Lale Orta: "Donk pozisyonunu daha iyi anlatan görüntüsünün kamuoyuna sunulmasını istedim"

Israrla fb nin ofsaytı dile getiriliyor kansız kopekler sorular da ayarlanmış nerde lan kırmızılar! Yarın en üst perdeden pozisyon pozisyon vura vura açıklama yapılmalı. Herkes için adalet vs boş laf bir tane şerefli rakibin yok.

Özgür buzbas eski fener muhabiri o programa kim cikardiysa ki bunu herkes biliyor yönetimde gerçekten şampiyonluk istiyorsa yarın herşeyi söylemeleri lazım yoksa boşuna açıklama yapmasınlar fenere şampiyonluk hayırlı olsun bizim gotumuz yemedi konuşmaya desinler yeter

daha neyi sunacan pozisyonda herşey net

Kadın bayağı ofsayt açıklamalar yaptı. Yarın doğru değerlendirmek gerek

Bizim Konya ve febeşin Alanya maçlarının VAR kayıtları açıklanmalı. Yarın toplantıda bunu talep etsinler.

Mete Kalkavan denen herifin kırmızı kart gösterecekken niye sarı gösterdiğini bilmeliyiz. Kim ne talimat verdi duyalım.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bizim Konya ve febeşin Alanya maçlarının VAR kayıtları açıklanmalı. Yarın toplantıda bunu talep etsinler.

Mete Kalkavan denen herifin kırmızı kart gösterecekken niye sarı gösterdiğini bilmeliyiz. Kim ne talimat verdi duyalım.

Doğru düzgün bir yönetim yokki çıkarıp görüntüleri belgeleri şunların suratına çat çat vuracak. Ah ulan ünal aysal şuan sen olacaktın

Yarın o VAR kayıtlarını kesinlikle açıklatmalı yönetim.

Futbolda niyet de önemlidir.
Topun olmadığı bir alanda yapılan o hareket uzaydan bile kırmızıdır. Donk'un amacı sarılmak olmadığına göre? Neyi düzeltme gereği hissetmiş!

Geri
Üst Alt