# Lauro Júnior Batista da Cruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Lauro Júnior Batista da Cruz

ben belki sol bek alırız diye dua ediyorum , getirdiğimiz kaleciye bak .

daha izlemeden yargısız infaz yapmayalım diyoruz , tamam ama ;

takımının 3. kalecisi ,brezilya ligi ,yaş 31 ,değer 500bin euro . neresinden tutarsan tut elinde kalıyor arkadas !

Hagi ye transfer icin yetki verildi,gitti memleketinden 3 vasat adam (Culio,zapata,stancu) aldi geldi,simdi taffarelden kaleci tavsiyesi isteniyor,oda memleketinden kaleci arayislari icinde.Sanki avrupanin en iyi futbolculari romanyadan,en iyi kalecileri brezilyadan cikiyor.

Koca kulüp acemilerin elinde oyuncaga döndü.Bilgilendirmeler yanlis,aciklamalar yetersiz,yeni transferlerden ziyada eski ise yaramazlar halen takimda.Su takimda gözüme cok pis batan 3-4 oyuncu var,onlar gitsin nokta transfer yapmis gibi sevinecem yemin ederim.Artik sirtimi koltuga yaslayip zevkle ve stressiz mac izlemek istiyorum,cokmu sey istiyorum acaba...

Hakikaten şahane bir transfer politikamız var.

Tüm transfer politikamız bir yıldız oyuncu getirip stad doldurmak mı? Bunu denedik zaten daha önce. Kusura bakmasın kimse, Misimovic bu sezon adı geçen her adamdan iyidir. 33 yaşında ki Forlan'dansa Misimovic'i tercih ederim. Bizim sorunumuz genel kadro kalitesizliği. Hani nerde kadro kalitesini arttıracak isimler? Kimse Selçuk transferini övmesin. Galatasaray hastası Trabzon'da aşama kaydetmiş ve kontratı bitmiş bir oyuncu kendisi. Piyangodan çıktı. Herkes alırdı.

Almasınlar o zaman kaleci. Zapata'yı yollayıp bunu alacaklarsa gerek yok. Aynı kalecinin laciverti...

Kaleciye fazla para verilmek istenmiyormuş. En önemli mevki lan. Tam anlamıyla boş Galatasaray kalesi şu anda. Bu takım forvet transfersiz de oynar artık. Elmander, Baros, Stancu var.

Eh orta saha lazım ama Cana, Selçuk, Yekta, Emre var elde. Her biri iyi adamlar. Elmander de bu bölgede kullanılabilir.

Sağ açık Kazım hem Fatih Terim'in sevdiği hem de geçen sezon rüştünü ispat etmiş bi adam. Ha buraya bi canavar lazım o ayrı.

Defansa iyi de olsa ihtiyacımız olmayan Ujfalusi'yi aldılar. Ucuz diye... Transferin en gerekli olduğu diğer mevki dikkat çekerim. Garay gibi oyunu ve defansı yönetecek, takıma zeka katacak bir ismi beklerken...

Şimdi de kaleye...

Şunu biliyorum ucuz etin yahnisini yapacak Terim yine. 2. Galatasaray döneminin kopyası oluyor.

Drogba stadı 3 maç doldurur. İyi bir takımsa 18 maçın 15'inde doldurur...

Bu gidişle herkese yazık olacak...

Buffon>muslera>victor>lauro
Matryoshka_Dolls.jpg

geleceğini sanmıyorum ama olurda alırlarsa umarım bütün hazırlık maçlarında kova olursun da sezon içinde ufuk oynar.

victoru çözene kadar imanımız gevredi videolarını izle sağdan soldan bilgi topla ee tamam dedik işimize yarar bir kaleci şimdi bu çıktı işin yoksa nasıl bir kaleci diye menajerlik şirketi olan youtubedan izlicez :) hadi hayırlısı

Dün gece yarısı Irmak KAZUK bu işin büyük ihtimal bittiği söyledi. Brezilya basınında yer alan Tafi ile görüşürken ki resimi yayınlandı NTVSpor'da.

Sabah haberlerinde de menejerinin açıklamalarından bahsetti. Bir radyo programına bağlanmış ve biz anllaştık kulüplede anlaşılırsa bu iş bitecek demiş.

Dünyanın en iyi kalecilerinden biri gelicek dedi sanırım oda Lauro Júnior Batista da Cruz :) Ünal başkan gerçekten transfer konusunda sınıfta kalıcak gibi hep bülen tulun yüzünden ne gerek var yanlarına alırlar adnan sezgin bülent tulun gibi adamları anlamıyorum ver yetkiyi terime gitsin istediğini alsın sonrada hesabını sor arkadaş

Dün gece yarısı Irmak KAZUK bu işin büyük ihtimal bittiği söyledi. Brezilya basınında yer alan Tafi ile görüşürken ki resimi yayınlandı NTVSpor'da.

Sabah haberlerinde de menejerinin açıklamalarından bahsetti. Bir radyo programına bağlanmış ve biz anllaştık kulüplede anlaşılırsa bu iş bitecek demiş.

isin ilginc tarafi Taffarel'in kaleci antrenorlugune getirilmesiyle birlikte Muslera, buffon, ruffier, doni derken bir anda Brezilya pazarinda kaleci bakmaya basladik. Insan ister istemez komisyon falan mi var diye dusunuyor. Yoksa lauro gibi Tr'de kaleci mi yok. Bu adama yabanci kontenjani kullanilmasina yazik. Gidin Sinan Bolat'i alin bari.

Fazla abartmayın beyler çok da kötü kaleci değil.

Dünyanın en iyi kalecilerinden biri gelicek dedi sanırım oda Lauro Júnior Batista da Cruz :) Ünal başkan gerçekten transfer konusunda sınıfta kalıcak gibi hep bülen tulun yüzünden ne gerek var yanlarına alırlar adnan sezgin bülent tulun gibi adamları anlamıyorum ver yetkiyi terime gitsin istediğini alsın sonrada hesabını sor arkadaş

Bu transferin Tulunla alakası yok.Taffarel önermiş Lauroyu.

Yahu millet belki tafi'yegit ülkenden makul fiyata iyi kaleci bul dediler?!

Adaın açıklamasında 'victor'un maliyeti fazla idi' diyor. Yönetim parayı basıp alacak! Muslera da menejer sorun çıkardı deniyor, yani olay yine para! Muriel'de de aynısı olmuştur.

Tafi de doğal olarak alternatif arayıp lauro'yu teklif etmiştir. Kimse kusura bakmasın ama son kararı FT ve yönetim vermeyecekmi?

Bence tafi'ye hiç ama hiç yüklenmeyelim...!

bu adam alınırsa havaalanına gidip yumurta fırlatmalıyız yuhlamalıyız. taraftarın bi ağırlığı olmalı herşeye ok herşeye ok nereye kadar

Tafi'nin ne suçu var,saçmalamayın.Adam cebinden mi ödüyor parayı?Bütçeyi yönetim belirliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt