Hep diyorum, bu herif 'bomboş' biri. Ettiği kelam için başlık açmak kabahattir, kimin açtığına bakmadım ve bakmayacağım bile, kusura bakmasın artık...Sanki bana Galatasaray camiasının kanaat önderi?!..Etmeyin n'olur?..
Tanımayanlar tanısın diye açtımHep diyorum, bu herif 'bomboş' biri. Ettiği kelam için başlık açmak kabahattir, kimin açtığına bakmadım ve bakmayacağım bile, kusura bakmasın artık...Sanki bana Galatasaray camiasının kanaat önderi?!..Etmeyin n'olur?..
her cümlenin altına imzamı atarım nokta.Yahu siz ne anlatıyorsunuz.Evet bazen anlamsız yorumları oluyorda.Şu medya en doğru eleştirileride söyleyen bu adam.diğer rakiplerin yorumcu ve yazarları hem çatır çatır takımlarının haklarını savunuyorlar hemde doğru teşhis koyabiiyorlar..Adamlarda çok var böyle yorumcu.
Bizde bu konuda en iyisi tüzemen.Durumun ciddiyetini görün
Bizdekilerin alayı iş bilmez.
Sırf Torenti eleştiriyor diye lag söylüyorsunuz..Nasıl bu kadar isim fanatiği olursunuz arkadaş.
Torent denen adamın terim döneminden çok daha kötü olduğunu görmüyormusunuz.
Terim kötüydü gitmeliydi..ama torentte rezalet bir adam ve burakla birlikde defolup gitmelidir.Bunu kafanıza kazıyım.
Kişilere göre değil Galatasarayın menfeatini göz önüne alarak yorum yapın.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

herif dünyaya eleştirmek için gelmiş anasını satayım. Hala torrent
tuhaf harbiden ya,
Dursun için camia tek aday çıkarma peşindeymiş, kasa kolaylığı sağlayacak tek adam dursunmuş, hamamcıoğluna soğuk bakıyor anlaşılan kendisi. Dursunun kurduğu kadro satarken kazandırmış, 2 şampiyonluk almış. yeni sezonda 600 milyon lira ödeme varmış. vs vs vs
tuhaf harbiden ya,
Dursun için camia tek aday çıkarma peşindeymiş, kasa kolaylığı sağlayacak tek adam dursunmuş, hamamcıoğluna soğuk bakıyor anlaşılan kendisi. Dursunun kurduğu kadro satarken kazandırmış, 2 şampiyonluk almış. yeni sezonda 600 milyon lira ödeme varmış. vs vs vs
tuhaf harbiden ya,
Herif nefret kusuyor bastan sona yaw
Mohamedin sakat oldugundan haberi yok.
Hafta ici verdigi roportajda 7 oyuncu alirsaniz, 3-4 flas isim olursa seneye barca oyununu deneyecez mi dedi torrent gercekten? Levent neresinden dinlemis roportaji. Ben mi kacirdim bu kısmı
Kötü bir insan olduğu için çok zor bir yaşlılık geçirecek.