# Lauro Júnior Batista da Cruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Lauro Júnior Batista da Cruz

yok abi daha neler koca galatasaray dünya yıldızı diye ede ede bunu mu transfer edecek bizim anadolu takımları bile almaz bunu ben inanmıyorum bu habere

Bence de klupten biri basinla maytap gecmis, artik alkollu muydu ne adam lauro diye birini getiricez dedi,basinda herhalde google yapip brezilya da tek bu isimde birini buldular. yoksa gidip dunya nin hicbir takimindan 31 yasinda 3. kalecisi alinmaz.

Yöneticiler bu forumu takip ediyorsa veya ettiriyolarsa onlara sesleniyorum:

Biz bu tarz futbolcuların transfer edilmesini istemiyoruz. Alınacaksa üst düzey futbolcular alınsın. Yıldız ama yaşlı futbolcu da istemiyoruz...Maddi konulardan dolayı kaliteli transfer yapılamayacaksa çıkıp açık açık söylesinler...Genç futbolcularla yola devam ederiz...Elimizden geldiği kadar tribüne gidip takımımızı destekleriz. Forma da alırız.

Ama bu tarz futbolcular alınırsa ne maça giderim ne de forma alırım....

Bence de klupten biri basinla maytap gecmis, artik alkollu muydu ne adam lauro diye birini getiricez dedi,basinda herhalde google yapip brezilya da tek bu isimde birini buldular. yoksa gidip dunya nin hicbir takimindan 31 yasinda 3. kalecisi alinmaz.

elbette hersey ortada bunu 5 duyu organını kullanamayan adam bile transfer yaptım diye getirmez buraya

Amma abartıyorsunuz ...

Mübarek Kandil Olduğunu Hatırlatırım Güzel Kardeşim Benim..

Napayım aga sinirlendim bunlar insanı çıldırtır ya töbeestağfurullah hakikaten ha kandil kandil günaha girdim.Bu arada hepinizin Kandili Mübarek olsun agalar.

Daha ortada fol yok yumurta yok başlamışsınız Tafarell'e saydırmaya kolay gelsin...

Kaldırın şu adamın konusunu ya silin tamamen yazılanları görmek istemiyorum !!!!!!!!!!!!!!!

alinirsa 2. zapatamiz hayirli olsun demektir umarim almazlar bunu

taffarel ile derdim mi ne bi derdim yok ama bildiğim kadarıyla bu kaleci işini ona bıraktılar bu adamın transferinden de o sorumlu olacak he bana inandırıcı gelmiyo bu haber ama görücez

kardeşim direk falan karıştırmadan adam gibi eleştiremiyor musun ?

Ufuk Ceylan oynasın. Yabancı kontenjanımızı sol beke harcarız. Bu kadar yoruma göre söylüyorum, kendisi hakkında hiçbir fikrim yok. Macera aramaya da gerek yok..

ben tafide sucu bulmuyorum. yönetim demistir nerde bonservissiz bi kaleci var al getir bu kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt