Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln Galatasaray Demektir

Katılıyorum Emir'e Galatasaray Lincoln yokken atak yapmaya çalışıyor kanatlardan Arda ve Kewell ile ama armut gibi topluyor rakipler topları, savunma özürlüydük bu yıl çat diye gol yiyor sonra gol bulamıyorduk.Bence Galatasaray'ın hücum gücünün %50'si tek başına ve bu adama sahip çıkmalıyız çok üzülürüz sonra medyanın gazına gelmeyin.Zamanında ben Felipe'nin kovalanışını bilirim hötzötçü bir hoca, Passat medyası el ele verdiler gönderdiler.Bugün durum ve konum çok farklı Passat medyası semirmiş yayılmış, taraftarı uyutmuş bir linç kampanyasıyla biz bu Lincoln'den kurtuluruz diye düşünüyorlar.Tabi Hakan'dan, Hasan'dan kurtulmuşlar dilimizi konuşamayan ve anlamayan dolayısıyla anlamadığı için savunamayacak bir adamla mı başa çıkamayacaklar!Mümtaz spor medyamızın dolduruşuna gelmeyin.

Ayrıca başlığı değiştirin diyenler falanca Galatasaray'dır oluyorsa ya da sizler bizler olabileceğini düşünüyorsak pekala Lincoln'de Galatasaray'ın bir parçasıdır ve Lincoln Galatasaray demekse Galatasaray'da Lincoln demektir bu doğal.

Emir burada hoş Alex Galatasaray'dır dememiş ya Lincoln demiş hani bizim takımda 10 numara giyen bir delikanlı var ya bildiniz mi? İşte o.

Lincoln Galatasaray ise Galatasaraylı değilim...

Madem öyle,bu yıl süper top oynasın da görelim ne kadar Galatasaray'lı olduğunu paşamın..

Madem öyle,bu yıl süper top oynasın da görelim ne kadar Galatasaray'lı olduğunu paşamın..

Arkadaşlar Galatasaray'lı olmayı oynadığı futbola göre belirleyeceksek hiç tartışmayalım taraftar profilimiz fener taraftarına yaklaşmış demektir.Linderoth oynamadı, Ümit, Hasan, Uğur, Serkan, Orkun, Aykut, Servet vs. bu böyle uzar gider bu isimler oynayamadı ya da %100 performas gösteremedi diye Galatasaray'lı değiller mi? Onları bu takımın parçası olarak görmüyormuyuz?Eğer böyleyse durum çok yazık.Ben Ümit Karan'ın berbat performansına rağmen can-ı gönülden Galatasaray'lı olduğunu biliyorum ve o'nu ve diğerlerini böyle katagorize etmem.

Arkadaşlar Galatasaray'lı olmayı oynadığı futbola göre belirleyeceksek hiç tartışmayalım taraftar profilimiz fener taraftarına yaklaşmış demektir.Linderoth oynamadı, Ümit, Hasan, Uğur, Serkan, Orkun, Aykut, Servet vs. bu böyle uzar gider bu isimler oynayamadı ya da %100 performas gösteremedi diye Galatasaray'lı değiller mi? Onları bu takımın parçası olarak görmüyormuyuz?Eğer böyleyse durum çok yazık.Ben Ümit Karan'ın berbat performansına rağmen can-ı gönülden Galatasaray'lı olduğunu biliyorum ve o'nu ve diğerlerini böyle katagorize etmem.

Diğer oyuncularla o kategoride kıyaslaman bence yanlış.

Sahada olup da koşmayan,canını dişine takmadan gezinen,Galatasaray'ın alacağı galibiyet ya da mağlubiyet umrunda olmayan LİNCOLN,bakalım bu yıl ne kadar takacak böyle şeyleri??

Arda dün ne diyor?1 maç kaybettiğimizde bile gece çok üzülüyorum,uyuyamıyorum diyor.

Lincoln napıyor?Rio'ya gidiyor...

Pohpoh pohpoh nereye kadar merak ediyorum?

Acaba bu adam hiç görmüyor mu Galatasaray taraftarının büyük bi bölümünün gözünden düştüğünü?Hiç mi bakmıyor aynaya acaba?Kendine hata aramıyor mu?

Örnek Mehmet Topal..Bjk maçı,2 top çarptı ikisi de kalemize gol oldu.Hangi Galatasaray taraftarı ona kötü bi laf etti?Hiç kimse..Çünkü adam canını dişine takıyor.Formasının hakkını veriyor.Aldığı parayı da bin kez helal bi şekilde alıyor.

Ama bu yıl o gününü görecek...ya adam gibi topunu oynar,aldığı paranın,üzerindeki asil formanın hakkını verir,ya da Rijkaard onu garanti şutlar..

Ümit, Hasan, Uğur, Serkan, Orkun, Aykut, Servet illa isimler sayacaksan da kulübe bu futbolcuların neler verdiğini hatırlatırım sana renkdaş?

Ümit Karan=Söze ne hacet?

Hasan Şaş=En güzel günlerimizde o vardı.

Uğur=Çocuğun ayağı kırıldı diye sahte Galatasaray'lı olamaz herhalde?

Serkan Çalık=Trabzona attığı golü unutamam.Çocuk sakatlandı.İnşallah düzelecek.

Orkun,Aykut=İkisi de verimli olamadı.Gönderilecekler inş.

Servet=Açıklamaya gerek yok sanırım.

Ha bir de Lincoln=Ona diyecek laf bulamıyorum..

Cümleten iyi geceler renkdaşlar...

td: rijkaard

========= leo franco=======

= ugur===servet==transfer=balta

======= topal==tobias======

=====commedant lincoln====

===arda====baros====kewell

Rijkaard'ın 4-3-3 sisteminde Lincoln'ün yer bulacağını sanmıyorum. Ayrıca Lincoln hiç bişey yapmıyor ama ne kadar alıyor? Arda Turan yıllık 1m € aldı geçen sene.Bu sene 1,5m €'ya çıktı ki onun hakkı daha fazla. Ama o laf yapıyor mu hayır yeterki Galatasaray'ım kazansın diyor. Ama Lincoln beyefendi takım kendisininmiş, kendisi de dünya yıldızıymış gibi rahat davranıyor...

Böyle bir başlık koyulabiliyorsa kimse kimseyi banlamasında bundan sonra kimse kimseye "AA ne dedi" fln demesin ozaman.Ben sadece bukadar söylüyorum.

Bu kadar Lincoln hayranısın ama Lincoln isminin nasıl telaffuz edildiğini sanırım bilmiyorsun.

Kaç yerde Lincoln'dır yazmışsın.Bazı yerlerde Lincoln'ın yazmışsın.Lincoln'dür ya da Lincoln'ün yazman gerekir.Bu kadar basit bir Türkçe dilbilgisi kuralını bile bilmiyorsun sanırım.Zaten soyadına da bakılırsa Türk olduğun da tartışılır.Kökenini bilmiyorum ama bir yabancılık var sende.Olmasa bu kadar yabancı hayranı olmazdın heralde.Yabancı hayranlığı demek hafif bir itham olur bu yazı için.Daha ağır şeyler de yazabilirdim de neyse değmezsin..

bu taraftarları bu hale basın getirdi.dolduruşa gelmeye bayılıyor milletimiz.go home lincoln diye bağarın sizde.bakalım lincoln gidince baros kaç gol atacak

Galatasaray'a küfür et daha az hakaret etmiş olursun.

2 yıl içinde 150 maç yapan takımda 15-20 beliki oynadı belki oynamadı isim olarak iyi bir marka ama dağ fare doğurdu yazıya kesinlikle katılmıyorum lincoln süz dönemde 3 şampiyonluk var şl ligi başarıları var bu yazı bana mantıklı gelmiyor

Kardeş Tamam Lincoln'ü savunabilirsin bende savunuyorum; ama Lincoln Galatasaray'dır diyerek deil.Hiç bir futbolcu Galatasaray'ın üstünde olamaz.

Yönetim uyuma,şu başlığa sahip çık????

Yokmu,modlardan adminlerden biri?Şu başlığı değiştirecek?

Yokmu allahını seven biri yaa?

Ayıp değilmi??

Valla Emir farklı olmak için çabaladığını düşünmek isterdim. Ama düşünemiyorum maalesef. Lincoln maç da seçer, takımını da yarı yolda bırakır. Klasik Brezilyalıdır. Taraftarı sevmek, Galatasaray'la eş anlamlı olmaya yetmez. Galatasaray'ı sevmesini bilecek önce Lincoln. Kamplara geç katılmayacak, takım arkadaşlarıyla arasını iyi tutacak, teknik direktörüne, ne olursa olsun oyundan çıkarken küfür etmeyecek vs.

Bunları yapınca ise sadece ona gösterilen sevgiyi haketmiş olur. Bu başlığı değiştirmek kolay ama ibret alsın Galatasaray taraftarı diye böyle bırakmak istiyorum. Galatasaray'ın ne olduğunu bilmeyip bütün değerlerine ana avrat sövenlere ibret olsun! Biraz başarısız oldu diye Bülent Korkmaz'a demediğini bırakmayan, Hasan Şaş'a stadyumda söven, Necati'yi yumruklayan taraftara ibret olsun. 12-13 asist yaptı diye biri Galatasaray olamaz. Yani imkan yok böyle bir duruma. Arda'da 14 asist yaptı bu sene mesela. Arda da Florya mı nedir anlamadım.

Lincoln iyi futbolcudur. Fakat karakteri, Galatasaray'ın karakteriyle hiç bir yerde, hiç bir zaman örtüşmemiştir. Takım antrenman yaparken tatile kaçan, yazın o sıcakta arkadaşları çalışırken kampa gelmeyen adamın takımdaşlığı 0'dır. Galatasaray'ın en büyük değerlerinden biri ise takımdaşlıktır. Son olarak Gayin-Sin'den bir alıntı yapıyorum;

“Bilirsiniz ki her insanın ayrı bir huyu, ayrı bir karakteri olduğu gibi, her futbol takımının da kendine has bir karakteri vardır.Biz sizlere burada Galatasarayımız’ın huyunu suyunu açıkça ve iyice anlatabilirsek, onu adamakıllı tanıyıp, inşallah senelerce dost geçinirsiniz. Galatasaray bir his takımıdır. Renklerine aşık birbirlerine seven futbolcuların takımıdır. Galatasaray feragat (vazgeçiş) ve fedakârlıklarla çalışacak futbolcuların takımıdır. Galatasaray şımarıkları, kendini beğenmişleri, yalnız kendini düşünenleri sevmez. Kısacası Galatasaray, bir halatı hep birlikte çekenlerin, hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır.

Baba Gündüz.

Özellikle koyu yerlere dikkat tabi.

Beden ruhun mezarıdır . Galatasaray ruhunu bir bedenle kıyaslamak mezarda olmasını istemektir.

lincoln aldıgı paranın 5de bir hakkını vermeyen ardaya yaptıklarıyla hakaret eden bir adamdır yazık cok yazık.emir senin gibiler yüzünden arda gibiler eziliyor.

Geri
Üst Alt