Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 18.945
- 3.971
- 1.328
Yrdımcı td sandım hala oynuyormuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haberde kiralık diyo da bonservisi o kadar olmaz reis yavKenti 15 m a acuna satıyorlarmış sen o taraftan bak. Alavere dalevere. Sen böyle rahat alabiliyor musun ?
Acun Fenerli de keriz değil kazandığı parayı gidip fenere bunşekilde aktarmaz herif aktaracaksa da 15 milyon çıkarmakı o kulüpten.2 milyon verse vermeyecekler mi bunu tartışalım. Hem bonservis yerine direkt sponsor da olabilir vergiden vs düşürür yine kar eder. En fazla vereceği 2-3 m Euro.Kenti 15 m a acuna satıyorlarmış sen o taraftan bak. Alavere dalevere. Sen böyle rahat alabiliyor musun ?
Seni memnun edecegiz diye 37 yasinda Union Berlin'de tutunamayan adami alalim, evet.yav benim en sevdiğim futbolcuydu 2 sene öncesine kadar.Ayrı hayranlığım var kendisine.Aşırı üzüldüm ya öyle böyle değil bütün keyfim gitti kanım çekildi resmen.
Arkadaşım sen hasta misin ? Tek mesaj mı okudun ? Bazıları hasta cidden valla ya siz normal hayatınızda ne yaşıyorsunuz da bu kadar dinlememe , anlamama sorunu yaşıyorsunuz ya.Ben biz mi alalım dedim ? Fenere gitmesini istemedim.Seni memnun edecegiz diye 37 yasinda Union Berlin'de tutunamayan adami alalim, evet.