Levent Şahin: "Oynanan oyundan dolayı, kendi adıma camiadan özür diliyorum"

bu adamın bu maçlık kabahati yok da şu ülke futbolunda hala silik adamların başarılı olabileceği düşüncesi de beni ifrit ediyor yav. sahada rakip önünde atlıyor zıplıyor bu kenarda oturmuş izliyor. atıl yani, atılsan kaybımız ne olacak? giderken bayağı sevinmiştim ama kenarda hasan'ın yokluğunu bile arıyoruz yemin ederim. terim'den sonra mıymıy bir herif gelirse hiç düşünemiyorum.

8 de kapanır 18 de sezonunda değiliz, şu anda 20 de kapanmaz 1 de kapanmaz sezonundaydık. Ve nihayet bugün de bitti.

ya kırkbeş tane teknik direktör yardımcı gerçekten ne işe yarıyor olabilir

Özür dilemeyin icraat gösterin. Takım oynamıyor be. Aldığınız paraya yazıklar olsun.

Yine bir ozur, kacinci bu?
Ne onemi var ki, sabaha kadar oynasan gol atamayan bir ekip var sahada.

bunların parasını yönetim ayrıca mı veriyor yoksa hocaya verdikleri maaşın içinde mi hepsi?

Bu adam da hep ters zamanlarda takımın başına geçti

senlik olay yok hoca asıl sen kusura bakma seni bu seviyelerde maça çıkardığımız için

lyundama ve marcao 'nun ne kadar değerli olduğu, onlar olmadığında takım defansının çöp olduğu NET BİR ŞEKİLDE GÖRÜLMÜŞTÜR.
Bir daha kimse lyundama, marcao şöyle böyle demesin.

lyundama ve marcao 'nun ne kadar değerli olduğu, onlar olmadığında takım defansının çöp olduğu NET BİR ŞEKİLDE GÖRÜLMÜŞTÜR.
Bir daha kimse lyundama, marcao şöyle böyle demesin.
Luyindama marcao lu stoper hattı rizeden 4 yedi yahu.
Hemde hepsi bireysel hata. Sarachi yide koy aralarına

GSC Mobile App

Reyz sen mi oynattın bu oyunu.

Bizde terimin gunahını alıyorduk sana saydırırdık bilseydik.

Geri
Üst Alt