# Lauro Júnior Batista da Cruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Lauro Júnior Batista da Cruz

allah allah nerden biliyosun kardeşim belki iyi kalecidir koskoca taffarel almaya gitmiş o adamı demek ki bişler var

Gereksiz iyimserlige hayır!! :)

Cidden adamın istatistikleri belli : Stats centre | Football | guardian.co.uk

2001 den bu yana 5 sezonu yedek gecirmis bir kaleci iststistiklerden anladıgım kadarı ile :( bilmiyorum pek hosuma gitmiyor. Bu kaleci arkadaslar, saha oyuncusu degil. Hadi oburu hocası ile anlasamaz, sisteme uymaz, futbol anlayısına uymaz sonucta bi turlu cıkıs yapamaz ama baska bir takıma gider, parlar. Ama kalecinin fonksiyonu belli iste, ne oynarsanız oynayın. ve 5 sezon yedek kalmak?

Gormeden yorum yapmayın falan diyen arkadaslar icin, bkz. Franco.. Buffon dan sonra Lauro falan gercekten bizi milletin diline dusuruyor..

Bu kadarını da yapmazlar artık !

Brezilya Ligi'ni takip ederim ama hiç gözüme çarpmadı.

Çok büyük skandal olur bu iş çok büyük.

Ben çok rahatım.. bence sizde rahat olun...

Kaleci alacağız ama bu kesinlikle böyle bir abuk subuk isim olmayacak...

bagy veya muslera en az...

Basın olumsuz bir haber yazdığında hemen inanıyorsunuz...

Kaliteli bir futbolcu yazdığında da hemen hesap makinesini açıp senelik ücreti fazla değil mi diyorsunuz...

Ne kadar ekmek o kadar köfte arkadaşlar..

Alamıyorlarsa gitsinler bari Sinan Bolat'ı alsınlar stopere yabancı hakkı kullanalım Garay gibi...

Ben çok rahatım.. bence sizde rahat olun...

Kaleci alacağız ama bu kesinlikle böyle bir abuk subuk isim olmayacak...

bagy veya muslera en az...

Basın olumsuz bir haber yazdığında hemen inanıyorsunuz...

Kaliteli bir futbolcu yazdığında da hemen hesap makinesini açıp senelik ücreti fazla değil mi diyorsunuz...

Ne kadar ekmek o kadar köfte arkadaşlar..

Inanmıyoruz, yorum yapıyoruz, olsa nasıl olur olmasa nasıl olur vs. eninde sonunda forum burası..

Al Sinan Bolat'ı la hakkaten.En fazla 4 milyon euro maliyet.Alın, bir kere yetenekli Türk kalecimiz olsun.

Çok fena tepki koymamız lazım bu transfer gerçekleşmemeli.Biz istedik diye Drogba gündeme geliyorsa, biz istemedik diye bu adam gelmesin.

Unal Aysal aptal değildir heralde. Kaleciye para vermeyizde ne demek. Bu takım 3 senedir kaleci yüzünden tonla maç kaybetti. Bu kalecinin kariyeri zapatadan bile kötü. Eğer gelirse 3 maç sonra kale yine Aykutun olur. Taffarel 8 hafta sonra postalanır. Takım yine küme düşmeye oynar. Hiç kaleci almayın daha iyi.

Çok fena tepki koymamız lazım bu transfer gerçekleşmemeli.Biz istedik diye Drogba gündeme geliyorsa, biz istemedik diye bu adam gelmesin.

Rufier ( yanlış yazmış olabilirim )

Galatasaray.org'a e mail atsak... veya sesimizi duyuracak birşeyler..

Belki bu kaleci çıkıp hepimizi yanıltabilir, super performans gösterebilir ama dunyaca ünlü bi kaleci getireceğiz diyip Lauroyu getirmek olmadı. Anlıyorum belki çok uğraştılar ama alamadılar o dunyaca ünlü kaleciyi ozaman buyuk konuşmayıp taraftarı buyuk beklentiye sokmayacaksın. Başkan burada yanlış yaptığını anlamıştır umarım. Taffarele güveniriz ama brezilya ligindeki bi kaleci ve 30 yaşına girmiş ne kadar bizim kalemizi koruyabilir bilemiyorum.

Anlamsız bir transfer olur. Risk yapacak halimiz yok. Sürekli oynayan oyuncuları almaya devam etmeliyiz.

Valencia Diego Alvesi 3 milyon euroya aldı.O parayı verip Diego Alves gibi kaliteli kaleciye sahip olamaz mıydık?Gayet uygun fiyatı vardı

Onu bunu istemekle olmuyor. Adamlar çok para istiyor e doğal olarak da getiremiyor yönetim. Saygı duymamız gerekir şu durumda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt