GSC Haber Noa Lang: "Buraya büyük zaferler yaşamak için geldim"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000145912.webp

Noa Lang: "Galatasaray'da oynamak çok büyük bir onur. Galatasaray'da olmak başarı ve şampiyonluk demek. Çok büyük bir yerdeyim." (GS TV)

Noa Lang: "Mertens ile görüşmedim ama ben de onun gibi hem PSV hem de Napoli'de oynadım. O yüzden güzel bir rastlantı bizim için."

Noa Lang: "Buraya büyük zaferler yaşamak için geldim. Hadi başlayalım. Hadi hep birlikte şampiyon olalım."

Son düzenleme:
Tipi Barış ile Yunus’un kırması gibi.

İnşallah futbolu da öyledir ama daha bitirici.

Relax bir tip fazlasıyla, taraftarın sevgisi ve tutkusu bu adamı coşturur gibi duruyor ama takım oyununada adapte olması gerekiyor biraz fazla ayağına top isteyen savunma performansı vermeyen bir izlenim verdi bana

Gol müziğide hazır

Son düzenleme:
Korktuğum başıma geldi langıdı langıdı diye oyuncu videosu mu çekilir gol müziğide yaparız vizyon fışkırıyor 😂 neyse aslanım benim nice gollerin olsun inşallahhh

Noa Lang resmen bizim ! Ocak ayının sonunda İtalya liginden gelen 1.70 boyundaki Hollandalı oyuncu. Daha ne olsun ? PSV döneminde olağanüstü bir kanat oyuncusu performansı verdi ve Napoli yaptı. Conte sebepsiz yere kafayı takmasa zor alırdık. Hoşgeldin Aslanım.
ce5lxg.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoşgeldin Noa Lang. Tek kelimeyle tertemiz ve müthiş bir transfer hamlesi. Kafasal sorunları umrumda değil ki çok mutlu olduğu aşikar. Napoli'den mutsuz gelenlerin akıbetini Osimhen ile gördük zaten. Tekniği, şut seviyesi ile çok klas bir kanat oyuncusu getirdik.
xhdk6o.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt