Lazio Maçı İlk 11’imiz Belli Oldu!

Soso'ya neden kızıyorsunuz anlamadım, bizim orta saha rotasyonumuz bu kadar işte.Soso yoksa Emre Kılınç ya da Bartuğ var, zorunlu bir tercih.Buraya mutlaka transfer yapılmalıydı ya, yazın yangın yapanlar çok haklıydı.
Babel'in defansa bol bol yardım etmesi lazım, hoca kağıt üstünde en mantıklı kadroyu çıkarmış.Umarım hesapları sahaya yansır.
0-0 olsun bizim olsun ne olur :(

Yaslanırsan yaslarlar renktaş futbolun en basit kuralı
yaslanmayacağız aslında orta sahada durduracağız. Bizim bekler defanstan çok ofansta geziyor hatta bir tanesi hadi tamam kabul ettik sol açıkta olsun diye beklerken herif sağ ortaya falan gidiyor.
Geriye yaslanma olarak bakıp tüm takımı defansa doldurursan 10 kişi de olsa 3 tane yer bu takım. O yüzden orta saha mücadelesine çevirip sertlik göstemek lazım.
Şuan taylanla orta saha tam bir yulaf kıvamında

1-2 şık hareket yapar evet, ama 2-3 Dak hariç 80dak koşmaz, press yapmaz, takımı bir kişi eksik oynatır defansıf açıdan
1 ay öncesi içşn evet ama şu anda bence daha iyi. Ben olsam babel diagne ikilisine salladım. Maçı izleyip görelim. Diagne belki piyasa için marsilya maçındaki gibi oynar ama bilemedim. Bu kadro da en fazla morutan babel ve Mustafa diagne yerine oynayabilirdi. Gerisi klasik zaten.

Babel,Kerem, Feghouli ve Diagne ön de hiç basmayacaklar. Maç orta sahanın bizim tarafında ve kale önümüzde geçecek. Allah yardımcımız olsun. Zor bir maç bizi bekliyor.
Kerem ve Babel, defansa en çok yardım eden kanat oyuncularımız (Kerem, birkaç ay öncesine göre o bakımdan da çok gelişti). Feg biraz kıpırdansa Cica' dan fazla defansif katkı verebilir. Al Diagne' yi, vur MM ve Halil' e, pek farketmiyorlar maalesef...

Bu maçı kaybedersek, oyuncu tercihlerimizden değil, kadro yetersizliğinden kaybederiz. Hocamızı çok eleştiren biri olarak söylüyorum...

En az iki fark yeriz, benim tahminim uc fark, Feghouli ve Babel'in ilk 11'de olduğu kadro Mac falan kazanamaz.

Umarım gerekli skoru alırız ana Babel’i görünce tadım kaçtı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt