Ligue 1 Maçlar Başlığı

Çok antipatik takımlar ama ya

Evlat olsa sevilmezler. Sezon başlamadan önce Monaco götürür diyordum ama eski hallerinden eser yok, bir de açıkçası PSG'nin sıkıntı yaşayacağını düşünüyordum kadroları dengesiz gibiydi.

Lyon'un 7 yıl üst üste şampiyonluk rekorunu en az egale ederler diyordum, geçen sene araya Monaco girdi. Şu tabloya şöyle bakıyorum da böyle devam ederse 10 yıllık periyot da en fazla 1-2 sene seker, geri kalan yıllar PSG koyar geçer. Yine bu kadar vahim olmasa da bundesliga'yı da bu yüzden sevmiyorum, 1 takım ulaşılamaz seviyede olunca işin zevki kaçıyor.

Evlat olsa sevilmezler. Sezon başlamadan önce Monaco götürür diyordum ama eski hallerinden eser yok, bir de açıkçası PSG'nin sıkıntı yaşayacağını düşünüyordum kadroları dengesiz gibiydi.

Lyon'un 7 yıl üst üste şampiyonluk rekorunu en az egale ederler diyordum, geçen sene araya Monaco girdi. Şu tabloya şöyle bakıyorum da böyle devam ederse 10 yıllık periyot da en fazla 1-2 sene seker, geri kalan yıllar PSG koyar geçer. Yine bu kadar vahim olmasa da bundesliga'yı da bu yüzden sevmiyorum, 1 takım ulaşılamaz seviyede olunca işin zevki kaçıyor.

İtalya Juventus
Almanya Bayern
Fransa Psg
İspanya Real-Barca

Geriye bir Epl kalıyor izlenecek.Zaten bu yüzden en iyisi bence

Arkadaslar surda bilincli yorum yapan 4-6 kisiyiz bosverin boyle!keyfimiz kacmasin unlikea devamm babaa

Tapatalk kullanarak Samsung Galaxy S8+ aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar lütfen analı bacımı küfürlerden ziyade daha creative küfürler edelim.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Arkadaslar iki gun sonra hamsispor macimiz var luften birbirinize kufur etmeyin! Birbirimize boyle kenetlenmeyelim siz olayi cok yanlis anlamissiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu Furkan gibi yeni yetme veletleri böyle ezmediğin sürece ağızlarına gelen herşeyi söylerler.

Lütfen biraz daha sakin. Tartışırken ettiğiniz laflara dikkat edin, aksi halde ceza alabilirsiniz.

Arkadaslar iki gun sonra hamsispor macimiz var luften birbirinize kufur etmeyin! Birbirimize boyle kenetlenmeyelim siz olayi cok yanlis anlamissiniz

Vay Ensar vay, nerdesin yahu sen. Bir ara seni ziyaret edeceğim, aklını alacağım diyordun. Bir türlü gelmedin, bir çayımı içmedin.

ben geldim

88e3c87e98544876885490f86b2df76e.jpg

Vay Ensar vay, nerdesin yahu sen. Bir ara seni ziyaret edeceğim, aklını alacağım diyordun. Bir türlü gelmedin, bir çayımı içmedin.

Rostocktayim kenanim dondum ben almanyaya sen nerden gel bir kahve icirem sana

Geri
Üst Alt