Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln 22:00 'da İstanbul 'da...

niye Halil ??

alırken güzel alıyor.. Kulübe de oturuyor alıyor Kar yağıyor hava soğuk dior gelmiyor paraları Bankamatikten çekiyor..

Kafasına göre çekip gidersede bedelini öder. 5 gün Rio da kızlarla alem yaptı Faturası 150 bin TL cik.. Lincoln e dokunmaz..

yılda sponsor dahil 3-4 milyon euro = 7 - 8 milyon ytl de 150 bin kulağın pisliği bile değil.

alınmasın etkiler fln demiyorum ki ..

Sadece yönetimin böyle bişey yaptığına inanmıyorum medyaya öyle diyolardır gibi geliyo bana..

ben size diyim bu adam bizden ayrılmaz. böyle rahat bulup kendini yormadan para kazanacağı başka bir Ülke yok. Belki Arabistan olur ama o da işte onu orası sıkar. şeriat vs dertler var.

niye Halil ??

alırken güzel alıyor.. Kulübe de oturuyor alıyor Kar yağıyor hava soğuk dior gelmiyor paraları Bankamatikten çekiyor..

Kafasına göre çekip gidersede bedelini öder. 5 gün Rio da kızlarla alem yaptı Faturası 150 bin TL cik.. Lincoln e dokunmaz..

yılda sponsor dahil 3-4 milyon euro = 7 - 8 milyon ytl de 150 bin kulağın pisliği bile değil.

Arda bu sezon 37 maç oynamış, Lincoln 31 maç 2 tane maçta Korkmaz engeline takıldı yedek oturduğunu gözardı etmeyelim.Bu adam hangi deplasmana gitmedi sakat olunca oynamayacak tabii, topal kalana kadar oynacayacak mı?Buzlu deplasmanlarda bu yıl oynadı, oynamadı değil.Konya'da sahada değil miydi? Arkadaşım daha değişik tabirler ve atasözleri var ama ben en kibar şekliyle "Gülü seven dikenine katlanır" diyorum.Oynatıyorsan kadronda böyle yıldızı bulunduruyorsan çatır çatır parasınıda vereceksin.Sizler Kewell ve Baros'un az, 3-5 paraya oynadığını mı zannediyorsunuz çocuksunuz derim size.El arabasıyla para alıyor bu 3'lü hakediyorlar helal olsun o ayrı konu...

Baros 1.85 milyon

Lincoln ün yarısına oynuyor ama lincoln de verim "0" yani böyle Bir maçı Arda gibi 90 dk etkili olup kazandıramıyor.

Yıldız fln değil sadece Orta nın biraz üstü bir adam Frikik desen "0" Çalım atma 40 yılda bir. canı isterse oynar. 31 maçın 10 u oynar 20 si yatar...

En ufak darbede kendisi yerleri süpürür.

noldu yahu bize..

lincolne arada bi laf ederdim herkes bağırırdı bana bakıyorum bi düşman olmuşuz :)

oh oh sevindim akıllanıyoz..

Baros 1.85 milyon

Lincoln ün yarısına oynuyor ama lincoln de verim "0" yani böyle Bir maçı Arda gibi 90 dk etkili olup kazandıramıyor.

Yıldız fln değil sadece Orta nın biraz üstü bir adam Frikik desen "0" Çalım atma 40 yılda bir. canı isterse oynar. 31 maçın 10 u oynar 20 si yatar...

Lincoln'ün yarısına oynamıyor kafadan sallama rakamlar yazmayalım. Ayrıca arkasında Lincoln olunca hayatının gol rekorunu kırıyor adam. Daha ne olsun. Adnan Polat bile kazanmak derdinde adamı Adnan Polattan daha iyimi biliyorsunuz bu işleri. Boş boş mesaj kasın mesaj sayınız artar belki. Hediye mediye kazanırsınız.:rolleyes:

Baros 1.85 milyon

Sıfır mı? Sen eminmisin Galatasaray'ın bu sezon ki maçlarını izlediğinden? Adam 2 haftadır oynamıyor ligde asist kralı bitmedi, 8 golü var ve takımın en golcü 2. ismi(!)daha ne yapsın.Lincoln geldi kornerden serbest vuruştan gol bulmaya başladık bunu nasıl inkar edersiniz?Çalım atmaz diyorsun kulağı çınlasın Emir Santirani diye bir üye vardı o bir klip yapmıştı onu bir izle derim bu kadar nankörlük olur şey değil adam Bordo maçında kaç asist yaptı? Avrupa'da kaç asist yaptı? Adam acayip hareketler yapıyor, çalımlar atıyor daha ne yapsın çok para alıyor diye uçsun mu?Frikik sıfır demişin Kadıköy'de kaç yıldır frikikten gol attın sayılmadı o başka onu geçtim kaç yıldır bu takım frikikten gol attı?U. Rame'in boynu kırılıyordu attığı frikik üst direğin ortasında patladı görmedin tabii o sıra Allah belanı versin Lincoln diyordunuz sanırım...

40 yılda oynadığı için oynamadığı zaman karttı, sakatlıktı ki bu yıl az sakatlandı Arda ile Kewell'ın oyun kuramadığı açıkça belli oldu bu adamlar winger arapası bilmem ne atamıyorlar.Kewell zaten uzun oynayan bir adam milimetrik uzun pas atar ama ara pası onun işi değil.

Bu yıl 31 maç oynamış bu adam onları izle nasıl oynamış müsbet etkisi olmuş mu bak ben tüm maçları izledim bu yıl lig, avrupa alayını izledim.

Darbede kendini yere atıyormuş atacak tabi ki! Serbest vuruş kazandırıyor hemde ayakta kalıp lif, kas bilmem ne liğme liğme mi olsun?Yediği tekmelerde az değil yani.Bak ben size bokstan bir taktik vereyim sağlam yumruk yiyip yere düşersen bilincin, kuvvetin yerinde olsada hakem 9 diyene kadar yatıp dinlen, kuvvet topla.Futbolda da böyle frikiklerde hem takım dinleniyor hem Lincoln.Gol tehlikesi oluyor üstüne birde.

Ortanın biraz üstü adam olmayınca orta sahan adeta yerlerde sürünüyor, yeteneksizler mangası gibi ileride forvetin otobüs beklemiyor top bekliyor defanstan şişiriyorlar.Arda'yla bir tutmayın Lincoln'ü Arda yolun başında daha tabi ki yırtınacak az para alacak kendini ispatlayınca oda diğerleri gibi bugünlerin çok ekmeğini yiyecek.Lincoln kendini ispatlamış, ununu elemiş eleğini asacak adam 30 yaşında 6 yıl daha oynayacak bugün gidiyorum dese alanı var yapmayın gözünüzü seveyim.Arda bu kulübe kaç yaşında geldi, bu kulüp onu Arda yaptı elin yabancısından Arda gibi olmasını beklemek kara cahillik bence.Adamlar profesyonel Kewell, Baros, Lincoln parasını kaç ay almadan oynar acaba ama Arda dert etmez bunu çünkü taraftarı olduğu takımda Galatasaray.Türk vatandaşı, bizimle aynı ekmeği suyu tüketmiş bir genç.Ötekiler başka ülkelerden hatta kıtalardan buraya gelmiş adamlar ne kadar hissetselerde Arda gibi hissedemezler.

Bu kadar ayrıntılı yazdım daha da anlamamakta ısrar eden olursa basketbol maçı bileti armağan etmek isterim o kişilere gidip basketbol izlesinler bizlerde kurtulalım, onlarda! Aman ne anlatıyorum ben sizin gözünüzü hırs bürümüş...

Kornerleri duran topları iyi kullandığını iddaa ettin bıraktım okumayı..

1.5senede 50tane frikik (abartısız söylüyorum) atmıştır daha golü yok..

Keza 100e yakın korner açmıştır 5etmez gol sayısı..

"Galatasaray'dan ayrılmam"

Galatasaray Kulübü'nden izinsiz olarak ülkesine giden sarı kırmızılı takımın Brezilyalı futbolcusu Cassio Lincoln, bugün akşam saatlerinde Frankfurt'tan İstanbul'a hareket etti. Lincoln, Frankfurt Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, "Galatasaray'dan ayrılmak gibi bir düşüncem yok" dedi.

Sevgilisi ile bugün Frankfurt Havalimanı'ına gelen Lincoln, Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle İstanbul'a hareket etti. Brezilyalı futbolcuya, havalimanında çok sayıda Türk taraftar sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarlarla bol bol resim çektiren Lincoln'ün durgun ve neşesiz olduğu dikkat çekti.

Lincoln, "İstanbul'a mı gidiyorsun" sorusuna "Evet" yanıtını verirken, "Galatasaray'da oynayacakmısın?" sorusu üzerine, "Tabii ki. Ben Galatasaray'ın futbolcusuyum. Takımımdan çok memnunum . Ben Galatasaray'dan ayrılmam, ayrılmak gibi bir düşüncem de yok" dedi.

"Başka bir takıma gidecek misin? Zenit'le anlaştığın doğru mu?" sorularına ise Lincoln, "Bakalım göreceğiz" yanıtını verdi.

Kaynak: Milliyet

Kornerleri duran topları iyi kullandığını iddaa ettin bıraktım okumayı..

1.5senede 50tane frikik (abartısız söylüyorum) atmıştır daha golü yok..

Keza 100e yakın korner açmıştır 5etmez gol sayısı..

Kullandığı kornerlerin kaçının gol olduğunu bilmediğin için normal karşılarım bunu ama ben kornerlerin taça çıktığını, auta gittiğini kaleciye ikram edildiğini görmekten bıkmıştım Lincoln'den önce.Adam dış bükey atmayı akıl edebiliyor kornerleri iç bükey atıp kaleciye ikram etmiyor.Juninho'nun bile her attığı frikik gol olmuyor insaf yahu...

Lincoln: "Galatasaray'dan ayrılmam"

Galatasaray Kulübü'nden izinsiz olarak ülkesine giden sarı kırmızılı takımın Brezilyalı futbolcusu Cassio Lincoln, bugün akşam saatlerinde Frankfurt'tan İstanbul'a hareket etti. Lincoln, Frankfurt Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, "Galatasaray'dan ayrılmak gibi bir düşüncem yok" dedi.

Sevgilisi ile bugün Frankfurt Havalimanı'ına gelen Lincoln, Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle İstanbul'a hareket etti. Brezilyalı futbolcuya, havalimanında çok sayıda Türk taraftar sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarlarla bol bol resim çektiren Lincoln'ün durgun ve neşesiz olduğu dikkat çekti.

Lincoln, "İstanbul'a mı gidiyorsun" sorusuna "Evet" yanıtını verirken, "Galatasaray'da oynayacakmısın?" sorusu üzerine, "Tabii ki. Ben Galatasaray'ın futbolcusuyum. Takımımdan çok memnunum . Ben Galatasaray'dan ayrılmam, ayrılmak gibi bir düşüncem de yok" dedi.

"Başka bir takıma gidecek misin? Zenit'le anlaştığın doğru mu?" sorularına ise Lincoln, "Bakalım göreceğiz" yanıtını verdi.

Kaynak: Milliyet

Döndü mü Lincoln?

Cevap: Lincoln: "Galatasaray'dan ayrılmam"

B.. yedik :o

Tek tesellim bu satır :)

bir sezonun ceyreginde oynayip sonra yatacaksin ustune parani alacaksin,taraftarlar bunlara karsi hala adini bagiracak heralde gitmek istemezsin.

Açıklamayı Frankfurt 'ta uçağa binmeden yapmış. Bu gece geliyor...

Ya haberin saçmalığımı desem Lincoln'ün mü saçmalığı mı desem çözemedim.Sonuçda heberin kendisi saçma diyeyimde lafım hem Milliyete hemde Lincoln'e gitsin...

Ben Galatasaray'dan ayrılmam, ayrılmak gibi bir düşüncem de yok" dedi.

Geri
Üst Alt