# Lauro Júnior Batista da Cruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Lauro Júnior Batista da Cruz

Dünya çapında dedikleri kaleci buysa farklı dünyalarda yaşıyoruz demek ki

Kim bu kaleci ya Allah'a yakın bizden uzak olsun umarım almakla hata yapmayız.:sad007:.Muslera yada victor falan gelsin daha iyi.:SS:

[video=youtube;AqM_7gcjEyg]https://www.youtube.com/watch?v=AqM_7gcjEyg&feature=related[/video]

Moral bozmak istemem ama görün maalesef Taffarele sığınanlar.

Ön yargılı olmak kötü birşeydir ama Galatasaray'ın rus ruleti oynamaya lüksü kalmadı.Bu kaleci bu ülkeye 0 krediyle geliecek.İlk yediği hatalı golde yuhalanacak, yerini Aykut,Ufuk ikilisinden birine bırakacak.Kalan seneyi gene üçü arasında geçireceğiz.Bunun olma ihtimalinin yüzde 90 altında olacağının garantisini kim verebilir. Yıllardır kaleci diye ağlarken, gidip böyle bir adamı alıyorlar yazık günah.Şurada harcadığımız, tuttuğumuz nöbetlere yazık.

işte buna

[video=youtube;fwItNhDVj6E]https://www.youtube.com/watch?v=fwItNhDVj6E[/video]

der kaçarım ben

De Sanctis>Leo>Zapata>Lauro

Böyle devam edecegine benziyor. :o

strese gerek bu adami galatasaray almaz, basinda her kafadan isimler çikiyor, arda kivanc tatlitug ile gorundu eee transfer mi ettik ? :)

saka bi yana fatih terimin eline bu oyuncunun ismi gelince ilk once bakar kimin oglu, kaç maç oynamis, artilari ve eksileri nedir, galatasarayin yukunu kaldirabilir mi diye bir analiz yapar sonuç ortada, cunku zaten taninan bir eleman degil o yuzden kale için bu sezon yonetim riske girmez,

Bu bi saka falan olmali. hani boyle taraftarin beklentilerini en alta cekip surpriiiiiz yapip Dunya nin tanidigi bir kaleci getirecekler herhalde. sakaci baskan!

Brezilya ligi gibi zevksiz bir ligde oynayan bir takimda 3. kaleci ve 31 yasinda. Bu ne ya! hani on yargili olmayayim diyorum da super yetenek ama kimse farketmedi diyeyim de 31 yasinda ve kendi takimin kalesinde bile degil. Bu bir saka olmali ya da gene duyumlar in uydurmasi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt