Cevap: Lincoln 22:00 'da İstanbul 'da...
Baros 1.85 milyon
Lincoln ün yarısına oynuyor ama lincoln de verim "0" yani böyle Bir maçı Arda gibi 90 dk etkili olup kazandıramıyor.
Yıldız fln değil sadece Orta nın biraz üstü bir adam Frikik desen "0" Çalım atma 40 yılda bir. canı isterse oynar. 31 maçın 10 u oynar 20 si yatar...
En ufak darbede kendisi yerleri süpürür.
Sıfır mı? Sen eminmisin Galatasaray'ın bu sezon ki maçlarını izlediğinden? Adam 2 haftadır oynamıyor ligde asist kralı bitmedi, 8 golü var ve takımın en golcü 2. ismi(!)daha ne yapsın.Lincoln geldi kornerden serbest vuruştan gol bulmaya başladık bunu nasıl inkar edersiniz?Çalım atmaz diyorsun kulağı çınlasın Emir Santirani diye bir üye vardı o bir klip yapmıştı onu bir izle derim bu kadar nankörlük olur şey değil adam Bordo maçında kaç asist yaptı? Avrupa'da kaç asist yaptı? Adam acayip hareketler yapıyor, çalımlar atıyor daha ne yapsın çok para alıyor diye uçsun mu?Frikik sıfır demişin Kadıköy'de kaç yıldır frikikten gol attın sayılmadı o başka onu geçtim kaç yıldır bu takım frikikten gol attı?U. Rame'in boynu kırılıyordu attığı frikik üst direğin ortasında patladı görmedin tabii o sıra Allah belanı versin Lincoln diyordunuz sanırım...
40 yılda oynadığı için oynamadığı zaman karttı, sakatlıktı ki bu yıl az sakatlandı Arda ile Kewell'ın oyun kuramadığı açıkça belli oldu bu adamlar winger arapası bilmem ne atamıyorlar.Kewell zaten uzun oynayan bir adam milimetrik uzun pas atar ama ara pası onun işi değil.
Bu yıl 31 maç oynamış bu adam onları izle nasıl oynamış müsbet etkisi olmuş mu bak ben tüm maçları izledim bu yıl lig, avrupa alayını izledim.
Darbede kendini yere atıyormuş atacak tabi ki! Serbest vuruş kazandırıyor hemde ayakta kalıp lif, kas bilmem ne liğme liğme mi olsun?Yediği tekmelerde az değil yani.Bak ben size bokstan bir taktik vereyim sağlam yumruk yiyip yere düşersen bilincin, kuvvetin yerinde olsada hakem 9 diyene kadar yatıp dinlen, kuvvet topla.Futbolda da böyle frikiklerde hem takım dinleniyor hem Lincoln.Gol tehlikesi oluyor üstüne birde.
Ortanın biraz üstü adam olmayınca orta sahan adeta yerlerde sürünüyor, yeteneksizler mangası gibi ileride forvetin otobüs beklemiyor top bekliyor defanstan şişiriyorlar.Arda'yla bir tutmayın Lincoln'ü Arda yolun başında daha tabi ki yırtınacak az para alacak kendini ispatlayınca oda diğerleri gibi bugünlerin çok ekmeğini yiyecek.Lincoln kendini ispatlamış, ununu elemiş eleğini asacak adam 30 yaşında 6 yıl daha oynayacak bugün gidiyorum dese alanı var yapmayın gözünüzü seveyim.Arda bu kulübe kaç yaşında geldi, bu kulüp onu Arda yaptı elin yabancısından Arda gibi olmasını beklemek kara cahillik bence.Adamlar profesyonel Kewell, Baros, Lincoln parasını kaç ay almadan oynar acaba ama Arda dert etmez bunu çünkü taraftarı olduğu takımda Galatasaray.Türk vatandaşı, bizimle aynı ekmeği suyu tüketmiş bir genç.Ötekiler başka ülkelerden hatta kıtalardan buraya gelmiş adamlar ne kadar hissetselerde Arda gibi hissedemezler.
Bu kadar ayrıntılı yazdım daha da anlamamakta ısrar eden olursa basketbol maçı bileti armağan etmek isterim o kişilere gidip basketbol izlesinler bizlerde kurtulalım, onlarda! Aman ne anlatıyorum ben sizin gözünüzü hırs bürümüş...