Leo Franco Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Leo Franco

leo franco bir taffarel,mondargon değil belki ama sanctis'den de kötü bir kaleci değil ki sanctis de beğendiğim bir kalecidir bakmayın sanctis geçen sezon şansız bir sezon yaşadı ve önündeki dörtlü bir türlü oturmadı sakatlıklar falan yoksa sanctis de iyi kalecidir. leo franco'ya gelirsek onun belki en büyük eksikliği bir istikrar yakalayamaması, bazı maçlarda panter kesilir (bir maçta üst üste iki penaltı çıkardığını hatırlıyorum) bazı maçlarda ise olmadık goller yer yani biraz fenerli volkan'a benzetebiliriz kendisini bu yönden ama aslında böyle kaleciler üzerlerine çok top geldiğinde daha iyi oynarlar bu seneki sistemimizi düşündüğümüzde leo franco konsantrasyon problemi çekmeyecektir. ayrıca leo çizgi kalecisi değildir, ceza sahasına hakim olmak ister belki bu huyundan dolayı bazen gereksiz çıkışları olur ki yediği aşırtma golleri bu yüzdendir. bence galatasaray elindeki parayla en iyisini yapmak istiyor ve bonservis ödemeden bize faydalı olacak bir transfer olarak düşünüyorum, eğer ufuk ceylan transferi de gerçekleşirse kalede sorun yaşamayız bu sene ...

bence haftaya cuma ya kadar bir gelişme olmuyacak.yani almanya kapmına kadar.

Ya fener hala volkan ve luganoyla imzalayamadı alaım ikisini de bonservisleri yok volkan bence leo francodan kat kat daha iyi ve yerli kaleci sonucta .

Arkadaşlar sözleşmesi biten oyuncunun imzalaması için tam bittiği günü beklemeye gerek yok. Sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala istediği takım ile sözleşme imzalar. Tabi sözleşmesinin bitiş tarihinden sonrası için bir anlaşma yapar. 6 ayını eski takımında tamamlar sonra yeni takımına gelir. Yani bu 1 Temmuzu bekleme olayı bana hiç mantıklı gelmiyor. Yöneticiler çıkıp öyle dese bile şüpheli yaklaşırım, asıl sebebi söylememek için bunu uydurdular diye düşünürüm.

Ya fener hala volkan ve luganoyla imzalayamadı alaım ikisini de bonservisleri yok volkan bence leo francodan kat kat daha iyi ve yerli kaleci sonucta .

bu iki ismi taraftar'ın kabul etceğini sanmıorm derbideki olaylardan sonra ...

ayrıca lugano için juan figer nerdeyse bonservis kadar imzalama bedeli istiyor fenerle anlaşamadıkları nokta da bu zaten...

Ya burda neler konusuluyor!

Ne luganosu ne volkanı !

Şaka yapıyorsunuz di mi arkadaşlar!

Devleri reddeden Franco’ya özel izin

YENİ sezonda Galatasaray kalesini koruyacak olan Leo Franco, Türkiye macerasına başlamadan sarı kırmızılı yönetimin yüzünü güldürdü. Arjantinli file bekçisinin transferinden bir hayli karlı çıkan Cimbom, erken davranmasının karşılığını aldı.

İki aylık yoğun temasların ardından yönetici Haldun Üstünel’in, nisan ayında ön protokol imzalattığı Leo Franco’ya, Avrupa’nın ünlü kulüplerinden Valencia,Olympiakos ve Bordeuax teklif yaptı. Ancak, ünlü kaleci cazip önerilere rağmen Galatasaray’a verdiği sözü tuttu.

"G.Saray ile anlaştım ve Türkiye’de kalecilik yapacağım" diyen Franco’ya ise sarı kırmızılı yönetimin olumlu tutumu nedeniyle jest yapacağı öğrenildi. Yönetimin, takımın yarın topbaşı yapacak olmasına rağmen Franco’ya 1 Temmuz’a kadar izin vereceği belirtildi.

https://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11911624.asp?gid=0&srid=0&oid=0&l=1

ben leo franco da hala kesin GS da olduguna inanmiyorum eger o kadar kesin olsa aciklarlardi yoksa neden aciklamasinlarki

Daha sözleşmesi bitmediği için açıklanmıyor heralde.

o önemli değilki.Oliçin sözleşmesi devam ederken hemde daha takımıyla ÇIKMASI GEREKEN bir sürü maçları varken bayerne gideceği açıklandı.Ligler bitti,sözleşmesi 30 hazirandada biticekolsa açıklanırdı.Bir haltalar çeviriyoruz ama hadi hayırlısı...

Devleri reddeden Franco’ya özel izin

YENİ sezonda Galatasaray kalesini koruyacak olan Leo Franco, Türkiye macerasına başlamadan sarı kırmızılı yönetimin yüzünü güldürdü. Arjantinli file bekçisinin transferinden bir hayli karlı çıkan Cimbom, erken davranmasının karşılığını aldı.

İki aylık yoğun temasların ardından yönetici Haldun Üstünel’in, nisan ayında ön protokol imzalattığı Leo Franco’ya, Avrupa’nın ünlü kulüplerinden Valencia,Olympiakos ve Bordeuax teklif yaptı. Ancak, ünlü kaleci cazip önerilere rağmen Galatasaray’a verdiği sözü tuttu.

"G.Saray ile anlaştım ve Türkiye’de kalecilik yapacağım" diyen Franco’ya ise sarı kırmızılı yönetimin olumlu tutumu nedeniyle jest yapacağı öğrenildi. Yönetimin, takımın yarın topbaşı yapacak olmasına rağmen Franco’ya 1 Temmuz’a kadar izin vereceği belirtildi.

https://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11911624.asp?gid=0&srid=0&oid=0&l=1

Valencia nerde istemis? Sadece Kameni ve ASenjo istendi, ikisinide alamadik.

o önemli değilki.Oliçin sözleşmesi devam ederken hemde daha takımıyla ÇIKMASI GEREKEN bir sürü maçları varken bayerne gideceği açıklandı.Ligler bitti,sözleşmesi 30 hazirandada biticekolsa açıklanırdı.Bir haltalar çeviriyoruz ama hadi hayırlısı...

etik kurallar vardır bu tip ekonomik ilişkilerde. uyup uymamak sizin elinizde lakin uymak prestijdir. GS de bunu yapmıştır birde erken söyleyip de sanctis ve diğer kalecilerin moralini bozmamak daha mantıklı olanı. Ayhan bile " Leo 'nun aldındığını biliyorum" dedi !

Bu saatten sonra gelmeme ihtimali olduğunu pek sanmıyorum.

Ben Galatasaray a gidicem diye açıklama yaptı deniyor zaten söz kesilmişti önceden kesin gelir artık Galatasaray ımıza

geldi mi gelmedi mi geldiyse neyi beklioz gelmediyse başka kaleci niye düşünmüyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt