# Lauro Júnior Batista da Cruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Lauro Júnior Batista da Cruz

Yarın sabah kalktığımda bu ismi uzun kaleciliği belirsiz arkadaşın Galatasaray'a gelmediğini görmek dileğiyle iyi geceler diyorum,rüyama girmez inşallah.

Sivas bile almaz lan bu adami.

Bence beklentileri biraz olsun dusurmek istiyorlar, sonra Buffon degil de, Muslera gelince tepkiler olmasin diye.

Lauro, Internacional'in ikinci kalecisiymiş.. :o

Gerçekten artık alıp almamayı geçtim,yani gelmeyebilirde fakat bu adamla cidden ilgilendiysek yazıklar olsun..Ayıptır yahu...Şu klüpte bir tane kafası çalışan adam yokmu..Dalga mı geçiyorlar bizimle..Bir yönetim,hadi onu geçtim Galatasarayda yönetici olmuş insanlar sadece transferde değil bu kadar hatayı nasıl yapar anlamış değilim...Biraz insanda akıl,mantık olur..Koca camia sanki akıl tutulması yaşıyor yahu..

09.05.2010 da başlayan Brezilya liginde , Lauro Junior Batista da Cruz (03.09.1980) ve Arjantinli kaleci Pato Abbondanzieri (19.08.1972) 2010 sezonunda adeta sırayla kaleye geçiyorlar ilk haftalar.

2 maç Lauro oynuyor. Sonra 2 maç Pato Abbondanzieri kaleye geçiyor.

25.07.2010 tarihinde kaleye 2008-2009 sezonunda Valencia 'da 19 maça çıkan Brezilya'lı Renan Brito Soares (24.01.1985) geçiyor. O tarihten itibaren internacional da kaleyi kimseye vermiyor.

Lauro, Internacional'in ikinci kalecisiymiş.. :o

2. kalecisi olduğu bile tartışılır. çünkü 2010 sezonunda kendisinden daha çok kaleye geçen bir Pato Abbondanzieri var. :o İşin tuhaf kısmı 2009 sezonunda 38 maçın 34'ün de Lauro oynamış. Bir tuhaflık var :S Sakatlanmış mı diye baktım ama öyle bir bilgide yok. 2010 sezonunda büyük bir düşüş yaşaması lazım ki kaleyi devretsin. Öyle bir durumda yok.. Çözemedim..

Bu kim ya.Hayret edilecek bir durum.Adam bır de gençte değil.31 yaşında,Kimse tanımıyor bide.Alınmasın bu adam ya.Kameni neden alınmaz anlamıyorum.Bonservisi çok yuksekte değildir.

İnşallah yalan haberdir.Böyle transfer olmaz.Böyle transfer yapan insan zaten utanır.Bu adamı taraftara nasıl açıklayacaksın.Neye göre açıklayacaksın.Adamın yaşı belli,oynadığı maç belli...

kalede ismi cismi belli olmayan birisi.defansda ujfalusi ve servet.evlere senlik bir arka tarafimiz var.yine ya tutarsa politikasi.Buffonla basladik Lauro bitiriyoruz.sapkadan birer birer tavsanlar cikiyor.

Bu adamın alınacagını dusunmuorm.Bukadar da sacma bi transfer olmaz heralde.

eger bu gelirse yaziklar olsun derim.aykut ve ufukun yerinde olsam 1 dakika durmam.

bunu alacagimiza ufuk ve aykutu tercih ederim.yerli olsunda kim olursa olsun bu adamdan kötü olmaz

eger bu gelirse yaziklar olsun derim.aykut ve ufukun yerinde olsam 1 dakika durmam.

Özellikle Aykut 1 dakika bile durmasın zaten. Yıllardır bu takımda olupta kendini 1 gr bile geliştirememiş bir oyuncu artık zahmet olmazsa Florya'dan içeri adımını atmasın.

Özellikle Aykut 1 dakika bile durmasın zaten. Yıllardır bu takımda olupta kendini 1 gr bile geliştirememiş bir oyuncu artık zahmet olmazsa Florya'dan içeri adımını atmasın.

Candan Erçetin'inde torpili bir yere kadar:p Galatasaray Lisesin de ingilizce öğretmenliği yaptı ve Galatasaray kongre üyesi diye bu kadar da torpil olmazki canım :o

Candan Erçetin'inde torpili bir yere kadar:p Galatasaray Lisesin de ingilizce öğretmenliği yaptı ve Galatasaray kongre üyesi diye bu kadar da torpil olmazki canım :o

Yok öyle birşey, sadece soyisim benzerliği, yeğeni falan değil yani Candan Erçetin'in bir zamanlar iddia edildiği gibi.

Terim'in bir ozelligi var, su takimi sorsan hocam sampiyon yapabilir misin diye,

-----------Ufuk--------

Sabri-Servet--Gokhan-Hakan

------Culio----Selcuk-------

----------Yekta----------

Kazim-------------Arda---

---------Baros------------

degil super lig, size sampiyonlar ligi ceyrek finalinden falan bahseder. Kendine guvenmesi cok iyi, oyle bir oyuncu diye bozlumamasi da cok iyi de biraz kaliteli oyuncu israri olsa da iyi olur.

Demek istedigim Drogba'yi alsan oynatir, ama Lukunku'yu alsan ona da cok karsi cikmaz. Savasi kumandan kazandirir sonucta diger isimlerin katkisi sinirlidir ona gore.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt