Lazio Maçı İlk 11’imiz Belli Oldu!

Off leş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Böylece adamın derdinin rotasyon olmadığını gördük. Morutan üst üst kaçıncı kez yedek soyunacak?

Düşündüğüm tek şey Feghouli + Babel 'in aynı anda sahada olması, hani lig maçına başlasa şu ikili aynı anda soru işareti olur kafamda, diğer yandan da topun ayağımızda kalmasını vakit geçirmemizi sağlayabilecek oyuncular
Göndermek icin 40 takla attigimiz Feghouli ve Babel'e kaldiysak sahaya Allah'a emanet cikiyoruz diyebiliriz.

Gol pozisyonuna gireceğimizi bile sanmıyorum.Liderlik için tek ihtimalimiz 0-0 gibi.

Marsilya maçından tek fark cici yerine babel var hayırlısı bakalım.

Babel,Kerem, Feghouli ve Diagne ön de hiç basmayacaklar. Maç orta sahanın bizim tarafında ve kale önümüzde geçecek. Allah yardımcımız olsun. Zor bir maç bizi bekliyor.

Edit

Ekli dosyalar

• 1367829707.jpg
    1367829707.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 9
Ben olsam 5'li defans oynar kontradan yaslama üzerine işler yapardım.

Defansın önündeki ekip sadece izleme üzerine kurulu orayı 5-2-3 oynardım.

-----luyi-nelsson-marcao----
yeddlin---------------------pva
--------alparslan-berkan
--kerem-------------------babel
-----------diagne

oynayacağım oyuncu grubu bu olurdu. Orta sahayı diri tutmak sertlik gerekir. Pva ile yeddlin zaten sürekli ileri çıkan oyuncular en azından orta sahayı süpürür defansta da hamle oyuncusuyla geleni geçeni kayaya çarptırırdım. Luyindamayı geçeni nelsson kapatır. vs vs.
Yaslanırsan yaslarlar renktaş futbolun en basit kuralı

Babel e laf etmenizi anlıyorum da son haftalarda en olumlu işleri yapan feg e sallamanızı anlamıyorum.

Babel tercihi müthiş olmuş. Usta ayağıyla geri pas konusunda çığır açacaktır.

Geri
Üst Alt