Görkem KARAKÖSE
Tecrübeli Üye
- 4 Ocak 2009
- 4.730
- 0
- 1.331
Cevap: Leo Franco Florya'da mı?
Yüzde 99.9 Galatasaray ımızda
Yüzde 99.9 Galatasaray ımızda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kaleci iyi ya aşırtma gol yemesin yeter![]()
Hoşgeldin Leo Franco artık açıklanmalı bence sağır sultan bile duyup selam yollayacak neredeyse![]()
Bir pürüz çıkmasın diye sözleşmesinin tam olarak bitmesi bekleniyor gibime geliyor 1 Temmuzda atacaktır imzayı bu yüzden de açıklama gelmiyo olabilir diye düşünüyorum.
Leo kendini 10 senede çok geliştirdi. Mallorca'dayken İspanya'ya yeni gelmişti, tecrübesizdi. Mallorca'nın da en iyi zamanıydı aslında, bir bildikleri var ki adamı almışlar; bir önceki sezon ligde üçüncü olurken, oynanan son Kupa Galipleri Kupası'nda final oynamış (yarı finalde Chelsea'yi eleyerek) ve Lazio'ya 2-1 kaybetmişlerdi, ki Lazio o dönemin en güçlü takımlarındandı, hatırlatmaya gerek yok. Tristan, Lauren, Nadal, İbagaza, Carlitos, Stankovic gibi isimlerle birlikte başarılı bir Mallorca macerası geçirdi. 5 sezondur Atletico'da ve son iki sezondur 4. bitiriyorlar.
Gayet klas bir transfer.
Ayrıca 3 tane aşırtma gol yedi, eyvah yandık, diyenler, o golleri atmak kolay zannediyorsunuz. Onları atmak zor yemek kolaydır. Bir tek Arif'in golünde biraz hatalıydı bana kalırsa. belözün golünde durduğu yer doğruu, o golü kim olsa yerdi. belözün de attığı en iyi goldür. Hakan'ın golünde ise uzun topta Nadal sektirmişti, aslında orada da yeri yanlış değildi.
Kısacası ben çok memnunum Leo'dan.
Bu başlığı değişsek artık Florya da olduğu kesin hatta geldi döndü bile ülkesine![]()