GSC Haber Lang: "Okan hocam bana sahada içinde özgürlüğü çok iyi şekilde veriyor"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1774898240126.webp

Noa Lang: "Galatasaray'da stadyumda öyle bir gürültü oluyor ki, bu inanılmaz. Oraya gelip ilk kez oynayan birçok oyuncu, örnek vermek gerekirse Liverpool'dakiler bile, bu gürültüden gerçekten ürküyor. Juventus maçında Koopmeiners da çılgına dönmüştü."

Noa Lang: "Açıkçası Galatasaray’ın ne kadar inanılmaz büyük bir kulüp olduğuna ben de şaşırdım. Bunu az çok biliyordum tabii ama orada oynayınca gördüklerine inanamıyorsun. Gerçekten devasa. Kulübün yaklaşık 30 milyon taraftarı var."

Geleceğiyle ilgili sorulan soru sonrası;

Noa Lang: "Öncelikle Hollanda Milli Takımı ile dünya şampiyonluğunu hedefleyelim. (başparmağını kaldırarak) Ondan sonrasına bakarız."

Noa Lang: "Saha içinde özgürlük benim için çok önemli. Okan hocam da bana sahadaki o özgürlüğü çok iyi şekilde veriyor."

Noa Lang: "Bazen uyum yakalayamazsın, ama aynı zamanda çok öğretici bir deneyimdi Napoli. Ve kesinlikle pişman değilim: Antonio Conte gibi büyük bir teknik direktör seni isterse, gidersin. Napoli de elbette çok büyük bir kulüp. Ve hâlâ İtalya’da da başarılı olabileceğime inanıyorum. Ben Hollanda’daki hazırlık süreçlerine alışkındım. Keyifli turnuvalar oynamak, şut çalışmak, eğlenmek… Ama Napoli’de ilk haftalarda top bile görmedim. Yine de bunun sayesinde giderek daha güçlü hale geldiğimi fark ettim. O kadar fit oldum ki, kulübede bile oyuna girmeye her an hazır hissediyordum."

Noa Lang: "Galatasaray'ın seviyesi çok yüksek. Victor Osimhen sadece 28 yaşında, Leroy Sané 29 yaşında. Gerçekten de üst düzey oyuncularımız var."

Noa Lang: "Evet, Galatasaray'a transfer olmadan önce bu konuyu önce milli takım hocası Koeman ile konuştum. Bunun iyi bir adım olduğunu düşündü. Sonuçta önemli olan çok fazla süre almak. Galatasaray’da bu şansı bulduğum için mutluyum."

[AD]

Tekniği çok iyi. İlkayla bir arada oynasalar çok fark yaratabilirler.

Ulan osimhene bir yaş eklemiş hhaahha
İşin şakası bir tarafa bu benim görüşüm tabiki takımda topu en iyi tutabilen ayağı iyi lang

De leureantis söz konusu admirim 29.99 bile olmaz hatta 30 dan fazla bile olabilir. Yazın gayet iyi deneyimledik durumu.
25in altına ineceğini ben de pek sanmıyorum açıkçası hatta 20 bandı imkansız.

25 civarına çözülür kanaatindeyim, Conte kalırsa belliki kullanmayacak çünkü.

Tavanını henüz gosteremedi tavanına çıkabildigi an tek başına savunmalari ipe dizip goller izleyecez Messi vari

30 milyon opsiyonu kullanmayalım. Wc sonrası oturur napoli ile tekrar pazarlık yaparız. Oyuncu bizi istiyorsa elimiz güçlü demektir 17-20 m euro bandı müthiş olur

Geri
Üst Alt