- 20 Ağustos 2009
- 16.754
- 20.278
- 2.973
11 başladığı 9 maçın 8'inde yenilmiş Union.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi götünü çekip çeviremiyor artık renktaş, umarım alırlarTam şerefsizoğlu şerefsiz Fener'e yakışacak karakterde bir oyuncu
Yalnız her ne kadar bitik olsa da STSL seviyesinde bunların savunmayı çekip çevirir
Serdar, Samet, Oosterwolde, Djiku gibi bombalardan daha çok güven verir
İnş yağlı bir maaş sokmuştur
Serdar'dan Samet'ten falan iyi miKendi götünü çekip çeviremiyor artık renktaş, umarım alırlar
Ne yaptın yaw hocam adam Emin Bayram'dan kötüAllah kahretsin ulan.Bütün günüm mahvoldu anasını satayım ya.Geçen yazmıştım en çok görmek istediğim futbolcuydu bizim formayla ya.Vallahi hayat ızdırap bana ya moralim o kadar bozuldu ki.Ulan futbolu bırakacan sezon sonu ne alaka yav
Hocam ahahaha ya burda ben anlatamadım bugün yada kimse anlamak istemedi ya valla.Ben adam şuanda iyi diye hiçbir şey demedim ki.Cok seviyorum oyuncuyu bizim formayla görmeyi en çok istediğim oyunculardandi he şuan bize gelsin istemezdim ama fenere gitmesini hiç istemezdim.Mesele hiçbir zaman fenerin iyi bir oyuncu alması olmadı.Misal Buffon bırakmasaydı ve fenere gelseydi yine aynı çok derin üzüntüleri yaşardım.Buradaki olay hayranı olduğum bir oyuncuyu iyi yada kötü fener formasıyla görecek olmakNe yaptın yaw hocam adam Emin Bayram'dan kötü
İyisini bulamadıklarından öyle. Halihazırda en az bir stoper almak zorundalar; Hacı İsmail Samet' i yok sayıyor artık. Yine yanlış hamle yapacaklar gibi görünüyor...bunlardaki bu stoper aşkı nedir ya.
Sonradan okudum yazdıklarını, bu mesajı attığımda daha okumamıştımHocam ahahaha ya burda ben anlatamadım bugün yada kimse anlamak istemedi ya valla.Ben adam şuanda iyi diye hiçbir şey demedim ki.Cok seviyorum oyuncuyu bizim formayla görmeyi en çok istediğim oyunculardandi he şuan bize gelsin istemezdim ama fenere gitmesini hiç istemezdim.Mesele hiçbir zaman fenerin iyi bir oyuncu alması olmadı.Misal Buffon bırakmasaydı ve fenere gelseydi yine aynı çok derin üzüntüleri yaşardım.Buradaki olay hayranı olduğum bir oyuncuyu iyi yada kötü fener formasıyla görecek olmak