Leonardo Bonucci, Fenerbahçe'ye İmza Attı

11 başladığı 9 maçın 8'inde yenilmiş Union.

Dzeko mantığından gitmişler.

Union da pek iyi gorunmuyordu moruk

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Adamın beli dönmüyor ama sonuçta Bonucci la bu :asd:

Puhaha

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tam şerefsizoğlu şerefsiz Fener'e yakışacak karakterde bir oyuncu

Yalnız her ne kadar bitik olsa da STSL seviyesinde bunların savunmayı çekip çevirir

Serdar, Samet, Oosterwolde, Djiku gibi bombalardan daha çok güven verir

İnş yağlı bir maaş sokmuştur
Kendi götünü çekip çeviremiyor artık renktaş, umarım alırlar

Allah kahretsin ulan.Bütün günüm mahvoldu anasını satayım ya.Geçen yazmıştım en çok görmek istediğim futbolcuydu bizim formayla ya.Vallahi hayat ızdırap bana ya moralim o kadar bozuldu ki.Ulan futbolu bırakacan sezon sonu ne alaka yav
Ne yaptın yaw hocam adam Emin Bayram'dan kötü

Ne yaptın yaw hocam adam Emin Bayram'dan kötü
Hocam ahahaha ya burda ben anlatamadım bugün yada kimse anlamak istemedi ya valla.Ben adam şuanda iyi diye hiçbir şey demedim ki.Cok seviyorum oyuncuyu bizim formayla görmeyi en çok istediğim oyunculardandi he şuan bize gelsin istemezdim ama fenere gitmesini hiç istemezdim.Mesele hiçbir zaman fenerin iyi bir oyuncu alması olmadı.Misal Buffon bırakmasaydı ve fenere gelseydi yine aynı çok derin üzüntüleri yaşardım.Buradaki olay hayranı olduğum bir oyuncuyu iyi yada kötü fener formasıyla görecek olmak

Hocam ahahaha ya burda ben anlatamadım bugün yada kimse anlamak istemedi ya valla.Ben adam şuanda iyi diye hiçbir şey demedim ki.Cok seviyorum oyuncuyu bizim formayla görmeyi en çok istediğim oyunculardandi he şuan bize gelsin istemezdim ama fenere gitmesini hiç istemezdim.Mesele hiçbir zaman fenerin iyi bir oyuncu alması olmadı.Misal Buffon bırakmasaydı ve fenere gelseydi yine aynı çok derin üzüntüleri yaşardım.Buradaki olay hayranı olduğum bir oyuncuyu iyi yada kötü fener formasıyla görecek olmak
Sonradan okudum yazdıklarını, bu mesajı attığımda daha okumamıştım

Anladım çok normal ben de Avril Lavigne Tyga ile çıkmaya başladığında benzer duygular hissetmiştim

Febem bir oyuncuya talip olmustu, sonrasinda hemen futbolcu futbolu birakmisti. Kimdi o yav? Ayni durum olur gibi

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

gelsin sıkıntı yok. Eski gücünden çok uzak 2 senedir

Geri
Üst Alt