Leo Franco Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Leo Franco Florya'da mı?

Bence Leo cok iyi bir Kaleci , Ispanya Türkiye gibi degildir arkadaslar !

Burda rahat oynar o

Edit : Hayirli olsun :)

Morgan Leo'dan daha iyi oldugunu iddia ediyorum.

sanctis'in geçen sezonki şansızlığı önündeki dörtlünün bir türlü oturmaması (sakatlıklar, vs.), yoksa sanctis kesinlikle kötü bir kaleci değildir.

leo franco ise mondragon ve taffarel seviyesinde bir kaleci değil belki ama kesinlikle sanctis'ten de kötü değil hatta daha iyi bana kalırsa.

bırakına rkadaslar santıs de bahsedıyoruz guldurmeyın ya bırebırde etkılı bı kalecı dıgerlerı hep bos ya santıs dıyosunuz alemsınız valla ya

Mallorca'dayken bizden 2 aşırtma gol yedi adam anında kaleci experi oldunuz başımıza.Bizle oynanan maçlarından sonra kaç kez izlediniz Leo'yu?

Alıcı gözle ben bu kaleciyi 2 yada 3 kez izledim.Dünyanın en iyi 5 kalecisinden biri değil belki ama De Sanctis'den iyi olduğu su götürmez bi gerçek.

Leo bütün eleştirenleri utandıracak.İnanıyorum.

Leo Franco Florya'da mı.......?

Rijkaard: Leeeeoooooo! Neeerrdeeesiiiiiinn :) Bulucam ulan seni kovaaa :D

Leo:Haldun abi... abi çok sıkıldım abi.. çıkıyım mı !?

007 Haldun: Olm elma dersem çık.. armut dersem çıkmaa.. Armut!

:D :D

İlk yabancı transferimiz bu oldu hayırlısı olsun...

lucas neil ve leo franco gelir çünkü ekonomik yönden iyi transferler olacak... Galatasaray'ımızdan Milyon Euro lar şaçmasını beklemeyin çünkü maksimum 5-6 m ya adam arıyoruz. O da kısıtlı transfer bütçemiz yüzünden en fazla m. baros gibi bir oyuncu gelir...

lucas neil ve leo franco gelir çünkü ekonomik yönden iyi transferler olacak... Galatasaray'ımızdan Milyon Euro lar şaçmasını beklemeyin çünkü maksimum 5-6 m ya adam arıyoruz. O da kısıtlı transfer bütçemiz yüzünden en fazla m. baros gibi bir oyuncu gelir...

Tamamda birader bizim transfer büyçemiz 10 milyon euroydu 8 milyona serveti sattık 20 milyon civarında birşey oldu.Nasıl olurda bir oyuncuya 5-6 milyon euro dan fazla para veremeyiz?Geçen sene daha ricardo olveira yı almak için 13 milyon euro teklif etmiştik.Bu sene daha da fazladır bence...

ben leoyu lucası ve babeli ali samiyende gördüm hep bebaber oynuyorlardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt