Faruk Demirtas
Kırmızı Üye
- 25 Kasım 2008
- 1.336
- 0
- 1.306
Cevap: Lincoln 22:00 'da İstanbul 'da...
1 Asist yaptı..
Bencede daha birşey yapmasına gerek yok Brezilya'da tatil sonuna kadar hakkı..
Geçen sene attı..Ligin ilk maçı Galatasaray- Çaykur rize frikikten Volkan..
Süper bir düşünce muhakkak her teknik adamın oyuncularına bunu tavsiye etmesi gerek..Mükemmel bir düşünce biz düşünce özürlüsü olduğumuz için bu dediklerini düşünemedik ve hep Lincoln'e salladılar çok özür diliyorum sizden..Bir bak bakayım Lincoln kendini yere attığı zaman hakemler(avrupada ve tslde)Kaçında düdük çalmışta dediğin gibi takım dinlenmiş ve gol tehlikesi olmuş..
Tabiki bir tutmayacağız Arda Türkiye'nin en iyi oyuncusu bunu fenerliler bile kabul ediyor..Ayrıca Arda'nın artık Türkiye'de kimseye birşey ispatlamısına gerek yok he Avrupa için diyorsan HAŞA..
Çok sevinirim Eurocup cup final maçında bilet ısmarlarsan..Nede olsa futboldan anlamıyorum kendimi biraz Basketbola vereyim
Bordo maçında kaç asist yaptı?
1 Asist yaptı..
Adam acayip hareketler yapıyor, çalımlar atıyor daha ne yapsın.
Bencede daha birşey yapmasına gerek yok Brezilya'da tatil sonuna kadar hakkı..
o başka konu geçtim kaç yıldır bu takım frikikten gol attı?
Geçen sene attı..Ligin ilk maçı Galatasaray- Çaykur rize frikikten Volkan..
O frikiği tekrar tekrar izlemeni tavsiye ederim..Üst direğin ortasında patladı demek tamamen hayaldir..Bir kere top fazla havaya kalkmadı yerden 1-2 metre yükseklikte gitti..U. Rame'in boynu kırılıyordu attığı frikik üst direğin ortasında patladı görmedin tabii.
Darbede kendini yere atıyormuş atacak tabi ki! Serbest vuruş kazandırıyor .Futbolda da böyle frikiklerde hem takım dinleniyor hem Lincoln.Gol tehlikesi oluyor üstüne birde.
Süper bir düşünce muhakkak her teknik adamın oyuncularına bunu tavsiye etmesi gerek..Mükemmel bir düşünce biz düşünce özürlüsü olduğumuz için bu dediklerini düşünemedik ve hep Lincoln'e salladılar çok özür diliyorum sizden..Bir bak bakayım Lincoln kendini yere attığı zaman hakemler(avrupada ve tslde)Kaçında düdük çalmışta dediğin gibi takım dinlenmiş ve gol tehlikesi olmuş..
Arda'yla bir tutmayın Lincoln'ü Arda yolun başında daha tabi ki yırtınacak az para alacak kendini ispatlayınca.
Tabiki bir tutmayacağız Arda Türkiye'nin en iyi oyuncusu bunu fenerliler bile kabul ediyor..Ayrıca Arda'nın artık Türkiye'de kimseye birşey ispatlamısına gerek yok he Avrupa için diyorsan HAŞA..
Bu kadar ayrıntılı yazdım daha da anlamamakta ısrar eden olursa basketbol maçı bileti armağan etmek isterim o kişilere gidip basketbol izlesinler bizlerde kurtulalım, onlarda! Aman ne anlatıyorum ben sizin gözünüzü hırs bürümüş...
Çok sevinirim Eurocup cup final maçında bilet ısmarlarsan..Nede olsa futboldan anlamıyorum kendimi biraz Basketbola vereyim