KYK Borçları Silinmeli mi?

KYK Borçları Silinmeli mi?

• Silinsin

• Silinmesin

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Kyk’yi ayakta tutan bu geri ödemelerdir. Silinmesi teknik olarak mümkün değil. Öyle bir bolluk ve refah düzeyinde değiliz. Bu geri ödemelerle şimdiki burslar ya da krediler ödeniyor. Saçma popülist boş tartışmalara prim vermeyin bence.

Ben şu an hala ödüyorum yani 5 sene filan oldu alalı. Ama silinmesin bana kalırsa. Şimdi belki bakış açımı bazılarınız eleştrirebilir ama insanlar zamanında ödemişler belki ne güçlüklerle ödediler. Bir borç alıyorsan bir kredi çekiyorsan onu ödemelisin. Ama kolaylık sağlasınlar tabiki, 2 ayda bir ödensin ya da ne biliyim aylık ödeme tutarı düşük tutulsun

Zor durumda kalıp alanlar belirlense keşke onlar ödemese... Böyle bi sey mümkün degil zengine burs çıktığı yerde

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Bende ödüyorum 5 sene önce almıştım çalışma durumları filan sıkıntılıydı o zamanlar ödeme zorluğu yaşadım gittim borçları yapılandırdım. Yani 7 bin liralık krediyi 2 ayda bir ödüyorum 400 şeklinde. O kolaylığı yaptılar iyi oldu ne kadar eleştirsem de
12 bin aldım 15 bin ödedim ben de.

Şu an faiz daha da yükselmiştir.

Bana yararı yok o zaman gerçekleşmesin ülkenin şu an bu halde olmasının tek nedeni.

Geri
Üst Alt