Levent Tüzemen: "Taylan ve Ömer, siz hiç utanmıyor musunuz?"

Seni beni koy o penalti pozisyonlarında taylan ile omer yerine, vallahi de billahi de tillahi de elimi yaşımdan utanmadan kıçıma bile sokarım ama o toplara elimle değmem. Belki toplara müdahale edemem ama penaltıda yaptırmam.

Sinirle duvarı yumruklarsın.

Saçma sapan adamları kaptan yapmakta üstümüze yok.

Kaptan benim kafamda hep asker ve sorumluluk alan futbolculardır. Kaptan dediğin Bülent'tir, Gattuso'dur, Emre B.'dir, Totti' dir.

Ömer filan gibi adamların kaptanlık pazubandıyla çıkması gülünç.

En çok maça çıkanı kaptan yapmakla iş bitmiyor, Selçuk'ta gereksiz bir kaptandı mesela.
Arda geliyor bu kulübe o kadar olaydan sonra kaptanlık yapıyor.
Ömer de yapar hatta Aytaç Kara bile yapar.
Belmas kulübün içine dinamiti döşedi.
Amacı ne bilmiyorum ama bizi şarampole devirecek.

Ömer zaten sezon basindan beri doğru dürüst oynamamisti ama taylanin hic bir bahanesi yok.

benim yetenegim anca bu kadar diyorsa sezon sonu ayrilsin bir zahmet

Taylan'ın şu durumuna üzülüyorum. Daha iyi bir partner ve sistemle bu kadar kötü duruma düşmezdi. Umarım toparlar.

Utanma yoktur bunlarda oynatmayacaksın bu kadar basit elalem 16-17 yaşında çoçuk oynatıyor yok mu bizde ömerden iyi yedek solbek bu şekilde abi.

Yıllarca Sabri’ye saydım ama daha da kötüsü varmış. Ömer Bayram denen gerzek. Seni alanın oynatanın gelmişini geçmişini. Bu Taylan ve Ömer yüzünden en az 15 puan kayıp var. İkisini de ayrı tilt oluyorum.

Taylan'ın şu durumuna üzülüyorum. Daha iyi bir partner ve sistemle bu kadar kötü duruma düşmezdi. Umarım toparlar.
neyine üzülüyorsun renktaş. herif erzurum'dan gelmiş galatasaray'da top oynuyor, bilmem kaç milyon para kazanıyor. daha iyi partneri taylan'ı göndererek görmek isterim açıkçası. cicaldau aslında iyi ama arkası kötü, taylan aslında iyi ama önü kötü. toptan kötüler işte. kim ki bunlar bunları parlatmak için sistem kuralım, daha iyi oyuncular alalım. daha iyisini alabiliyorsak bunların ne işleri var galatasaray'da.

Sahada, formasını yere atıp oyundan çıkmak isteyen kaptan gördük bu adamlar ne yapmışlar ki böyle direkt hedef gösteriliyorlar. Ayrıca Taylan ve Ömer'e neden kızıyorsunuz ki oynatanda problem.

neyine üzülüyorsun renktaş. herif erzurum'dan gelmiş galatasaray'da top oynuyor, bilmem kaç milyon para kazanıyor. daha iyi partneri taylan'ı göndererek görmek isterim açıkçası. cicaldau aslında iyi ama arkası kötü, taylan aslında iyi ama önü kötü. toptan kötüler işte. kim ki bunlar bunları parlatmak için sistem kuralım, daha iyi oyuncular alalım. daha iyisini alabiliyorsak bunların ne işleri var galatasaray'da.

Anlatmak istediğim şu; sistem ve takımın ruh hali o kadar kötü ki herkes olduğundan çok daha kötü gözüküyor. Hele ki Taylan-Berkan gibi iki defansif orta sahayla iyice göze batıyor bu isimler. Mevzu birilerini almak değil, mesela beşiktaş geçen sene daha kötü ve kısıtlı kadroyla gayet iyi bir sistem kurdu. Taylan çok değil daha 2 sene önce taş gibi top oynuyordu, iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Ama durum o kadar kötü ki Marcao ve Kerem gibi elimizdeki en değerli parçalar bile kötü gözüküyor çoğu maçta. Takım birlikte büyür, birlikte küçülür.

Sahada, formasını yere atıp oyundan çıkmak isteyen kaptan gördük bu adamlar ne yapmışlar ki böyle direkt hedef gösteriliyorlar. Ayrıca Taylan ve Ömer'e neden kızıyorsunuz ki oynatanda problem.
Alanda problem diye revize edelim. Kim oynayacak ki, 3 futbola yabancı çıkman gerek. Kerem, Emre Kılınç* bitti. Bir Türk daha girecek mutlaka. Hatta rahat değişiklik yapman için 4 turkle çıkman lazim

ömer bayram maçtan sonra şükür namazı kılıyordu. bence iyi niyetli ama yetenek fukarası maalesef.

Anlatmak istediğim şu; sistem ve takımın ruh hali o kadar kötü ki herkes olduğundan çok daha kötü gözüküyor. Hele ki Taylan-Berkan gibi iki defansif orta sahayla iyice göze batıyor bu isimler. Mevzu birilerini almak değil, mesela beşiktaş geçen sene daha kötü ve kısıtlı kadroyla gayet iyi bir sistem kurdu. Taylan çok değil daha 2 sene önce taş gibi top oynuyordu, iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Ama durum o kadar kötü ki Marcao ve Kerem gibi elimizdeki en değerli parçalar bile kötü gözüküyor çoğu maçta. Takım birlikte büyür, birlikte küçülür.
işte dengi dengini bulunca foyalar bir bir çıktı. takımı taylan gibilerden kurarsan birbirinin açığını kapayacak temel bilgiye, tecrübeye, enerjiye sahip olmayan oyunculardan oluşursa böyle küme düşmemeye oynarsın. kerem'i severim takdir ederim ama bariz eksiklikleri var. taylan'ın iyi oynadığı dönem rakipler bu kadar baskı kurmuyordu. zaten yarım sezon bir top oynadı o kadar. adamın bu sezon yedirdiği gollere bakarsak galatasaray için hem mental hem yetenek olarak yetersiz olduğunu görürüz.

Geri
Üst Alt