# Lauro Júnior Batista da Cruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Lauro Júnior Batista da Cruz

Özür dileyerek söylüyorum işinize karışmak gibi olmasın ama silin şu konuyu...

Aslı astarı yok...

moral bozmaktan başka birşey değil...

MUSLERA Gelecek...

Araştırdığımda pek fark göremedim. Ayrıca bu sene 11 maç oynamış. Gelirsede başımızın üstünde yeri var. Fitasko çıkarsa gereken zaten yapılır.

Bu saatten sonra fiyaskoya tahamülüm kalmadı benim renktas. İsterse 85 maç oynasın o kaleci. Cıksınlar kaleci bulamadık desinler Ufuk bin basar bu kaleciye!

Bu yönetimde tam fiyasko zaten Bülen Tulun gibi bir adamı görevlendirmelerinden belliydi.

yaw arkadaş amerikayı defalarca keşfetmeye ne gerek var ya...önünde tonlarca örnek var işte,bir musibet bin nasihattan evla derler ama nerde..

Allah aşkına biri üstüme toprak atsın. Reyes,Forlan istemiyorum lan, ona verilecek maliyetle gidin A sınıfı bir kaleci alın.Kimsenin şüphesi olmasın.İstemiyorum yıldız falan.

Benim anlamadığım kaleci transferinin neden Taffarele emanet olması sonuçta kaleci antrenörüyse kaleci antrenörü Fatih Terimde de suç var alternatifin olmadı diye hadi taffarel sen bi kaleci getir demede mantık nerde.

Özür dileyerek söylüyorum işinize karışmak gibi olmasın ama silin şu konuyu...

Aslı astarı yok...

moral bozmaktan başka birşey değil...

MUSLERA Gelecek...

Buraya geyik maksatlı bir şeyler yazdım ama gerçekten bence de saçmalık bu.Yani gidip de bu adamı getirecek kadar sıyırmış olamazlar.Ayağına sıkmak tabiri vardır ya bu ayak değil bizzat kafaya sıkmak demektir.

Allah aşkına biri üstüme toprak atsın. Reyes,Forlan istemiyorum lan, ona verilecek maliyetle gidin A sınıfı bir kaleci alın.Kimsenin şüphesi olmasın.İstemiyorum yıldız falan.

sıkıştık mı doğru yolu nasılda görüyoruz...

Ben Akınfeev için gidin verin bonservisine 10 milyon euro alın dediğimde millet pahalı demişti...

Bir şampiyonlar ligine gidememek kaç paraya mal oluyor bir hesaplayın...

Kalecide kumar oynamayacaksın yoksa BATARSIN..

ya tamam muslera yı bagy yi anlarımda bu kim allasen ya.

bide 30 yaşında 22-23 yaşlarında olsa bişe demicem.git ruffier muslera freyi al bare.

Buraya geyik maksatlı bir şeyler yazdım ama gerçekten bence de saçmalık bu.Yani gidip de bu adamı getirecek kadar sıyırmış olamazlar.Ayağına sıkmak tabiri vardır ya bu ayak değil bizzat kafaya sıkmak demektir.

açıkcası ben ihtimal vermiyorum...

MUSLERA gelecek diyorum hala...

Gökhan Zan'la imza atıyorsun 700.000 euro sonra 500.000 euro'ya kaleci arıyorsun! 33 yasında ki ujfaulusi'ye 2 M euro bonservis veriyorsun senelik 2.5 Milyon euro veriyorsun. Bülen Tulun gibi adamı göreve getiriyorsun. Bir ujfalusi transferi icin burdan cümle aleme haber verip jet kaldıryorsun. 2 gün önce drogba icin ugrasıyoruz diyorsun, sonra cıkıyor 2.baskanın cıkıyor drogba ile ilgilenmiyoruz diyor. Bülen Tulun gibi 0 bir adam cıkıyor kafasına göre ayagında terlikle üstünde ADİDAS formayla bir adama kendi egosu icin imza attırıyor. Daha ne sayıyım bunlar yönetime geleli kac gün oldu , yaptıkları yapıcaklarının teminatı işte ...

Gökhan Zan'la imza atıyorsun 700.000 euro sonra 500.000 euro'ya kaleci arıyorsun! 33 yasında ki ujfaulusi'ye 2 M euro bonservis veriyorsun senelik 2.5 Milyon euro veriyorsun. Bülen Tulun gibi adamı göreve getiriyorsun. Bir ujfalusi transferi icin burdan cümle aleme haber verip jet kaldıryorsun. 2 gün önce drogba icin ugrasıyoruz diyorsun, sonra cıkıyor 2.baskanın cıkıyor drogba ile ilgilenmiyoruz diyor. Bülen Tulun gibi 0 bir adam cıkıyor kafasına göre ayagında terlikle üstünde ADİDAS formayla bir adama kendi egosu icin imza attırıyor. Daha ne sayıyım bunlar yönetime geleli kac gün oldu , yaptıkları yapıcaklarının teminatı işte ...

Eline sağlık yönetime şimdiden sallamayın diyenlere gelsin.

Ciddi ciddi düşününce gol sevincinde kendini sakatlayacak kadar salak bir oyuncunun ne işi var bizde?

Şu an 723 kullanıcı var. (50 üye ve 673 konuk) :o

Mükemmel bir kaleci.

Bu kim lan ?

Genc ve yetenekli bir kaleci.

[video=youtube;rTqkCAyXZ98]https://www.youtube.com/watch?v=rTqkCAyXZ98[/video]

Zapatayı arayacağız gibi m?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt