Levent Şahin: "Galatasaray bunu hak etmiyor"

Utanmadan konuşmuş birde... sen yaptigin degişiklikleri bi açıkla hele...

Değişiklikleri terim yapıyorsa bile bu levent şahinin kötu hoca olduğunu değiştirmez.Herşey değişiklik değil.Kenarda terim yok.Bu adam sus bitkisi gibi.Takım sahada ölu gibi.Oyuncular kendi kafasına göre iş yapıyor.

Değişiklikleri terim yapıyorsa bile bu levent şahinin kötu hoca olduğunu değiştirmez.Herşey değişiklik değil.Kenarda terim yok.Bu adam sus bitkisi gibi.Takım sahada ölu gibi.Oyuncular kendi kafasına göre iş yapıyor.
terimden tırsıyodur bi şey derim kızar bana diye

bu adam ofsaytı dahi bilmiyordur bu kulüpten ekmek yiyor ama vah vah

Olur mu öyle şey yav ? O beğenmediğimiz hasan şaş bile bundan iyi hocalık yapar.
bu herifi ben anlamadım zati nedir necidir diye dr levent asistan hoca öncesi falan var mı bunun bi yerde çalışmış mı bizim altyapılarda olsun baska ekiplerde olsun ne biliym

bu herifi ben anlamadım zati nedir necidir diye dr levent asistan hoca öncesi falan var mı bunun bi yerde çalışmış mı bizim altyapılarda olsun baska ekiplerde olsun ne biliym
Adanaspor geçmişi var torpili sağlam, milli takim da yardımcılık, bugsasspor falan. tam bir yerli kloop

hala yanlış yerlere yoğunlaşıyorsunuz. sorun koskoca camiayı anadolu kulübü haline getiren yönetimde

Keremin yerinde olsam sallamam hiç. Dalga geçer gibi zaman geçsin diye oyuncu değiştirme niyetine admı alıyor herkese küfür eder gibi

Geri
Üst Alt