Leonardo Bonucci, Fenerbahçe'ye İmza Attı

Hahahahaha Eytli tam Fblik

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu şerefsizi eskiden çok severdim

adamlara zaten idarelik bi yedek stp lazımdı, normal böyle bi moruğa gitmeleri. 3-5 maç oynar parasını alır gider sene sonu

Aslında Roma alacaktı bunu her şey tamamdı

Roma'da doğru dürüst para yok FFP'den dolayı ve ciddi stoper sıkıntıları var

Ama bu şerefsiz o derece şerefsiz biri ki Roma taraftarı ayaklandı. Yok kardeşim gerekirse herhangi bir adamı oynatın bunu oynatmayın dediler öyle olunca da ortada kaldı

Berlin'den bile devre arası sepetliyorlar adamı ki devre arası bilmem kaç talibi olurdu iyi durumda olsaydı. Bu yaşlar ceko gibi forvette direk gibi durmaya benzemez, gelsin buyursun.

Kenti 15 m a acuna satıyorlarmış sen o taraftan bak. Alavere dalevere. Sen böyle rahat alabiliyor musun ?
Acun Fenerli de keriz değil kazandığı parayı gidip fenere bunşekilde aktarmaz herif aktaracaksa da 15 milyon çıkarmakı o kulüpten.2 milyon verse vermeyecekler mi bunu tartışalım. Hem bonservis yerine direkt sponsor da olabilir vergiden vs düşürür yine kar eder. En fazla vereceği 2-3 m Euro.
Her şey bir yana bir İngiliz kulübünün parasını bir türk kulübüne hele de oynamayan birinin üzerinden gönderilmesi İngiltere’yi karıştırır bazı işler o kadar kolay değil.
25 verip Ferdi’yi alcak dese sorun olmaz, 6 ay önce serbest olan ve 26 dk falan total dakikası olan herife İngiltere içinde para kalmayacak şekilde para saçılması kolay değil. Orada yazılı olmayan bazı kurallar var.

Arkadaşlar boklamayalım, yaşlı kurt fenerin aradığı oyuncu. Böyle adamlara yaşına bakmadan 6-7 verilmesi lazım, en az da 2 yıllık sözleşme yapmalılar. Eksik bölgelerini doldurmuş olurlar üzüntü verici hamle, can sıkar maalesef

iyi oyuncu ama yaşı var

son izlediğimde kendisini prime döneminde sanıp mal mal hatalar yapıyordu

Seni memnun edecegiz diye 37 yasinda Union Berlin'de tutunamayan adami alalim, evet.
Arkadaşım sen hasta misin ? Tek mesaj mı okudun ? Bazıları hasta cidden valla ya siz normal hayatınızda ne yaşıyorsunuz da bu kadar dinlememe , anlamama sorunu yaşıyorsunuz ya.Ben biz mi alalım dedim ? Fenere gitmesini istemedim.

Bir an önce sözleşme imzalayıp şampiyon olduklarını açıklamalılar.

döksünler paraları çok güzel

Geri
Üst Alt