Léo Dubois: "Atmosfer muhteşemdi"

2. Gole kadar taraftar sus pus maçı izledi. Golden sonra ateşlendi. Valla buna atmosfer muhteşemdi diyorsan gerçekten muhteşem atmosfer olduğunda bayılır kalırsın.

Rüzgarı arkamıza alamıyoruz taraftarda buna bağlı demoralize oluyor. Kırmızı karttan sonra iyiydi mesela. Oyun ileride sürekli saçmalamaya başlayınca saha gibi taraftarda dengesizlesiyor. 4 e 4 yakalamışsın rakibi saçma bir şut veya pas terxihiyle atağı sonlandiramiypsun. Bu ardı ardına tekraroaninca kopuyor taraftar sahadan. Ne zaman şutlar kaleye tehlikeli girmeye başlar, pas tercihleri doğru olur o zaman ritimi sahadaki oyuncular gibi taraftar da yakalayacaktir.

Bide bırakın kardeşim şu flash açma muhabbetini ya. Maç 4 5 olsun yapın tamam da 2 fark varken rakip konyayken yapılacak iş degil.

GscimbomMobile

Léo Dubois: "Atmosfer muhteşemdi, comme d'habitude... Kazandık ve bu maçı kazanmak önemliydi. Derin paslarla rakibi geçtiğimizi düşünüyorum."

"Mutluyum, amacımız maç kazanmak, kazanıp şampiyon olmak. Bu akşam solda oynadım, hocam beni orda istedi. Golde katkı vermiş olmak beni mutlu ediyor."

Elf lordu gibi adam mütevazi ve zerafet akıyor duruşundan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Leo Dubois gibi bir yıldız aldıysan ilk 11e bir şekilde monte etmelisin. Bu şekildede en dogrusu Sol bekte devam etmeli gibi. Çünkü Boey şuan abartısız Trentten daha iyi. Hepimizi fanı yaptı.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt