la lakers

Cevap: # Resmi La Lakers Başlığı

lakers 2 tane 1.tur draft hakkını verdi bu sene draft iyi olacak deniyor kısa vadede lakers karlı ama uzun vadede tersi olabilir gasol ve kobe yaşlanıyor uzun vadele hamleler düşünemeyiz zaten onlar varken en iyisi bu oldu bizim açımızdan clevand ve houstan da draft da ne çekerlerse artık şanslarına

Kobe 40ina kadar oynasada, en az 25 PPG katki verir yinede takima.

Houstonada seneye Gasolu gagalarsiniz, eger drafttan cok iyi birini cekerlerse. Adamlar dünden razi zaten. :D

Kobenin 2 sene sonra kontrati bitiyor, emekli olur. Kendi de demisti zaten, istatistiklerim 14-15 sayi ortalamalara dusmeden birakacagim diye.

Takaslarda ekonomik kisminda da iyi is cikardik. 6 milyon waltonun , 3.4 milyon fisherin, 1.2 milyon kapononun kontratindan kurtulup, Sessions ( 4.2 milyon ) , hill ( 2.8 milyon ), eyenga( 1 milyon ) kontratlarini aldik. ki sessionsun gelmesiyle fisher belki de sure bulamayacakti.bulsa da zarar vermeye devam edecekti. walton ve kapono da zaten bir is yapmiyordu.

Eyengayi da D-League gonderecekmisiz.

Bu arada bu gece minnesotayla oynayacagiz. Biktik :) bu sezonki 4. mac sanirim.. Sanirim Son 18 maci kazanmistik. Seri devam eder umarim.

Yeni kadro da hayirli olsun...

Burada Lakers için nasıl böyle takaslar filan yapılıyor denmiş. Lakers ın NBA deki en önemli takım olduğunu bilemeyen basketbol severleri görmek üzücü.

Burada Lakers için nasıl böyle takaslar filan yapılıyor denmiş. Lakers ın NBA deki en önemli takım olduğunu bilemeyen basketbol severleri görmek üzücü.

Büyük takım diye her takastan karlı çıkması lazım doğru.

lakers nasil en onemli takim oluyor

hani bizi gectim CELTICS diye bir takim var lan

ozgur renktas realli barcali hirbolarin sergiledigi davranislari sergilemeyelim. yonetim

Ne alakası var yahu. Ben ucuza almışım, sen kazıklanıyorsan sorunu niye bende arıyorsun ? Kendinde ara.

NBA nin en önemli takımı Lakerstır basketbol severler. Rahat olun bu konuda.

İlk olarak lakers'ın büyüklüğüyle yaptıgı takasları bagdastıran sensin, ne alakası var deme kendinle celisirsin.

İkincisi nba'in en önemli takımının lakers oldugunu neye dayanarak soyledin, tarihle önemli takım olunmaz, büyük takım ama en büyüğü de değil göreceli.

Zaten kobe bırakınca play-off takımı olur cıkarsınız, o zaman görürüz önemli takımınızı.

onemli ne demek abi herkesi kitledin

nba'in en hatir bilen takimi bobcats

al

Clyde%20Drexler.jpg

portland zaten ..

Seni cekemeyenler utansin reis :)

98234745_crop_650x440.jpg

İlk olarak lakers'ın büyüklüğüyle yaptıgı takasları bagdastıran sensin, ne alakası var deme kendinle celisirsin.

İkincisi nba'in en önemli takımının lakers oldugunu neye dayanarak soyledin, tarihle önemli takım olunmaz, büyük takım ama en büyüğü de değil göreceli.

Zaten kobe bırakınca play-off takımı olur cıkarsınız, o zaman görürüz önemli takımınızı.

Nasıl takaslar yapıyor filan deniyor burada. Bende neden bu takasların böyle bizim +yönümüzde gerçekleştiğini söyledim. Çelişme filan yok ortada. Tabiki tarihle olunmaz, birsürü etken var bunu yapan. Yukarıda da zaten söyledim göreceli olduğunu rahat ol.

Son cümlene gülesim geldi. :D

konuya yabancı kaldım arkadaşlar lakers takas döneminde kimleri aldı

Geri
Üst Alt