- 23 Aralık 2008
- 60.007
- 57.524
- 4.933
Bıraksın bu işleri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaldiki terimede salliyordu sonlarda. Forumda konusu acilan gedsonu rizeye ft yolladi adli absurd konu kendisinin sallamalari sonucu acildi.terimin tetikçisi değil bu herif.
Okana yol yapıyordu 2 hafta önce, Okan neden getirilmez, Galatasarayın evladı diyordu.
Levo boşuna kendisini yoruyor, bu yönetim kalırsa eğer torrent gitse bile kurucu birini getirirler yine ve muhtemelen ya portekiz ya italyan olur.
Ulen bu forumun da bi ortası yok ha1 hafta önce paramparça edilen torrente ki ben de bayağı laf ettim, bugün nasıl da sahip çıkılıyor, bu kez de torrente laf edenler parçalanıyor. Vay arkadaş yav.
Not:tüzemeni hiç sevmem.
Memlketimi karıştırmayalımKarşında Boluspor mu vardı ?
İnce bir nokta yakalamışsın üstat tebrikler.bu levent tüzemen denen soytarının torrent'ten bahsederken ısrarla soyadını kullanmayıp domenec demesi dikkatimi çekti. terbiyesiz ve cahil bir herif oldugu belli.
Yabancılara yaklaşımları bu yöndebu levent tüzemen denen soytarının torrent'ten bahsederken ısrarla soyadını kullanmayıp domenec demesi dikkatimi çekti. terbiyesiz ve cahil bir herif oldugu belli.
Bu adam terimci falan dğl. Bu yapılanma üzerinden bile terime laf söylüyordu.1 kişi bile dediği şeylerle ilgili yazmamış.
Tamam tüzemen deli saçması bir adam transfer zamanı kolpa yalan şov yapan Terim in kuklası filan ok.
Biz şimdi bu sözleri tüzemen değil x bir saygın bir yazar söyledi kabul edip içeriği hakkında yorum yapalım.
Torrent hocamızın takımı yönetmesinde sıkıntı var adam haklı.
Hiç hakeme ve rakibe etkisi yok hiç bişeye itiraz etmiyor.
Yanağından makas alınacak sempatik bir insan ama Galatasaray ın hocası da kenarda kendi sahasında oyunda aktif olacak.
Xavi efendi bir topçuydu çok sevdiğim bir topçuydu hocalığını görüyoruz herşeyi yaptı lehine algı yaptı hakem iyi başladı kötü bitirdi bundan dolayı.
Terim gelmez artık istediği kadar biat medyasına para yedirsin bitti o iş
O yüzden peşin fikirli davranıp Torrenti eleştiren herkese hatta üslubu ve saygısı olanlara dahi aha bu hain Terimci demeyin.
Terimci olmayıp bir sürü iyi niyetle Torrenti eleştiren taraftar ve yazar da var
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi