Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln dalga mı geçiyor ?

Lincoln'e değil ama Lincoln gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var...

Yalan gerçek bilmemde Lincoln'ün hareketi çirkin ama yönetimde kriz yönetiminden sınıfta kaldı. Sinan Engin ya da Can Çobanoğlu gibi bir menejer olsaydı takımımızda bu iş, bu kadar medya çikleti olmazdı. İki tarafta fazla hırpalanmadan çözüme ulaşırdı.

Kriz yonetimi kotu tamam, ama bu Sinan Engin sevdasi nedir onu cozemedim. Kendisinin mafyavari vicik vicik iliskileri Besiktas icinde ne entrikalar cevirdigi gazetelere kadar yansidi. Sinan Engin gibi birisi Galatasaray'dan iceri bile girmez umarim

Lincoln sezon başından beri antremanlara katılmayarak kendini bitirmiştir.Bu tür yorumlarda bulunması çok tuhaf.Ayrıca Güiza'da benzer haltı yedi ve yemeye devam ediyor.Ama Lincoln hakkında çıkan haberlerin çeyreği kadar haberi yapılmıyor.Foruma ne zaman girsem en az 2 tane Lincoln haberi görüyorum :) Artık bu işin cılkı çıktı.Olumlu ya da olumsuz bir nokta konmalı Lincoln olayına...

Kriz yonetimi kotu tamam, ama bu Sinan Engin sevdasi nedir onu cozemedim. Kendisinin mafyavari vicik vicik iliskileri Besiktas icinde ne entrikalar cevirdigi gazetelere kadar yansidi. Sinan Engin gibi birisi Galatasaray'dan iceri bile girmez umarim

Sinan Engin demedim gibi dedim. Sinan Engin'i beğenirsin beğenmezsin ki bende hiç sevmem kendisini ama adam kriz bastırmada 1 numara! Benim Galatasaray'da görmek istediğim menajer Adnan Sezgin değil. Sorarım size Polat'la birlikte geldiğinden beri kaç krizi vıcığı çıkmadan, sağır sultana duyurmadan halletti? Sıfır ! Bu mu menajerlik, takıma ağabeylik kalsın istemez!

Barış'ın yerine Lincoln olsa 3-0 falan kazanırdık maçı.

Lincoln olsaydı maçı farklı kazanırdık geri-sağa-sola pas izlemekten, bitmeyen hazırlık pasları izlemekten kusucaktım. Lincoln bu takımın ileri vitesi kesinlikle Arda'nın oyun kurucu 10 numara olması için 40 fırın ekmek yemesi gerekiyor bu işler 10 numarayı giymekle olmaz. Ama derseniz 10 kime yakışırdı Lincoln'den başka Kewell ve Arda derdim.

Şu yok Sami Yen' giremez, Türkiye'ye gelemez diyen arkadaşlara şunu söylüyorum gelirse Sami Yen'i yine ayağa kaldırır. Taraftar Tobol maçındaki acemiler mangasını gördükten sonra sıkısıkıya sarılır artık. Bende kendisine çok kızdım ama yinede takımımızın iyi futbolcusu yuhalamam.

bu gösteriyorki hala lincoln tarafına resmi bir çağrı yapılmamış gibi gözüküyor bu adam takıma katılırsa hiç saşmayın arkadaşlar ama adnan polat başkanımızda o kadar açıklama yaptı lincoln konusunda.Karışık bi durum ama bu sorun çözülmesse lincoln hala galatasaray futbolcusu!

lincoln tam sağa bakarken sol pas atıyor ya,işte o anda elinim tersiyle tokadı yapıştırmak isterdim suratına.

Sinan Engin demedim gibi dedim. Sinan Engin'i beğenirsin beğenmezsin ki bende hiç sevmem kendisini ama adam kriz bastırmada 1 numara! Benim Galatasaray'da görmek istediğim menajer Adnan Sezgin değil. Sorarım size Polat'la birlikte geldiğinden beri kaç krizi vıcığı çıkmadan, sağır sultana duyurmadan halletti? Sıfır ! Bu mu menajerlik, takıma ağabeylik kalsın istemez!

Lincoln olsaydı maçı farklı kazanırdık geri-sağa-sola pas izlemekten, bitmeyen hazırlık pasları izlemekten kusucaktım. Lincoln bu takımın ileri vitesi kesinlikle Arda'nın oyun kurucu 10 numara olması için 40 fırın ekmek yemesi gerekiyor bu işler 10 numarayı giymekle olmaz. Ama derseniz 10 kime yakışırdı Lincoln'den başka Kewell ve Arda derdim.

Şu yok Sami Yen' giremez, Türkiye'ye gelemez diyen arkadaşlara şunu söylüyorum gelirse Sami Yen'i yine ayağa kaldırır. Taraftar Tobol maçındaki acemiler mangasını gördükten sonra sıkısıkıya sarılır artık. Bende kendisine çok kızdım ama yinede takımımızın iyi futbolcusu yuhalamam.

Kendisine herşeye rağmen adeta tapan taraftarına bu yaptıklarından sonra hala onu savunmak sizin fikriniz.Kalli - Cevat Güler- Skibbe -Bülent ve en son Rijkaard. Adam olan gelirdi sezon hazırlığına.Sizin mantığınıza göre aşağıda ki linkte yapılan tüm paslaşmalar mide bulandırıcı?

"If we have the ball, they cant score"

https://www.youtube.com/watch?v=XuGk_X85WcI

Kendisine herşeye rağmen adeta tapan taraftarına bu yaptıklarından sonra hala onu savunmak sizin fikriniz.Kalli - Cevat Güler- Skibbe -Bülent ve en son Rijkaard. Adam olan gelirdi sezon hazırlığına.Sizin mantığınıza göre aşağıda ki linkte yapılan tüm paslaşmalar mide bulandırıcı?

