Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 18.944
- 3.970
- 1.328
2.lik hayırlı olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göndermek icin 40 takla attigimiz Feghouli ve Babel'e kaldiysak sahaya Allah'a emanet cikiyoruz diyebiliriz.Düşündüğüm tek şey Feghouli + Babel 'in aynı anda sahada olması, hani lig maçına başlasa şu ikili aynı anda soru işareti olur kafamda, diğer yandan da topun ayağımızda kalmasını vakit geçirmemizi sağlayabilecek oyuncular
Şimdi bize barca mi geliyor
Farketmez hepsini eleriz.Sheriff de gelebilir Barca da. Bizdeki şansa Dortmund gelir.
Hemde feci sictik.Sictik
Babel+ fegh
Yaslanırsan yaslarlar renktaş futbolun en basit kuralıBen olsam 5'li defans oynar kontradan yaslama üzerine işler yapardım.
Defansın önündeki ekip sadece izleme üzerine kurulu orayı 5-2-3 oynardım.
-----luyi-nelsson-marcao----
yeddlin---------------------pva
--------alparslan-berkan
--kerem-------------------babel
-----------diagne
oynayacağım oyuncu grubu bu olurdu. Orta sahayı diri tutmak sertlik gerekir. Pva ile yeddlin zaten sürekli ileri çıkan oyuncular en azından orta sahayı süpürür defansta da hamle oyuncusuyla geleni geçeni kayaya çarptırırdım. Luyindamayı geçeni nelsson kapatır. vs vs.
İşte şu maça orta sahada Gedson & Cicaldau ikilisiyle çıkmak vardıGöndermek icin 40 takla attigimiz Feghouli ve Babel'e kaldiysak sahaya Allah'a emanet cikiyoruz diyebiliriz.