# Lauro Júnior Batista da Cruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Lauro Júnior Batista da Cruz

Hiç içime sinmiyor hiç, kusura bakma Tafo sana da güvenemiyorum artık bu isimden sonra, neticede Hagi gibi efsanemizin de transferlerini gördü bu gözler.

buffon,muslera,victor,louro :sad007:

bune şimdi?

Kusura bakmayın flood yapıyorum,mesela Buffon.

Herkes Buffon'un gelmesini istiyor.Ama Buffon'un bel fıtığı ile uğraştığını,ameliyat geçirdiğini bilmiyor.Kalecilik için bel fıtığı nüksedebilecek bir olay,ya Galatasaray'da tekrardan bu sıkıntı yaşanırsa.

Herkes bilmeden kötü kötü yorumlar yapıyor.

Buffon falan hikayeydi zaten. Ruffier ve Karce gibi kaleciler varken macera aramaya ne gerek var?

Abi çok değişik yeteneklerimiz var.Her zaman daha kötüsünü bulabiliyoruz.

De Sanctis-Leo Franco-Zapata-Lauro Junior

Ayrıca Lauro Junior'u eğer hakikaten alırlarsa benim Junior'u da alsınlar diyorum o kadar sinirliyim şu an.

Abi çok değişik yeteneklerimiz var.Her zaman daha kötüsünü bulabiliyoruz.

De Sanctis-Leo Franco-Zapata-Lauro Junior

Ayrıca Lauro Junior'u eğer hakikaten alırlarsa benim Junior'u da alsınlar diyorum o kadar sinirliyim şu an.

Rütbene göre davran junior kardeş.

Ya arkadaş isterse 500 maça çıksın sanki hangi takımda hangi ligde çıkmış? brezilyanın orta sınıf bi takımı değilmi dünya yıldızı kaleci bumuymuş ya bu adamlar yıldızın ne olduğunu bilmiyo yada bunlarda beceriksiz çıktı..

İnternacional'in sitesinde yazan bilgiler 114 maça çıktığı yazıyor.Aşağıdaki istatistiklerde transfermarkt'ın sitesindekiler.

2011 6 maç 4 gol

2010 10 maç 17 gol

2009 41 maç 41 gol

2008 10 maç 14 gol

Kaynak:Lauro - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Ne olursa olsun.Bu adam Galatasaray'a göre kaleci değil...

Bu adam gelirse bu seneden ümidi keserim. Ufuk oynasın daha iyi Ufuk'ta güven sorunu var bu sorunu aşarsa ilk 11 için ideal kaleci olur..

Bu adamı alıp kaleye koymak mallıktan da öte bir durum.

İnternacional'in sitesinde yazan bilgiler 114 maça çıktığı yazıyor.Aşağıdaki istatistiklerde transfermarkt'ın sitesindekiler.

2011 6 maç 4 gol

2010 10 maç 17 gol

2009 41 maç 41 gol

2008 10 maç 14 gol

Kaynak:Lauro - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Ne olursa olsun.Bu adam Galatasaray'a göre kaleci değil...

Transfer Markt'a göre Elano da 3-4 gol atmış.Biz en az 10 golünü izledik.Nereye gitti o istatistikler :D

Arkadaşlar Rahat Olun G_E_L_M_E_Y_E_C_E_K...

Bu kumarı kimse oynayamaz....

Brasileirão 2011

28/05/2011 - SAB - (18:30) - Internacional 0 X 1 Ceará - (Beira-Rio, Porto Alegre)

6 mac oynanmis ligde,1 maca cikmis.

Gauchão 2011

10/03/2011 - QUI - (19:30) - Internacional 4 X 0 Ypiranga - (Beira-Rio, Porto Alegre)

13/03/2011 - DOM - (16:00) - Caxias 3 X 3 Internacional - (Centenário, Caxias do Sul)

19/03/2011 - SAB - (16:00) - Internacional 0 X 0 Novo Hamburgo - (Beira-Rio, Porto Alegre)

23/03/2011 - QUA - (21:50) - São José-POA 0 X 1 Internacional - (Passo D'Areia, Porto Alegre)

26/03/2011 - SAB - (16:00) - Internacional 0 X 0 São Luiz - (Beira-Rio, Porto Alegre)

02/04/2011 - SAB - (18:30) - Lajeadense 1 X 1 Internacional - (Florestal, Lajeado)

10/04/2011 - DOM - (16:00) - Internacional 6 X 2 Canoas - (Beira-Rio, Porto Alegre)

03/02/2011 - QUI - (19:30) - Internacional 3 X 1 Juventude - (Beira-Rio, Porto Alegre)

06/02/2011 - DOM - (17:00) - Veranópolis 2 X 1 Internacional - (Antônio David Farina, Veranópolis)

13/02/2011 - DOM - (17:00) - Internacional 3 X 2 Pelotas - (Beira-Rio, Porto Alegre)

21 mac oynanmis,10 macta görev almis.

Libertadores 2011

16/02/2011 - QUA - (22:00) - Emelec 1 X 1 Internacional - (George Capwell, Guayaquil)

23/02/2011 - QUA - (21:50) - Internacional 4 X 0 Jaguares - (Beira-Rio, Porto Alegre)

16/03/2011 - QUA - (19:30) - Jorge Wilstermann 1 X 4 Internacional - (Estadio Félix Capriles, Cochabamba, Bolívia)

30/03/2011 - QUA - (21:50) - Inter 3 X 0 Jorge Wilstermann - (Beira-Rio, Porto Alegre)

06/04/2011 - QUA - (19:30) - Jaguares 1 X 0 Internacional - (Estádio Victor Manuel Reyna, Tuxtla Gutiérrez, México)

8 mac oynanmis,5 macta görev almis.

2011 yilina ait butun maclar.

Twitter'da Brezilya futbolu yorumlarına kefil olduğum Alper Öcal'fna bir kaleci olmadığını söyledi,inşallah haklıdır.

ulan fatih terim lauro yu nerden biliyo, kim len bu, adami kufretmeye mecburmusunuz, tarafel kefil olsa bile, parayi cebinden verse bile ne yazar, yaziklar olsun hepsine, yonetimde bulunan teknik kadroda yer alan hepsine yaziklar olsun bu transfer olursa,

hagi geldi, hepsine kefil oldu, ne b.k oldu, hepsini gondermek istiyoruz , biri gitti zaten,

insan bu kadar acemi olamaz, ufuk , aykut bu kaleciden ne eksigi var???? biri açiklasin, bu kaleci simdiye kadar ne yapmista galatasaraya transfer etmek istiyoruz,

ben tafarel falan tanimam, popescu da bize oyuncular onerip almistik noldu?

Bu kadar da olmaz. Dünyaca ünlü kaleci deyip ne olduğu belirsiz bir kaleciyi alıp gelmek,resmen taraftarı salak yerine koymaktır.

Buffon falan hikayeydi zaten. Ruffier ve Karce gibi kaleciler varken macera aramaya ne gerek var?

Bu kalecilerin macera olmayacağına dair garanti verebilir misin?Julio Cesar'ı zamanında Inter değil biz alıyor olsaydık muhtemelen yine aynı laflar edilecekti.Benim tepkim Lauro'nun iyi olduğunu iddaa ettiğimden dolayı değil,etmiyorum da.Ama izlemediğiniz bir adam hakkında nasıl bu kadar kesin yorumlar yapabilirsiniz ki?

Keza Guilermo Ochoa.Herkes gelsin diyor lan.Tutup bir defa izleyen var mı o kaleciyi.Anca FM'de transfer ettiniz iyi kaleci diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt