Levent Tüzemen'den Torrent İçin Şok Sözler

terimin tetikçisi değil bu herif.

Okana yol yapıyordu 2 hafta önce, Okan neden getirilmez, Galatasarayın evladı diyordu.

Levo boşuna kendisini yoruyor, bu yönetim kalırsa eğer torrent gitse bile kurucu birini getirirler yine ve muhtemelen ya portekiz ya italyan olur.
Kaldiki terimede salliyordu sonlarda. Forumda konusu acilan gedsonu rizeye ft yolladi adli absurd konu kendisinin sallamalari sonucu acildi.
Torent hocamizi okansiz hayrani v.hainlerinden korumamiz lazim

Ulen bu forumun da bi ortası yok ha😁 1 hafta önce paramparça edilen torrente ki ben de bayağı laf ettim, bugün nasıl da sahip çıkılıyor, bu kez de torrente laf edenler parçalanıyor. Vay arkadaş yav.
Not:tüzemeni hiç sevmem.

Allah şükür ne terimciyim nede torentci..Yani isimleri değerlendirmemde Galatasarayın menfeati her zaman ön planda olmuşdur.

Şimdi şurada yapılan yorumlara bakıyorum,tüzemenin yorumlarına bakıyorum bizden yemin ederim hiçbir halt olmaz.Hepsi facia.
torent iyidir kötüdür tartışılır.Ama şu forumdaki terim karşıylarının torentti deli gibi savunması tam bir samimiyetsizlikdir.Galatasaray kimsenin umrunda değil.

torrent geldiğinden beri her maç sonu düzenli olarak adamı aşağılıyor zaten terime çıkıp tek laf edemiyordu tabii şimdi çıkıp istediğini söyleyebildiği biri var

Terimi özlemis heralde kendisi Bodrum orda yanina gidebilir

Öncesinde bu oyuncularla başarılı olunmaz derken şimdi de bu hocayla diyor

Torrent'i istediğiniz kadar eleştirin. Ama Barcelona karşısında yapmayın bunu yahu. Ayıp günah

Olaya tek taraflı bakmasanız belki samimi sanacağım da yok yani sizin olayınız kendi fikrinizi destekleyen en ufak kırıntı.

Bu adam sene başından beri futbolculara ağzına geleni söylüyor, Terim'e kaç kere aşağıdaki minvalde laflar etti.

Onu geçtim siz çok mu farklısınız yav, buradaki çoğunuz Levent Tüzemen'den betersiniz, daha ekonominin e'sinden anlamazsınız yok Fernando yok Melo yok 25 m euro falan diye yazıyorsunuz. Kulübün esas yükünü maaşların oluşturduğunuzdan haberiniz dahi yok. 4 m euro bonservisle alınan Feghouli'nin 5 yıllık maliyeti 30 milyon euro, bedavaya aldığınız Falcao'nun bize soktuğu para 2 senede 15 milyon euro.

Tabii işinize geleni konuşmak bir çoğunuzun huyudur karakteriniz riyakar olduğu için.

Tüzement, Torrent'in gitmesini istese ne olur istemese ne olur. Planlı bir olay olsa çıkıp da Barcelona karşısında 0-0 ve 2-1lik maçlar sonrası konuşmazdı akbaba gibi sert bir yenilgiyi beklerdi.

bu levent tüzemen denen soytarının torrent'ten bahsederken ısrarla soyadını kullanmayıp domenec demesi dikkatimi çekti. terbiyesiz ve cahil bir herif oldugu belli.
Yabancılara yaklaşımları bu yönde
‘Ne o adananın italyanı heaa’ falan diye hitapları var.
Derin futbol formatında yayın yapmıyorsan üslüp önemli

Bu adam ,pardon demonec falan da duyuldu çokca

Mesala burak elmas ve ali koç da da çok yaşanıyor ali bey (sayın ali koç)diyip sonra burak elmas diye hitap edilmesi gibi.

.GS düşmanı

Moderatör tarafında düzenlendi:
1 kişi bile dediği şeylerle ilgili yazmamış.
Tamam tüzemen deli saçması bir adam transfer zamanı kolpa yalan şov yapan Terim in kuklası filan ok.
Biz şimdi bu sözleri tüzemen değil x bir saygın bir yazar söyledi kabul edip içeriği hakkında yorum yapalım.
Torrent hocamızın takımı yönetmesinde sıkıntı var adam haklı.
Hiç hakeme ve rakibe etkisi yok hiç bişeye itiraz etmiyor.
Yanağından makas alınacak sempatik bir insan ama Galatasaray ın hocası da kenarda kendi sahasında oyunda aktif olacak.
Xavi efendi bir topçuydu çok sevdiğim bir topçuydu hocalığını görüyoruz herşeyi yaptı lehine algı yaptı hakem iyi başladı kötü bitirdi bundan dolayı.
Terim gelmez artık istediği kadar biat medyasına para yedirsin bitti o iş
O yüzden peşin fikirli davranıp Torrenti eleştiren herkese hatta üslubu ve saygısı olanlara dahi aha bu hain Terimci demeyin.
Terimci olmayıp bir sürü iyi niyetle Torrenti eleştiren taraftar ve yazar da var

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

FOKImo9WQAIKmkm

1 kişi bile dediği şeylerle ilgili yazmamış.
Tamam tüzemen deli saçması bir adam transfer zamanı kolpa yalan şov yapan Terim in kuklası filan ok.
Biz şimdi bu sözleri tüzemen değil x bir saygın bir yazar söyledi kabul edip içeriği hakkında yorum yapalım.
Torrent hocamızın takımı yönetmesinde sıkıntı var adam haklı.
Hiç hakeme ve rakibe etkisi yok hiç bişeye itiraz etmiyor.
Yanağından makas alınacak sempatik bir insan ama Galatasaray ın hocası da kenarda kendi sahasında oyunda aktif olacak.
Xavi efendi bir topçuydu çok sevdiğim bir topçuydu hocalığını görüyoruz herşeyi yaptı lehine algı yaptı hakem iyi başladı kötü bitirdi bundan dolayı.
Terim gelmez artık istediği kadar biat medyasına para yedirsin bitti o iş
O yüzden peşin fikirli davranıp Torrenti eleştiren herkese hatta üslubu ve saygısı olanlara dahi aha bu hain Terimci demeyin.
Terimci olmayıp bir sürü iyi niyetle Torrenti eleştiren taraftar ve yazar da var

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu adam terimci falan dğl. Bu yapılanma üzerinden bile terime laf söylüyordu.

Bu tur adamlarin yorumculuktan ekmek yemeleri cok komik bi durum. Hicbir birikimi olmayan bu tip herifleri kanallardan uzak tutmakta fayda var diye dusunuyorum.

Levo
Sinan
Rok
Çakar
Erman
Sansar
Tuncay sanli
Zabri
Emre bol
Oguz altay

Aklima baska gelmiyor suan gelirse yazarim. Bu adamlarin yorumculuk yapacak birikimleri oldugunu sanmiyorum. Bu yüzden ztn garip seyleri elestiriliyor.

Feghouliyi oynatmayan gerizekalidir.
Torrentin yuruyusu bozuk
Yardimci antrenor
Çaycı
Kenarda bagirip cagirmiyor
Galatasaray barcaya gol attiginda tjkye sevindigi gibi sevinmedi.

Bitanesi de çıkıp aga siz nabiyosunuz demiyor.

Geri
Üst Alt