Ligue 1 20/21 H:36 | Lens 0-3 Lille | MS | 7 Mayıs | beIN Sports 3

Baska bir hoca olsaydi Jonathan David’i ilk maclarindan sonra coktan yedege cekmisti, adamin ciktigi ilk 10 macinda golu yoktu. Galtier ile calistigi icin sansli. Soumare de bu sezon saglam oynadi, gelecek sezon transfer yapabilir.

2012-2013 sezonundaki Burak Yılmaz'a edecek tek lafım yok. Herif CL'de Ronaldo ile falan yarışıyordu. Bu sezon dışında bizde forma giydiği diğer sezonlarda hiç yeterli bulmadım. Satıldığında da üzülmedim. Lakin herifin son 2 senede evrildiği seviye çok ilginç. Bjk'de de hiç fena değildi. Biraz önce taze izlediğim golü ise hiç normal değil. Helal olsun ne diyeyim.

Şenol hocam Buraki ilk doneminde futbolcu yapti, ikinci döneminde dünya yıldızı yaptı. Futbolculara dokunuşu tartışılmaz bir td.

PSG sermayeli bir ligde, adam Lille'i şampiyon yapacak. Büyük golcü.

İşin garibi kritik noktalarda çıktı ya oyunu aldı ya maçı kopardı. Saygıyı hak ediyor Kral

Hani şu Kadıköy'de yerlerde yuvarlanan zımparator hocamızdan mı bahsediyoruz rengim?

Farkli konular renkdaş. Karaktersiz küfürbaz bir herif lakin futbol konusunda ülkede Okan Hocamdan sonra en önemli sahis oldugu da bir gerçek.

Farkli konular renkdaş. Karaktersiz küfürbaz bir herif lakin futbol konusunda ülkede Okan Hocamdan sonra en önemli sahis oldugu da bir gerçek.
Fatih hocamızı sistemin dışına itmene ziyadesi ile üzüldüğümü belirtmem gerekiyor. Hayri heis'den biraz feyz almanı rica edeceğim.

Fatih hocamızı sistemin dışına itmene ziyadesi ile üzüldüğümü belirtmem gerekiyor. Hayri heis'den biraz feyz almanı rica edeceğim.
Hayri heisin son dönemdeki halet-i ruhiyesinden eski komisyonator günlerine dönmesini arzu ediyoruz hayirlisiyla.

Hayri heisin son dönemdeki halet-i ruhiyesinden eski komisyonator günlerine dönmesini arzu ediyoruz hayirlisiyla.
1620421178596.png

Bu saatten sonra getireceksen Burak'ı değil, bu Lille oluşumunu yaratan adamı ( Luis Campos ) veya bu adam gibi vizyon/misyona sahip insanları getirmek lazım.

Halil Dervişoğlu bu seviyeye gelebilir diye düşünüyorum. Bu arada Burak Yılmaz’ı hep desteklemişimdir. Saygıyı hak ediyor. Bu arada Türkiye’de Muhammed Demir de belirli bir seviyeye gelebilir. Yıllardır bize gelmesini istiyordum. Adem Büyük etkisinden fazla etki eder.

Geri
Üst Alt