Levent Şahin: "Bizim dışımızda gelişen olaylarla karşılaştık"

Şu açıklamadan bu sezon artık gına geldi; "Golü yiyene kadar her şey istediğimiz gibi gidiyordu." Gol olacak dediğimiz kaç pozisyon üretebiliyoruz da gol yiyene kadar her şey güzel gidiyordu. Galatasaray dediğin maça başlar, taraftarı olsun olmasın rakibi ceza sahasına gömer, takım boyunu kısaltır, boşta kalan topları da alır alır rakibi bombalar. Biz 90 dakika al gülüm ver gülüm topla sevişiyoruz bir buçuk saat. Bunu mu istiyoruz biz? Bu mu yani bizim oynayacağımız futbol?

Iyi oynadigimizdan degil de 4 tane net posyondan soz edebiliriz
Iptal edilen gol
Mostafanin kafasi
Gol
Keremin posyonu
Nachizane

Baktığımızda golü yiyene kadar istediğimiz şekilde gidiyordu.
:D
adamlar biraz şanslı olsa o dk ya kadar 2 farkla geride olurduk. nası istediğimiz gibi gidiyormus mac yaw.
iki tarafa da kayan maçtı karagümrük daha iyi top oynadı. fırsatlarımız vardı ama atamadık. sürekli aynı sohbetler dönmeye basladı basın acıklamalarında. kötü oyunumuz bizi ilgilendirir ile baslıyor bu konusma. canımı fazlasıyla sıkıyor bu. kötü oyun evet sizi ilgilendirir, iyi oyunu görmek de bizi ilgilendirir.
lig bitiriyor hala iyi değil takım. geçmişte yönetim bazlı kötü işler yapılmış olabilir lakin transferler olsun teknik ekibe olan saygı olsun her şey kontrolunüzde. buna rağmen berbat top oynuyorsak ortada da biri eleştirilecekse bu terim ile birlikte sizsiniz.
yıllardır benzeri top oynuyoruz. bu kadar yıla rağmen bu takım yapılanıp üstüne koyamadan gidiyorsa suçlu aramayın

takım özgüvenini yitirmiş oyuncular istiyor ama doğruları yapacak mental sakinliğe sahip değiller. fizikleri de ligin son haftalarına girmemize ve geniş sayılabilecek bir kadromuzun olmasına rağmen kötü. karagümrük mental olarak sahada ne istediğini bilerek bizden iyi oynadı. gol yemelerine rağmen taktiklerinden vazgeçmediler ve çoğunda başarılı oldular. böyle oynamaya devam ederlerse ciddi iyi takım çıkaracaklar seneye. yukarılara kesin oynarlar.

terim abisinden öğrenmiş, biraz ağlama show yapayım taraftarın gazini alayım

Bok gibi top oynuyoruz. Hatta top bile oynamıyoruz. Bahaneleri sıralamışlar yine en kısa sürede Alman bir teknip ekip gerekiyor. Kadrodaki çeri çöpü temizlemek gerekiyor.

Aslında haklı. Tamamen onların dışında gelişen bir olay var: Futbol.
Yoksa poz verme, ahkam kesme filan olsa ezer geçerdik.

Ulan levent beni dinle,

Nerenin doktorusun bilmiyorum ama sana sunlari söylemeden gecemeyecem:

1. iptal edilen penalti dogru, penalti degil!
2. yedlin pozisyonu kasti degil
3. son saniyelerde fkg‘ün penaltisini yedi hakem, bu da üc
4. 40 yildir bi baltaya sap olamadigin gibi, terim pasan olmayinca onun karbon kagidi gibi degisiklikler, aciklamalar yapiyon, ne ayaksin?

Simdi de tüm teknik ekibe: S. G.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim dışımızda gelişen olay dediği de futbol galiba.

Levent şahin diye belirtin üstüme alınıyorum yahu

Geri
Üst Alt