Tugay Sera
10 Numara!
- 2 Temmuz 2011
- 14.023
- 1.619
- 1.618
Ne zaman Furkan,Emre Çolak bu takıma daih edlilir o zaman bu takım düzelir aha buraya yazıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam geçebilecek kadar atletik olmayabilir ama oyun görüşü ve zekası olarak 10 veysel gücünde en az.yapma hocam gözünü seveyim hakan balta kaç yıldır oynuyo ben adam geçtiğini hatırlamıyorum
Ben de böyle birşey hazırlamıştım. Paylaşacak yer arıyordum. İzninle ben de paylaşayım burada.
Açıkçası ben çift forvetten yanayım. Ama onu oynayacak bir kadro yok. Hele son maçlara bakarak hayal.
Ama bana göre asıl lazım olan ne futbolcu ne taktik.
Ruh asıl gerekli şey şu an. Burası da bir gerçek.
![]()
Umut Gündoğan kim? Adamı Eskişehir bile almadı, oynamayan adamdan medet umma hastalığı var bizim taraftarda. Orada Selçuk oynamalı. Selçuk'u kazanamazsak bu sene başarıyı unutun.
Sol bekte Tarık, sağ bekte Veysel olabilir. Solda Hakan Balta mı sağda Veysel mi kararsız kaldım.. Sabri kesin daha iyi sağ bek bu arada Veysel'den ama kapandı herhalde o konu artık.
Ben de böyle birşey hazırlamıştım. Paylaşacak yer arıyordum. İzninle ben de paylaşayım burada.
Açıkçası ben çift forvetten yanayım. Ama onu oynayacak bir kadro yok. Hele son maçlara bakarak hayal.
Ama bana göre asıl lazım olan ne futbolcu ne taktik.
Ruh asıl gerekli şey şu an. Burası da bir gerçek.
![]()