Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln 22:00 'da İstanbul 'da...

Türk futbolcu bunu yapsa evire çevire döverler ama isim işte Lincoln abimiz ona herşey serbest kral Lincoln takımda!

Ucagi rotar yapar yarin gelir uyuz etmeye devam eder bizleri.

Nerdesin Sevgilim gel gel geeL.

Özlüyorum kokunu ! :)

Lincoln bir haftadır aynı şarkıyı dinliyoruz be !(:

Gelse ne yazar, gelmese ne yazar. Nasil olsa oynatmaz Bulent Korkmaz Lincoln'u.

Herşeyin hayırlısı.

Galatasaray'ımızın karlı çıkacağı kararlar alınır inşallah:)

Dönmesi veya dönmemesi benim için hiçbir şey ifade etmiyor.Tek istediğim Galatasaray'ımıza zarar vericek olaylar yaşanmaması...

Gel bakalım,Gel bakalım

Samiyene gel bakalıım :D

Korkmaz oynatmamazlık yapmalı artık yeter haftasonuna kadar çıkar antremanlara birşey olmaz.Antep klokum gibi yer bizi Lincoln'süz orta sahayla.Polat arayı bulmaya çalışıyor kulübün imajına ve çıkarlarına zarar vermeden Lincoln'ü kazanmaya çalışıyor Kormaz'ın bu çabayı baltalamaya hakkı yok cıvığını çıkarmasın yeterince çıkardı zaten.

İlhan Cavcav'ın neler dediğini hatırlıyorum kovduğu adam İngiltere'ye güzel bir paraya transfer olmuş Cavcav bir kaşık suda boğmak istiyordu Korkmaz'ı.Gençlerbirliği'ni 9 trilyon Türk lirasından fazla zarara sokmuş.4 futbolcuyu istemem deyip kestirip atmış adamları antremandan kovmuş, sonra çıkıp futbolcu ben buradan gitmek istiyorum dedi bana gibi bir demeç verdi Korkmaz gerçekliği tartışılır.Adam gitmek istese başkanla, futbol şube sorumlusuyla konuşur kontratı kulübün kasasında Korkmaz'ın cebinde değil ki!Sonra Gençlerbirliği'ne kulüp tarihinde bir ilki yaşatıyor küme düşürüyordu ki hala paçayı kurtaramadılar.Cavcav tek sorumlunun Korkmaz olduğunda iddialı.Allah Bülent Korkmaz'a fırsat vermesin bu saçma hamleleri için...

Hakemin rapor değiştirmesi, Galatasaray'ın sezon başından beridir süregelen şekilde doğranması,şike ile teşvik söylentilerinin ayyuka çıkması ve daha birsürü şaibenin yaşandığı ligimizde biz hala kendi oyuncularımıza sallamanın derdindeyiz.Şuraya yazdığınız tepki mesajlarının yarısını TFF ve MHK gibi Galatasaray düşmanlarının elinde olan kurumlara yönelik olarak yazsanız kesinlikle ses getirirdiniz...

"G.Saray'dan ayrılmam"

Galatasaray Kulübü'nden izinsiz olarak ülkesine giden sarı kırmızılı takımın Brezilyalı futbolcusu Cassio Lincoln, bugün akşam saatlerinde Frankfurt'tan İstanbul'a hareket etti. Lincoln, Frankfurt Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, "Galatasaray'dan ayrılmak gibi bir düşüncem yok" dedi.

Sevgilisi ile bugün Frankfurt Havalimanı'ına gelen Lincoln, Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle İstanbul'a hareket etti. Brezilyalı futbolcuya, havalimanında çok sayıda Türk taraftar sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarlarla bol bol resim çektiren Lincoln'ün durgun ve neşesiz olduğu dikkat çekti.

Lincoln, "İstanbul'a mı gidiyorsun" sorusuna "Evet" yanıtını verirken, "Galatasaray'da oynayacakmısın?" sorusu üzerine, "Tabii ki. Ben Galatasaray'ın futbolcusuyum. Takımımdan çok memnunum . Ben Galatasaray'dan ayrılmam, ayrılmak gibi bir düşüncem de yok" dedi.

"Başka bir takıma gidecek misin? Zenit'le anlaştığın doğru mu?" sorularına ise Lincoln, "Bakalım göreceğiz" yanıtını verdi.

31.03.2009

Kaynak : DHA

Ne Lincoln'muş be arkadaş yaa..

"G.Saray'dan ayrılmam"

Galatasaray'da oynayacakmısın?" [/B]sorusu üzerine, "Tabii ki. Ben Galatasaray'ın futbolcusuyum. Takımımdan çok memnunum . Ben Galatasaray'dan ayrılmam, ayrılmak gibi bir düşüncem de yok" dedi.

"Başka bir takıma gidecek misin? Zenit'le anlaştığın doğru mu?" sorularına ise Lincoln, "Bakalım göreceğiz" yanıtını verdi.

31.03.2009

Lincoln cuvalca para kim verecek tatil yapsin diye !!! tabi ayrilmam diyecek

Almanya'daymış Lincoln.Büyük ana az kaldı.

Starımız iniyor Türkiye'ye! :D

Karşılamaya gidiyor muyuz ?

Lincoooooooln Lincooooooooooln :D

walla bu gecikme iyi oldu.. keşke perşembe gelseydi :)

2 gün 2 gündür : 28.000 euro hehe

walla 5 gün gitti. 14 bin x 5 : 70.000 = 150 bin ytl :)))

Lincoln e kızmayn bize katkı yaptı sağolsunn.

çıkar şimdi maçını da oynar ohhh

ben inanmıyorum ceza kestiğimize..

niye Halil ??

alırken güzel alıyor.. Kulübe de oturuyor alıyor Kar yağıyor hava soğuk dior gelmiyor paraları Bankamatikten çekiyor..

Kafasına göre çekip gidersede bedelini öder. 5 gün Rio da kızlarla alem yaptı Faturası 150 bin TL cik.. Lincoln e dokunmaz..

yılda sponsor dahil 3-4 milyon euro = 7 - 8 milyon ytl de 150 bin kulağın pisliği bile değil.

"G.Saray'dan ayrılmam"

Galatasaray Kulübü'nden izinsiz olarak ülkesine giden sarı kırmızılı takımın Brezilyalı futbolcusu Cassio Lincoln, bugün akşam saatlerinde Frankfurt'tan İstanbul'a hareket etti. Lincoln, Frankfurt Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, "Galatasaray'dan ayrılmak gibi bir düşüncem yok" dedi.

Sevgilisi ile bugün Frankfurt Havalimanı'ına gelen Lincoln, Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle İstanbul'a hareket etti. Brezilyalı futbolcuya, havalimanında çok sayıda Türk taraftar sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarlarla bol bol resim çektiren Lincoln'ün durgun ve neşesiz olduğu dikkat çekti.

Lincoln, "İstanbul'a mı gidiyorsun" sorusuna "Evet" yanıtını verirken, "Galatasaray'da oynayacakmısın?" sorusu üzerine, "Tabii ki. Ben Galatasaray'ın futbolcusuyum. Takımımdan çok memnunum . Ben Galatasaray'dan ayrılmam, ayrılmak gibi bir düşüncem de yok" dedi.

31.03.2009

Ne Lincoln´mis Arkadas Adam Tatilden Geliyor, Deniz, Kum, Günes, Samba....:D Hala Oldukca Durgun Ve Nesesizmis Adam Yaaaaaa!!!:rolleyes:

Geri
Üst Alt