Leo Franco Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Leo Franco

Franco iyidir ya...

Hayırlı uğurlu olsun tekrar.

Çok sevindim bu transfere..

hayret millet begendi ya bu adam 5 sene la liga da oynadi bide atletico madrid; coupeyi kesti bide ilk yilinda yani coupé transfer oldu sonra franko aldi elinden kaleyi bence en iyi alabilcemiz kaleci BONSERVISSIZ PARALAR FORVETE babel huntelar

2'sinin toplam değeri 25-0u buluyor ne diyorsun ? :D

Bu sezon şampiyonlar liginde deplasmandaki Porto maçında süper oynadı.Ama zaten son Porto son 16ya kalınca kaleciler Dragoa'ya gelince farklı bir havaya giriyor.Geçen sene Neuer mesela insanüstü toplar çıkarıp Porto'yu elemişti tek başına.

" Meydan okuma", Galatasaray´in bu sezon parolasi mi?:D

Rijkaard da ayni sözü kullanmisti geldiginde...

Bakın herkes bu adam için kötü diyor ama bence çok iyi çıkacak. İzlediğim A.Madrid - Marsilya maçında çok iyi kurtarışlar yaptı.

Sağir sultan duydu bu transferi ama neden halen aciklanmadi resmi sitede ? Turkspor 1 ay once aciklamis ben burda 3 aydir Leoyla anlasildi diye okuyorum :)

Adnan Sezgin: Leo Franco 1 Temmuz’dan Sonra İstanbul’da

https://www.galatasaray.org/galatasaraytv/roportaj/haber/4155.php

"Şimdi genç oyuncularımız da var bunun dışında U-21 ve U-19'un maçları var. Dolayısıyla ayın 16'sında milli takım kampına gidecek oyuncularımız olabilir. Bunun dışında sakatlarımız var ve yeni katılacak olanlarımız var mesela Nonda, Kewell ve Leo Franco ayın birinden sonra İstanbul'a gelecekler. Sağlık muayenesinden sonra da kampa dahil olacaklar."

Hayirdir insAllah, Lincoln hakkinda birsey dememis...

Cevap: Leo Franco Galatasaray'da

Eskisi gibi çizgiden pek açılmasın da ne yaparsa yapsın :) Sonuçta kaleciliği tartışılamaycak kadar klas bir isim. Hayırlı uğurlu olsun

zaten herkes tarafından biliniyordu...İyi bir kaleci olduğunu düşünüyorum! Hayırlı olsun! :happy0025:

Adnan Sezgin'e bak ya pot kırmış.:D

Hayırlı uğurlu olsun.Arasıra izlediğim kaleciydi.ŞL tecrübesine kadar var.Arjantin milli takımında da yanılmıyorsam.Bizde başarılı olursa as kaleciside olur memleketinin.İnşallah yeni bir mondi kazanmışızdır:)

Nedense ben bu adamdan çok ümitliyim.Bence Taffarel gibi olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt