S. Serhat Türkel
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 6.654
- 1
- 1.333
Cevap: Lincoln dalga mı geçiyor ?
Barış'ın yerine Lincoln olsa 3-0 falan kazanırdık maçı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalan gerçek bilmemde Lincoln'ün hareketi çirkin ama yönetimde kriz yönetiminden sınıfta kaldı. Sinan Engin ya da Can Çobanoğlu gibi bir menejer olsaydı takımımızda bu iş, bu kadar medya çikleti olmazdı. İki tarafta fazla hırpalanmadan çözüme ulaşırdı.
Kriz yonetimi kotu tamam, ama bu Sinan Engin sevdasi nedir onu cozemedim. Kendisinin mafyavari vicik vicik iliskileri Besiktas icinde ne entrikalar cevirdigi gazetelere kadar yansidi. Sinan Engin gibi birisi Galatasaray'dan iceri bile girmez umarim
Sinan Engin demedim gibi dedim. Sinan Engin'i beğenirsin beğenmezsin ki bende hiç sevmem kendisini ama adam kriz bastırmada 1 numara! Benim Galatasaray'da görmek istediğim menajer Adnan Sezgin değil. Sorarım size Polat'la birlikte geldiğinden beri kaç krizi vıcığı çıkmadan, sağır sultana duyurmadan halletti? Sıfır ! Bu mu menajerlik, takıma ağabeylik kalsın istemez!
Lincoln olsaydı maçı farklı kazanırdık geri-sağa-sola pas izlemekten, bitmeyen hazırlık pasları izlemekten kusucaktım. Lincoln bu takımın ileri vitesi kesinlikle Arda'nın oyun kurucu 10 numara olması için 40 fırın ekmek yemesi gerekiyor bu işler 10 numarayı giymekle olmaz. Ama derseniz 10 kime yakışırdı Lincoln'den başka Kewell ve Arda derdim.
Şu yok Sami Yen' giremez, Türkiye'ye gelemez diyen arkadaşlara şunu söylüyorum gelirse Sami Yen'i yine ayağa kaldırır. Taraftar Tobol maçındaki acemiler mangasını gördükten sonra sıkısıkıya sarılır artık. Bende kendisine çok kızdım ama yinede takımımızın iyi futbolcusu yuhalamam.
Kendisine herşeye rağmen adeta tapan taraftarına bu yaptıklarından sonra hala onu savunmak sizin fikriniz.Kalli - Cevat Güler- Skibbe -Bülent ve en son Rijkaard. Adam olan gelirdi sezon hazırlığına.Sizin mantığınıza göre aşağıda ki linkte yapılan tüm paslaşmalar mide bulandırıcı?
"If we have the ball, they cant score"
https://www.youtube.com/watch?v=XuGk_X85WcI
Benim şikayetim topu ayağına alan insiyatif kullanıp ileri oynamıyor çünkü topu kaybederim diye korkuyor. Rijkaard'ın mantalitesi topa sahip olun, kaybetmeyin. Lincoln'a tövbe haşa taptığımız falan yok rolantide oynayan, atak yapamayan şu takımı ateşleyecek, oyun kuracak etkili adamı yok takımımızın. Lincoln gider yerine aynı kalitede başka 10 numara gelir kabulüm görmez gözüm Lincoln'ü. Takımın marş dinamosunda yok bu takımın bunu anlayın.
Ayrıca şu Barcelona'yı örnek verip durmayın arada dağlar taşlar kadar fark var. Adamlar 3 pasta kale önüne gelir bizim o kıvama gelmemiz için 1-2 yıl lazım.