Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.457
- 59.017
- 4.758
içerden birini bulup sızdırsınlar. Yayınlatmaz bu fenerasyon, tezgah sadece onlara işliyorYarın o VAR kayıtlarını kesinlikle açıklatmalı yönetim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
içerden birini bulup sızdırsınlar. Yayınlatmaz bu fenerasyon, tezgah sadece onlara işliyorYarın o VAR kayıtlarını kesinlikle açıklatmalı yönetim.
Sene olmuş 2023 biz halen hakemleri konuşuyoruz. Çıkıp hiç biri mi demez ki durun ne oluyor burada diye. Seneler geçti aradan ben kendimi bileli şu ligin hakemleri konuşuluyor . İsyan edecek kadar bıktım resmen. Şu ligi birazcık adam gibi yönetseydiler nerelere gelmiş olacaktık belki ülke olarak. Yerlerde sürünüyoruz dingiller yüzünden. Hepsinin Allah belasını versinÜlke de herhangi bir kurum da tek bir serefli namuslu insan yok mu
Galiba yok
içerden birini bulup sızdırsınlar. Yayınlatmaz bu fenerasyon, tezgah sadece onlara işliyor
Necati sen ne ise yariyorsun aga???
Sezon başı Necati bir ara bizi savunmaya geçmişti, çok uzamadan fb resmi siteden ismini kullanarak açıklama yaptı ve hedef gösterdi. Twitterda fbliler linçledi, kovulsun dedi. Sonra Necati'nin bu tarz açıklamasına hiç rastlamadım.Necati sen ne ise yariyorsun aga???