Levent Tüzemen'den Torrent İçin Şok Sözler

Hep diyorum, bu herif 'bomboş' biri. Ettiği kelam için başlık açmak kabahattir, kimin açtığına bakmadım ve bakmayacağım bile, kusura bakmasın artık...Sanki bana Galatasaray camiasının kanaat önderi?!..Etmeyin n'olur?..

Hep diyorum, bu herif 'bomboş' biri. Ettiği kelam için başlık açmak kabahattir, kimin açtığına bakmadım ve bakmayacağım bile, kusura bakmasın artık...Sanki bana Galatasaray camiasının kanaat önderi?!..Etmeyin n'olur?..
Tanımayanlar tanısın diye açtım

Bir dediği diğer dediğini tutmuyor. Yahu Torrent bu kadroyu ben kurmadım dediğinde (ki tüzemenin anladığı anlamda söylemedi) niye linç ettin demezler mi adama?

Yahu siz ne anlatıyorsunuz.Evet bazen anlamsız yorumları oluyorda.Şu medya en doğru eleştirileride söyleyen bu adam.diğer rakiplerin yorumcu ve yazarları hem çatır çatır takımlarının haklarını savunuyorlar hemde doğru teşhis koyabiiyorlar..Adamlarda çok var böyle yorumcu.
Bizde bu konuda en iyisi tüzemen.Durumun ciddiyetini görün

Bizdekilerin alayı iş bilmez.

Sırf Torenti eleştiriyor diye lag söylüyorsunuz..Nasıl bu kadar isim fanatiği olursunuz arkadaş.

Torent denen adamın terim döneminden çok daha kötü olduğunu görmüyormusunuz.

Terim kötüydü gitmeliydi..ama torentte rezalet bir adam ve burakla birlikde defolup gitmelidir.Bunu kafanıza kazıyım.
Kişilere göre değil Galatasarayın menfeatini göz önüne alarak yorum yapın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yahu siz ne anlatıyorsunuz.Evet bazen anlamsız yorumları oluyorda.Şu medya en doğru eleştirileride söyleyen bu adam.diğer rakiplerin yorumcu ve yazarları hem çatır çatır takımlarının haklarını savunuyorlar hemde doğru teşhis koyabiiyorlar..Adamlarda çok var böyle yorumcu.
Bizde bu konuda en iyisi tüzemen.Durumun ciddiyetini görün

Bizdekilerin alayı iş bilmez.

Sırf Torenti eleştiriyor diye lag söylüyorsunuz..Nasıl bu kadar isim fanatiği olursunuz arkadaş.

Torent denen adamın terim döneminden çok daha kötü olduğunu görmüyormusunuz.

Terim kötüydü gitmeliydi..ama torentte rezalet bir adam ve burakla birlikde defolup gitmelidir.Bunu kafanıza kazıyım.
Kişilere göre değil Galatasarayın menfeatini göz önüne alarak yorum yapın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
her cümlenin altına imzamı atarım nokta.

herif ne demiş de bu kdr celallendiniz anlamadım kenarda biraz daha cevval olmalı dior.

herif dünyaya eleştirmek için gelmiş anasını satayım. Hala torrent :asd:

tuhaf harbiden ya,

Dursun için camia tek aday çıkarma peşindeymiş, kasa kolaylığı sağlayacak tek adam dursunmuş, hamamcıoğluna soğuk bakıyor anlaşılan kendisi. Dursunun kurduğu kadro satarken kazandırmış, 2 şampiyonluk almış. yeni sezonda 600 milyon lira ödeme varmış. vs vs vs

tuhaf harbiden ya,

Dursun için camia tek aday çıkarma peşindeymiş, kasa kolaylığı sağlayacak tek adam dursunmuş, hamamcıoğluna soğuk bakıyor anlaşılan kendisi. Dursunun kurduğu kadro satarken kazandırmış, 2 şampiyonluk almış. yeni sezonda 600 milyon lira ödeme varmış. vs vs vs

Adamın eleştirdiği hiçbir şey doğru değil. Ezbere konuşuyor resmen. Futbolu bilmeden bu kadar cesur eleştirmek her babayiğidin harcı değildir

tuhaf harbiden ya,

Dursun bunu mamaliyor zannedersem

tuhaf harbiden ya,

Dursun'u oven kisi alzheimer falan olmadıysa ya satilmistir yada futboldan anlamayan gerizekalinin tekidir.

Herif nefret kusuyor bastan sona yaw

Mohamedin sakat oldugundan haberi yok.

Hafta ici verdigi roportajda 7 oyuncu alirsaniz, 3-4 flas isim olursa seneye barca oyununu deneyecez mi dedi torrent gercekten? Levent neresinden dinlemis roportaji. Ben mi kacirdim bu kısmı

Herif nefret kusuyor bastan sona yaw

Mohamedin sakat oldugundan haberi yok.

Hafta ici verdigi roportajda 7 oyuncu alirsaniz, 3-4 flas isim olursa seneye barca oyununu deneyecez mi dedi torrent gercekten? Levent neresinden dinlemis roportaji. Ben mi kacirdim bu kısmı

Kötü bir insan olduğu için çok zor bir yaşlılık geçirecek.

Kötü bir insan olduğu için çok zor bir yaşlılık geçirecek.

Cok garip bi hal aldı ya. Benim destekledigim takimi medyada temsil etmemeli boyle bunaklar. Yillarin getirdigi ezber yorumlar, herifin sakat oyuncudan haberi yok

Geri
Üst Alt