"If we have the ball, they cant score"

https://www.youtube.com/watch?v=XuGk_X85WcI

Benim şikayetim topu ayağına alan insiyatif kullanıp ileri oynamıyor çünkü topu kaybederim diye korkuyor. Rijkaard'ın mantalitesi topa sahip olun, kaybetmeyin. Lincoln'a tövbe haşa taptığımız falan yok rolantide oynayan, atak yapamayan şu takımı ateşleyecek, oyun kuracak etkili adamı yok takımımızın. Lincoln gider yerine aynı kalitede başka 10 numara gelir kabulüm görmez gözüm Lincoln'ü. Takımın marş dinamosu yok takımın bunu anlayın.

Ayrıca şu Barcelona'yı örnek verip durmayın arada dağlar taşlar kadar fark var. Adamlar 3 pasta kale önüne gelir bizim o kıvama gelmemiz için 1-2 yıl lazım.

Lincolnsüz GSmizin tadı tuzu yok tobol maçında bunu gördük 10 numara şart en azından lincoln düzeyinde bir yabancı mutlaka alınmalı yada L10 le yola devam edilmeli güzel futbolu özledik..

cokta umrumda Lincoln!!! benim icin emre belözogludan bir farkin yok

Benim şikayetim topu ayağına alan insiyatif kullanıp ileri oynamıyor çünkü topu kaybederim diye korkuyor. Rijkaard'ın mantalitesi topa sahip olun, kaybetmeyin. Lincoln'a tövbe haşa taptığımız falan yok rolantide oynayan, atak yapamayan şu takımı ateşleyecek, oyun kuracak etkili adamı yok takımımızın. Lincoln gider yerine aynı kalitede başka 10 numara gelir kabulüm görmez gözüm Lincoln'ü. Takımın marş dinamosunda yok bu takımın bunu anlayın.

Ayrıca şu Barcelona'yı örnek verip durmayın arada dağlar taşlar kadar fark var. Adamlar 3 pasta kale önüne gelir bizim o kıvama gelmemiz için 1-2 yıl lazım.

Ben Lincoln'den desteğimi bu dönem çektim.(hoş çeksem ne olur çekmesem ne olur)Onu tekrar hatırlatayım.Sonra siz son cümlenizde zaten yazmışsınız, yani sabır gerekiyor.Sabır gerektiren bir durumda takım kötüde olsa, berbat da olsa bir sonraki maça umutla bakmak gerek.Sonuçta Barcelona kadar olmasada bizde bu futbolu oynayacağız.As kadro ile oynamaya başlayalım, üç dört maç sonra konuşalım taktiği.Zira as oyuncuların bir çoğu aktif dinlenme sürecinde hala.

Yıldıray ve Lincoln takım bulamıyor

Alman spor dergisi Sportbild, Bundesliga'da hızlı bir yükselişten sonra düşen ve yeni bir kulüp bulmakta zorluk çeken 11 futbolcu arasında Stuttgart'ta oynayan Yıldıray Baştürk ile Galatasaray'dan ayrılan Lincoln'ü de gösterdi.

Derginin haberinde, Stuttgart ile birlikte büyük başarılara imza atan ve aldığı 3,5 milyon avroyla takımının hala en pahalı oyuncularından biri olan Yıldıray'ın çeşitli sakatlıklarla uğraşmak zorunda kaldığı hatırlatıldı. Kas yırtılmasıyla baldırında sorunlar yaşayan Yıldıray'ın geçen sezon sadece 4 maçta oynayabildiğine işaret edilen haberde, bu nedenle kulübünün Yıldıray'dan ayrılmasını istediği, ancak şu sıralar başka bir kulübün de kendisini istemediği belirtildi. Yıldıray'ın da ''Çok şanssızlıklar yaşadım. Bundan sonra her şey daha iyi olabilir'' diye konuştuğu ifade edildi. Haberde ayrıca, Lincoln'ün de yaz tatilinden sonra antrenmanlara katılmadığı, bunun yerine Almanya'daki diskoteklerde eğlenmeyi tercih ettiği için Galatasaray'dan ''kovulduğu'' kaydedildi.

Lincoln Sorunu Çözülüyor

Galatasaray'da büyük bir sıkıntı haline gelen Lincoln sorunu sonunda çözüldü.

FOTOGOL'den Osman Altunterim'in haberine göre, sarı-kırmızılı takımın sezon öncesi hazırlık kampına katılmayan ve tatiline devam eden Brezilyalı yıldız için Futbol Federasyonu'na resmi başvuru yapıldı.

fotogol'e konuşan Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Lincoln'ün sözleşmesini fesh etmek için Futbol Federasyonu'na resmi başvurunun yapıldığını açıkladı.

Sezgin, "Lincoln defteri artık kapanmıştır. Biz federasyona resmi başvurumuzu yaptık. Sözleşmeyi tek taraflı olarak feshedeceğiz. Karar bir kaç gün içinde çıkar" ifadelerini kullandı.

Lincoln'ün sözleşmesini feshedecek olan Galatasaray Yönetimi'nin, federasyondan alacağı karar sonrasında FIFA'ya başvuracağı ve bu oyuncudan yüklü bir tazminat almayı beklediği öğrenildi

https://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=82665

Cevap: Lincoln Sorunu Çözülüyor

Fotogol balon haber dışında haber yapıyor muydu yav ? İlk defa görüyorum. :D

Cevap: Lincoln Sorunu Çözülüyor

Tff'nin sitesinde Lincoln yok.Artık kesin olarak çözüldü sorun.

Geri
Üst Alt