yoksa eskimis dünya yildizi, cok daha ucuza da bulursun, illaki getirmek istiyorsan, ama lige ve takima uyumlu mu, bu soru isareti alir. Denklemleri düsünmeden alinan bir yildiz da, fayda etmez fazla.

Ama acikca söylemek gerekirse, bu dünya yildizi rüyalarindan uzaklasmamiz gerektigini düsünüyorum. Gecen seferde aynen böyle uctuk, ve cakildik bir sene icinde. Bana kalirsa orta vadede dahi, cogu zaman yaramayacak transferler. Hem cok pahali, hemde takimin dengesini alt üst edebiliyor bu hamleler. Bu sene yapilan hamleleri ben cok begendim, ve bu seviyelerde oyuncular ile ilk 11´i doldurup, güclü bir takim yaratmak bizim acimizdan daha faydali olur. Süper yildiz olmayan, ama yine 10-15 milyon fiyatli, kaliteli adamlar bol ne de olsa.

Yas ortalimamizi yükseltmekten ziyade, ortalamaya indirecek hamleler gerekir ancak daha uzun vadeli bir basari icin. Tudor olayina bakarsak, cok da genc yaramaz belki, genc oyunculara sans veren bir hoca degil. 23-26 iyi bir yas grubu. Eskimis yildizlara pek sicak degilim.

23-26 grubu oyuncu zaten almak zorundayız. Orada sağlam adamlar bulup Gomis'i vs kesecek kalitede transfer de yapalım diyorum ben sadece. Çıtayı düşürünce de saçma sapan isimler alınıyor. Hagi gibisi 50 yılda 1 tutar zaten.

Ama bir tane de olsa Pepe gibi riski olmayan adam bulunmalı.

23-26 grubu oyuncu zaten almak zorundayız. Orada sağlam adamlar bulup Gomis'i vs kesecek kalitede transfer de yapalım diyorum ben sadece. Çıtayı düşürünce de saçma sapan isimler alınıyor. Hagi gibisi 50 yılda 1 tutar zaten.

Ama bir tane de olsa Pepe gibi riski olmayan adam bulunmalı.

Rod, Tolga, Linnes, bana kalirsa ilk önce bunlari keselim, sonra digerlerine geliriz. Gomis icin zaten iki sene icinde gerekli olacaktir. Belhanda bana kalirsa satilirsa, yerine adam alabiliriz, yoksa 3 sene oynar. ndiaye icinde aynisi gecerli. Her yeri doldurup, birde bunlari kesebilecek adam alacak, paramiz olsa keske... :D Bunlara bile cok büyük yatirim alpay, yana kaldirilmasi güc yatirim. Önce onlar meyvesini verecek.

Citayi düsürmemek gerekiyor, ama bana kalirsa eskimis yildizlari toplamak da, illaki citayi yükseltmek degil. Bunu genelde türk takimlari yapiyor zaten.

Geri
Üst Alt