Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln 22:00 'da İstanbul 'da...

Bordo maçında kaç asist yaptı?

1 Asist yaptı..

Adam acayip hareketler yapıyor, çalımlar atıyor daha ne yapsın.

Bencede daha birşey yapmasına gerek yok Brezilya'da tatil sonuna kadar hakkı..

o başka konu geçtim kaç yıldır bu takım frikikten gol attı?

Geçen sene attı..Ligin ilk maçı Galatasaray- Çaykur rize frikikten Volkan..

U. Rame'in boynu kırılıyordu attığı frikik üst direğin ortasında patladı görmedin tabii.
O frikiği tekrar tekrar izlemeni tavsiye ederim..Üst direğin ortasında patladı demek tamamen hayaldir..Bir kere top fazla havaya kalkmadı yerden 1-2 metre yükseklikte gitti..

Darbede kendini yere atıyormuş atacak tabi ki! Serbest vuruş kazandırıyor .Futbolda da böyle frikiklerde hem takım dinleniyor hem Lincoln.Gol tehlikesi oluyor üstüne birde.

Süper bir düşünce muhakkak her teknik adamın oyuncularına bunu tavsiye etmesi gerek..Mükemmel bir düşünce biz düşünce özürlüsü olduğumuz için bu dediklerini düşünemedik ve hep Lincoln'e salladılar çok özür diliyorum sizden..Bir bak bakayım Lincoln kendini yere attığı zaman hakemler(avrupada ve tslde)Kaçında düdük çalmışta dediğin gibi takım dinlenmiş ve gol tehlikesi olmuş..

Arda'yla bir tutmayın Lincoln'ü Arda yolun başında daha tabi ki yırtınacak az para alacak kendini ispatlayınca.

Tabiki bir tutmayacağız Arda Türkiye'nin en iyi oyuncusu bunu fenerliler bile kabul ediyor..Ayrıca Arda'nın artık Türkiye'de kimseye birşey ispatlamısına gerek yok he Avrupa için diyorsan HAŞA..

Bu kadar ayrıntılı yazdım daha da anlamamakta ısrar eden olursa basketbol maçı bileti armağan etmek isterim o kişilere gidip basketbol izlesinler bizlerde kurtulalım, onlarda! Aman ne anlatıyorum ben sizin gözünüzü hırs bürümüş...

Çok sevinirim Eurocup cup final maçında bilet ısmarlarsan..Nede olsa futboldan anlamıyorum kendimi biraz Basketbola vereyim;)

Cevap: Lincoln: "Galatasaray'dan ayrılmam"

Git..

Git..

Gitme kal yalan soyledik,dogru degil ayriliga daha hic hazir degiliz :(,Sen yokken daha iyi anladik,CanimLinim :(

Cevap: Lincoln bu gece İstanbul 'da...

gelmis oyuncu bozuntusu istanbula

Cevap: Lincoln: "Galatasaray'dan ayrılmam"

Para kazandırarak istedigin yere gidebilirsin gitmeni isteyenlerdenim...

Hoş geldin Lincoln!

31 Mart 2009 Salı * 22:54

Ve sonunda döndü! Hoş geldin Lincoln!

lincoln9.jpg

Kulübümüzden izinsiz olarak ülkesine giden sarı kırmızılı takımın Brezilyalı futbolcusu Cassio Lincoln, bu gece İstanbul'a döndü.

Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle Frankfurt Havalimanı'ından Atatürk Havalimanı'na gelen Lincoln'ü, az sayıda sarı kırmızılı taraftar karşıladı. Taraftarların, Brezilyalı futbolcuya sevgi gösterilerinde bulunması dikkat çekti.

Kaynak: DHA

Ben şaka yapmıştım ama harbiden giden olmuş beni ciddiye alıp.:D:D

Cevap: Lincoln 22:00 'da İstanbul 'da...

1 Asist yaptı..

Bencede daha birşey yapmasına gerek yok Brezilya'da tatil sonuna kadar hakkı..

Geçen sene attı..Ligin ilk maçı Galatasaray- Çaykur rize frikikten Volkan..

O frikiği tekrar tekrar izlemeni tavsiye ederim..Üst direğin ortasında patladı demek tamamen hayaldir..Bir kere top fazla havaya kalkmadı yerden 1-2 metre yükseklikte gitti..

Süper bir düşünce muhakkak her teknik adamın oyuncularına bunu tavsiye etmesi gerek..Mükemmel bir düşünce biz düşünce özürlüsü olduğumuz için bu dediklerini düşünemedik ve hep Lincoln'e salladılar çok özür diliyorum sizden..Bir bak bakayım Lincoln kendini yere attığı zaman hakemler(avrupada ve tslde)Kaçında düdük çalmışta dediğin gibi takım dinlenmiş ve gol tehlikesi olmuş..

Tabiki bir tutmayacağız Arda Türkiye'nin en iyi oyuncusu bunu fenerliler bile kabul ediyor..Ayrıca Arda'nın artık Türkiye'de kimseye birşey ispatlamısına gerek yok he Avrupa için diyorsan HAŞA..

Çok sevinirim Eurocup cup final maçında bilet ısmarlarsan..Nede olsa futboldan anlamıyorum kendimi biraz Basketbola vereyim;)

Volkan numunelik 1 tane attı sonra kendisi silindi adeta.

Bordo maçında 2 metre yüksekten falan değil direği çınlatan bir frikiği oldu dert değil ama gol değilse anlamı yoktur ama bu konuda yeteneği yüksek.

Lincoln kum torbası olarak transfer edildi göbek adı Rambo zaten tekmelerde yıkılmaması lazım sahada kurşun atılsa yıkılmasın çünkü çok para aldı...

Arda'nın Avrupa'ya gitmesi için kendini paralaması lazım o'da öyle yapıyor zaten...

Bence Lincoln'süz Galatasaray'ı tadsız, sıradan, tekdüze görüyorum forvetler ileride rakip kaleciyle muhabbet etseler yeri çünkü orta saha çöküyor işlemez hale geliyor top atan yok boş duracağına 2 lafın belini kırsınlar.

Futbolun gerçeği Lincoln'süz Galatasaray eli ayağı bağlı gibi oynuyor.

Olaya bak:D Memleket meselesi olmus vay anasını bee:rolleyes:

Cevap: Lincoln İstanbul'da

abi inanamiyorum ya karsilamaya gitmisler densizi:)

ben yurt disinda olmasam,

bi grup tribune cagiririm mactan once:) gelirse bi guzel gerekeni yaparim:) bilmem anlatabildimmi

bu kdr dustumu galatasaray

Hala bunu karşılamaya giden varmı ya şaşıyorum valla onlara

Arkadaşlar herkes nefret etmek zorunda mı değil o zaman herkes baksın dalgasına havalimanına gitsin isteyen, isteyen havai fişek patlatsın, davul zurna çaldırsın...

Yazik Ya Vallahi Yazik!

Gidipde Adama Bilet Alip Geri Gönderecegimize Birde Sevgi Gösterisi Heee?

Merak Etmeyin Antep Macinda Bizle Yine Massak Gecer Bir Iki "NoLook" Pas Atar, Bir Iki Kere Yere Düser, Bazi Bebelerde Salyalarini Akidarak Vaybeee Ayni Playstation Gibi Oynuyor Der Böyle Gecinir Gideriz!!!

Geri
Üst Alt