Üye Görüşü Ligde Bundan Sonra Olması Gereken İdeal 11

Ne zaman Furkan,Emre Çolak bu takıma daih edlilir o zaman bu takım düzelir aha buraya yazıyorum.

Umut Gündoğan' dan bir şey olacağını sanmıyorum, 24 yaşına gelmiş daha süper ligde 90 dakika oynadığı tek maç yok.

Adamlar 17 yaşındaki oyuncuyla Şampiyonlar Ligi' ne çıkıyorlar. Biz de koyalım Birhan' ı oynasın. Selçuk, Dzemaili döküleceğine Birhan dökülsün.

Muslera
Tarık Chedjou Semih Hakan
Birhan Melo
Olcan Sneijder Bruma
Burak (Berk İsmail gitmese, onu da bunun yerine yazardım.)

istediğiniz kadar kadro yazın çizin durun, kulübede prandelli olunca hep hayal kırıklığına uğrarsınız

Moderatör tarafında düzenlendi:
valla defansta chedjouyu gormek burak ı yıne ızlememeye razıyım...hatta bruma oynamasın tek yıne burak oynamasın daha fzla dayanamıyorum bu adama

Bundan sonra değil bundan önce bambaşka bir diziliş ile çıkmalıydık. Eminim Prandelli bundan sonraki maçlarda da saçmalayak. Adam ne güzel hazırlık maçlarında herkesin beklediği kadroyu çıkartıyordu.

Balıkesir maçında melo yerine yekta telles yerine de tarık oynar.
Onun dışında kadro değişmez sanmıyorum.

olması gerekeni bilmem ama olacak olan bu bence

--------------?????-----------------

????-------????------?????-----????

----------selçuk-----????-----------

?????---------??????--------???????

--------------burak-----------------

Pandev veya Cemali gibi alternatif oyuncular yüzünden Bruma kesik yememeli. Kadro da Brumaya da yer verilmesi düşüncemde yalnız olmadığımı gösteriyor. Brumanın oynamaya ihtiyacı var. Pandev Cemali gibi oyuncular hata yapacağına Bruma yapsın. Bu arada Furkan Selçuk'un bölgesinde çok rahat oynayabilir. En kötü Performansı Selçuk'un şimdiki performansından iyi olur.

umutu oynatmak için cesur olmak lazım ne prandelli ne mancini böyle hocalardı

Ben de böyle birşey hazırlamıştım. Paylaşacak yer arıyordum. İzninle ben de paylaşayım burada.
Açıkçası ben çift forvetten yanayım. Ama onu oynayacak bir kadro yok. Hele son maçlara bakarak hayal. :(
Ama bana göre asıl lazım olan ne futbolcu ne taktik.
Ruh asıl gerekli şey şu an. Burası da bir gerçek.

Bxrwd-1IAAABnbR.png

https://www.youtube.com/watch?v=iomOFlWJaiM

O ruhu nerede bulacaz Ahmet abi ? Kac para bir tane ruh ? O ruhu kimler caldi ? En iyisi bu konuyu arastiracak bir cinci hoca mi cagirsak. :D

Takımda hırs kalmamış. Takımdaşlık duygusu kalmamış. Sahaya çıkan 11 oyuncunun da önce kenetlenmesi gerek, arasından su sızmayacak. Bizimkiler böyle değil ki. Gruplaşma var. Çekememezlik var. Takım ruhu ölmüş, helvasını pişiren yok!

Bu vaziyette iken sahaya hangi dizilişle, hangi kadroyla çıkarsa çıksın, değişen bir şey olmayacaktır. Düzelmesi gereken saha dışı faktörler var.

--------------------------Muslera-----------------------------
Tarık---------Semih----------------Chedjou----------Hakan
---------------------------Melo--------------------------------
--------------Sneijder------------Emre Çolak----------------
Olcan--------------------------------------------------Bruma
---------------------------Umut-------------------------------

Umut Gündoğan kim? Adamı Eskişehir bile almadı, oynamayan adamdan medet umma hastalığı var bizim taraftarda. Orada Selçuk oynamalı. Selçuk'u kazanamazsak bu sene başarıyı unutun.

Sol bekte Tarık, sağ bekte Veysel olabilir. Solda Hakan Balta mı sağda Veysel mi kararsız kaldım.. Sabri kesin daha iyi sağ bek bu arada Veysel'den ama kapandı herhalde o konu artık.

Selçuk sen misin ? hala kazanmak diyor,Selçuk'un olmadığı her maç galibiyet şansımız var

prandelli hayatta bu kadroyla çıkmaz aynı isimlerle devam eder işimiz çok zor telles cemali pandev den katkı sağlayacağımızı sanmıyorum tek bildiğim bruma ve tarıkın mutlaka ilk 11 de oynaması olcanıda ilk 11 e monte etmekte fayda var

Ben de böyle birşey hazırlamıştım. Paylaşacak yer arıyordum. İzninle ben de paylaşayım burada.
Açıkçası ben çift forvetten yanayım. Ama onu oynayacak bir kadro yok. Hele son maçlara bakarak hayal. :(
Ama bana göre asıl lazım olan ne futbolcu ne taktik.
Ruh asıl gerekli şey şu an. Burası da bir gerçek.

Bxrwd-1IAAABnbR.png

Anlamadım ama müthiş tespit

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

....................Muslera..............

...Tarık......Koray.......Semih.......Balta..........

................Melo.....Chedjou............

..Olcan.............Sneijder...........Umut.......

.......................Pandev................

Pandev-Umut sürekli degismeli oynarlar. Bruma'da Pandev veya Sneijder'in yerine oyuna girer artık.

takımın takım olabilmesi için adalet gerekli selçuk ve burak kesilmeli kendi iyilikleri için

Geri
Üst Alt