Lale Orta: "Donk pozisyonunu daha iyi anlatan görüntüsünün kamuoyuna sunulmasını istedim"

Dikkat ettiniz mi bilmiyorum kadın çok özgüvenli ,net olarak bize meydan okumaya çıkmış yani GS kelimesi dilinin ucuna gelip susuyordu resmen

Donk çıkıp müdahalem oldu ve özür dilerim dese ne güzel olurdu. Yıllarca ekmek yedi kulüpten, karıştığı olaya bak dürzünün. Çık itiraf et, bu saatten sonra ne olacak en fazla Paşa'dan kovulursun sezon sonu.

mesele donk pozisyonu falan değil ki algı yapıyorlar. konya neden 15. dakika 10 kişi kalmadı. malum takım neden 21. dakika 10 kişi kalmadı. net. aynı hafta.. tartışmasız kartlar.. ligi etkiledi mi bu kararlar?

Ülke de herhangi bir kurum da tek bir serefli namuslu insan yok mu

Galiba yok
Sene olmuş 2023 biz halen hakemleri konuşuyoruz. Çıkıp hiç biri mi demez ki durun ne oluyor burada diye. Seneler geçti aradan ben kendimi bileli şu ligin hakemleri konuşuluyor . İsyan edecek kadar bıktım resmen. Şu ligi birazcık adam gibi yönetseydiler nerelere gelmiş olacaktık belki ülke olarak. Yerlerde sürünüyoruz dingiller yüzünden. Hepsinin Allah belasını versin

Lale Orta'nın programı bittikten sonra TRT Spor Galatasaray'ın konyaspor'dan yediği 2.golü ekrana getirdi. Her yerden saldırıyorlar inanılmaz! Galatasaray apaçık hedef haline getirilmiş.

Necati sen ne ise yariyorsun aga???
Sezon başı Necati bir ara bizi savunmaya geçmişti, çok uzamadan fb resmi siteden ismini kullanarak açıklama yaptı ve hedef gösterdi. Twitterda fbliler linçledi, kovulsun dedi. Sonra Necati'nin bu tarz açıklamasına hiç rastlamadım.

Daha iyi dediğin görüntü alt metinde kırmızı değiildi demek
İşde adilik budur
Totosuna güvenen açık sözlü olur ,diğer görüntüde net belli xx yy e basmıyor diye
Lalesiniz !!!

Geri
Üst Alt