Leo Franco Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Leo Franco Florya'da mı?

Bugünkü Habertürk'ten

4t9f6c.jpg

Sanctis ilk geldiğinde ben korkmuştum(sakallıydı ya hani) bu idare eder:D

Hoşgeldin Leo Franco artık açıklanmalı bence sağır sultan bile duyup selam yollayacak neredeyse :D

İstanbul'u çok beğenmiş. :)

De Sanctis'i aratmaz umarım...

Hoşgeldin Leo Franco artık açıklanmalı bence sağır sultan bile duyup selam yollayacak neredeyse :D

Bir pürüz çıkmasın diye sözleşmesinin tam olarak bitmesi bekleniyor gibime geliyor 1 Temmuzda atacaktır imzayı bu yüzden de açıklama gelmiyo olabilir diye düşünüyorum.

Bir pürüz çıkmasın diye sözleşmesinin tam olarak bitmesi bekleniyor gibime geliyor 1 Temmuzda atacaktır imzayı bu yüzden de açıklama gelmiyo olabilir diye düşünüyorum.

Resmi olarak değilde gayri resmi çıtlatsınlar.Resmi olarak açıklanırsa sözleşmesi devam eden futbolcumuzu ayarttı diye sırf para koparmak için bile fifaya giderler.

Leo kendini 10 senede çok geliştirdi. Mallorca'dayken İspanya'ya yeni gelmişti, tecrübesizdi. Mallorca'nın da en iyi zamanıydı aslında, bir bildikleri var ki adamı almışlar; bir önceki sezon ligde üçüncü olurken, oynanan son Kupa Galipleri Kupası'nda final oynamış (yarı finalde Chelsea'yi eleyerek) ve Lazio'ya 2-1 kaybetmişlerdi, ki Lazio o dönemin en güçlü takımlarındandı, hatırlatmaya gerek yok. Tristan, Lauren, Nadal, İbagaza, Carlitos, Stankovic gibi isimlerle birlikte başarılı bir Mallorca macerası geçirdi. 5 sezondur Atletico'da ve son iki sezondur 4. bitiriyorlar.

Gayet klas bir transfer.

Ayrıca 3 tane aşırtma gol yedi, eyvah yandık, diyenler, o golleri atmak kolay zannediyorsunuz. Onları atmak zor yemek kolaydır. Bir tek Arif'in golünde biraz hatalıydı bana kalırsa. belözün golünde durduğu yer doğruu, o golü kim olsa yerdi. belözün de attığı en iyi goldür. Hakan'ın golünde ise uzun topta Nadal sektirmişti, aslında orada da yeri yanlış değildi.

Kısacası ben çok memnunum Leo'dan.

Leo kendini 10 senede çok geliştirdi. Mallorca'dayken İspanya'ya yeni gelmişti, tecrübesizdi. Mallorca'nın da en iyi zamanıydı aslında, bir bildikleri var ki adamı almışlar; bir önceki sezon ligde üçüncü olurken, oynanan son Kupa Galipleri Kupası'nda final oynamış (yarı finalde Chelsea'yi eleyerek) ve Lazio'ya 2-1 kaybetmişlerdi, ki Lazio o dönemin en güçlü takımlarındandı, hatırlatmaya gerek yok. Tristan, Lauren, Nadal, İbagaza, Carlitos, Stankovic gibi isimlerle birlikte başarılı bir Mallorca macerası geçirdi. 5 sezondur Atletico'da ve son iki sezondur 4. bitiriyorlar.

Gayet klas bir transfer.

Ayrıca 3 tane aşırtma gol yedi, eyvah yandık, diyenler, o golleri atmak kolay zannediyorsunuz. Onları atmak zor yemek kolaydır. Bir tek Arif'in golünde biraz hatalıydı bana kalırsa. belözün golünde durduğu yer doğruu, o golü kim olsa yerdi. belözün de attığı en iyi goldür. Hakan'ın golünde ise uzun topta Nadal sektirmişti, aslında orada da yeri yanlış değildi.

Kısacası ben çok memnunum Leo'dan.

İçime su serpildiğini hissettim gibi ama hala şüpheliyim:eek:

Bu başlığı değişsek artık Florya da olduğu kesin hatta geldi döndü bile ülkesine:D

Söylendimi bilmiyorum ama Gs tvde ''Analiz'' programında açıklanmış;Leo Franco 1 temmuzda takıma katılıyormuş.

Atletico Madrid'in kalecisi Leo Franco Galatasaray'a transfer oldu.Oyuncu eski klübüyle olan sözleşmesinin bittiği tarih olan 1 Temmuzdan itibaren Galatasaray'la çalışmalara katılacak.

Kaynak:GSTV Analiz Programı

Sanctis'den daha iyi olduguna adım gibi eminim ...

Cevap: # Leo Franco

bosnervissiz alınabilecek en iyi kalecilerden biriydi. umarım galatasaray'ımıza faydalı olur, hayırlı olsun.

hayret millet begendi ya bu adam 5 sene la liga da oynadi bide atletico madrid; coupeyi kesti bide ilk yilinda yani coupé transfer oldu sonra franko aldi elinden kaleyi bence en iyi alabilcemiz kaleci BONSERVISSIZ PARALAR FORVETE babel huntelar

Wikipedia'da bulunduğu kulüp galatasaray diyor :)

Aziz bizim bedavaya aldığımız futbolcular gündemde olmasın diye döktü saçtı aldı, bakalım biz asıl transfere başlayınca neler yapıcak bilmiyorum :D :D

Bi daha istifa eder mi acaba ? ? :D

"G.Saray çok önemli bir meydan okuma"

İspanya'nın Atletico Madrid kulübü ile biten sözleşmesini uzatamayan ve Galatasaray ile anlaşan Arjantinli kaleci Leo Franco, "Galatasaray çok önemli bir meydan okuma" dedi.

İspanya'nın Marca gazetesinde bugün yayımlanan demecinde Franco, "Şimdi çok güzel bir ülkede yeni bir döneme başlıyorum. Galatasaray benim için çok önemli bir meydan okuma çünkü başka bir lig ve her zaman kupa için mücadele eden bir kulüp" açıklamasında bulundu.

32 yaşındaki kaleci, Atletico Madrid'den "hedefini tamamlamayı başarmış olarak, gururlu bir şekilde ayrıldığını" söyleyerek, sözleşmesinin yenilenmeyeceğini bilmesine rağmen her zaman profesyonel davrandığını belirtti.

Kariyerinin son 12 yılını İspanyol takımlarında geçiren Leo Franco, 2004-2005 sezonundan bu yana Atletico Madrid forması giyiyordu.

25.06.2009

Kaynak : AA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt